Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 129
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 235
Обещан
Здравейте, имам ваучер за  50 лв. за Mega Xtreme за боулинг, който вчера щяхме да използваме, но не успяхме. Валиден е до 31.12, ако някой има желание да му го подаря нека ми пише.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 14:22 от Petqq_g

# 2 236
За протокола - исках елха 😂

По-ужасна не можеше да е 😂
Късмет на всички и повече интересни игри догодина 🍀🤞🍀

# 2 237
Кауфланд качиха печелившите и от последната седмица. Няма ме, а също няма и нито един от моя град.
Куинс здраво ни държат в напрежение.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 13:50 от ole_bole

# 2 238
  • София
Звъннаха ми от Alaska, абонаментът бил само за списанието. Като казах, че в правилата пише с "наклонена черта Storytel", каза "в секцията награди и печеливши са показани наградите, само national geographic е"
Еми хубаво, не ми се разправяше, ще го разменям най-вероятно, но ще го получа януари, казаха.
Това си е много хубава награда, жалко, че няма какво да ти предложа. Ако спечеля нещо, ще те имам предвид да ти пиша, ако не си го разменила вече.

Аз не съм печелила толкова много и си изразходвам всичките награди. Само от играта на Лидл спечелихме два пъти и имам две еднакви волейболни топки с подписите на капитаните ни.

# 2 239
И аз да се похваля също ми се падна паричката от питката на Бъдни вечер. веднага ми се отпуши късмета. Печеля очила от известна оптика (да не е реклама) в инстаграм. Радвам се, защото е практична награда. Бях в затишие в инстаграма, както и в доста игри с покупка все ме пропускаха. Късмет на всички джудженца и да сте усмихнати и много щастливи.

# 2 240
Спечелилите от Lacrima, някой свърза ли се с вас?

# 2 241
  • София
Не,писах им във ФБ,но не са го прочели все още.

# 2 242
Куинс качват печелившите. Отново ме няма, надявам се на хладилник Grinning
В Кауфланд също ме няма.
Чакам Philadelphia.

# 2 243
Няма ме нито queens нито Кауфланд чакам само philaderhia дано там ме угрее.

# 2 244
Майка ми е с ваучер Grinning Ще досаждам на Хеликон. Естествено, мога пак да ги изхарча в Метро, но съм набелязала една скъпа книга...
Ще регистрирам баща ми в последното теглене. Не знаете колко нектара банан изпих...

# 2 245
  • Пловдив
Не,писах им във ФБ,но не са го прочели все още.

И аз така, писах във ФБ, не са го прочели.

# 2 246
Къде писахте на Хайнекен? Аз само телефона им виждам, но исках да прикача снимка с червения надпис.
На Стела 2:0 за тях, ММ вика, че и без това иска проектора 😂
Взех и за 1 лев Мото за кафемашина и познайте - чаши, щото не ги исках. Няма да ходя пак до магазин, така че горя 😂😂
Купих и Куинс за Новата година, дано там ми е късмета 😉
И да допиша - +50лв и от Куинс 😂🍀 днес ми е ден 🍀❤️

# 2 247
  • София
Ей, тези от Куинс пак ме пропуснаха, и ММ пак го пропуснаха. Явно много хора участват. Хладилника си чакам тогава😊

# 2 248
От Куинс са ме изтеглили, не мога да повярвам. Simple Smile
Дойде ми и фотоепилаторът от Молпед Heart

# 2 249
Момичета имам питане за ваучерите на Куинс . Могат ли да се ползват в Кауфланд ? Благодаря Ви предварително Heart

Общи условия

Активация на акаунт