Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 016
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Искам коледните късметчета на форума! ❤️ 😔

# 331
  • Тук и там
5% с Clash7, малко е , но от сърце, а иначе ако си избрала колекция книги, те са на -70% в момента.

# 332
Одобри ли са ми 40, а не 45 кода от ЕП, останалите са ги махнали. Дали още може да се качва, активен е бутона?

# 333
Бъфът е еластичен; и аз съм с голяма глава Simple Smile На сайта пише, че има детски и за възрастни, но размерът е един и същ - разликата е само в цветовете.

# 334
  • София
🌲🌲🌲ЗА ВСИЧКИ,КОИТО ИСКАМЕ ЖИВА ЕЛХА🌲🌲🌲 Ще бъдат раздадени безплатно за цялата страна по куриер от Гората.бг,СМЪРЧ И/ИЛИ БОР,с условието да ги засадим после.Записването започва в неделя,предполагам на пост в групата Гората.бг или страницата Гората.бг във ФБ!
Вкъщи много се зарадвахме,дано зарадвам и някои от Вас😊

# 335
Одобри ли са ми 40, а не 45 кода от ЕП, останалите са ги махнали. Дали още може да се качва, активен е бутона?
От 82 кода са ми оставили 54. Много тъпо така да ги махат. Сега 21 кода от къде ще намеря просто не знам ( защото прерових и сканирах абсолютно всичко което видя )

Получих си играта от Chio! - "Activity" Точно нея исках 🙂

# 336
Нестле как уведомяват победителите и за колко дни пращат наградата.

# 337
Това с елхите изглежда прекалено добре, за да е истина - ако доставката е 20 лева, в момента в Лидл има живи елхички по 20 лева, не е нужно да ми изпращат безплатна...

# 338
Това с елхите изглежда прекалено добре, за да е истина - ако доставката е 20 лева, в момента в Лидл има живи елхички по 20 лева, не е нужно да ми изпращат безплатна...
Сега пращаха дюлеви дръвчета - по 10 на човек, и доставката е 3,90 до офис Simple Smile

# 339
  • Пловдив
Преди малко са ми пратили мейл от ЕП за адрес за мицеларната водичка, но преди това си бях пуснала и искане за код за бандана, него го няма все още. Върнах мейл, писах им и във ФБ (прочетоха го) и сега чакам да проверят.
Успех на всички в игрите!
Едит: Заявката била регистрирана, срокът за получаване 10 работни дни! Ще почакам.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 14:36 от Petya Krivcheva

# 340
  • София
Това са цените до офис в акциите им досега.

# 341
И аз снощи заявих ваучер за Сторител, но не съм получила мейл. Всъщност би трябвало самия ваучер да дойде в електронен вид или...?

# 342
Здравейте,  идвам да ви се оплач. Днес пазарувам в Т маркет и като си поисках талонче за колата, касиерката ме попита дали съм участвала и съответно аз казах да, защото пазарувам там редовно и ме познава, отговорих и че съм участвала и искам пак да участвам. При което тя ми заяви, че съм нямала право да участвам повече от един път.. много се ядосах, но след като поспорих с нея ми даде, след което ми каза " То в компютъраще имаш 1 участие".... И сега си мисля, че ако всеки път трябва да споря с нея за талонче което дори не е обвързано с покупка сигурно ще спра да участвам..

# 343
  • Пловдив
Ех, прекрасен ден е днес Simple Smile
Току-що от втората си бележка за Stella Artois, спечелих Винтидж машина за пуканки.
Не мога да повярвам Simple Smile))

# 344
  • Тук и там
Сега пращаха дюлеви дръвчета - по 10 на човек, и доставката е 3,90 до офис Simple Smile

Да, доставката е до офис на Спиди и е 3,30 лв, моите дюлки днес са пристигнали. Гората .бг имат договор с тях и са на ниска тарифа. СТрува си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт