Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 127
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Ще помоля за код за Комсед. Благодаря!
В ЕП, тъкмо направих 100ттната снимка снощи и днес 88 одобрени. Да бях се сетила по с време, но то 3728370 игри, в момента има...

# 346
  • Бургас
Аз ще се пробвам за дръвче. Искам от години жива елха. След това ще я засадя пред терасите си зад блока.

# 347
  • Sofia
Това с елхите изглежда прекалено добре, за да е истина - ако доставката е 20 лева, в момента в Лидл има живи елхички по 20 лева, не е нужно да ми изпращат безплатна...
Сега пращаха дюлеви дръвчета - по 10 на човек, и доставката е 3,90 до офис Simple Smile

Да, доставката е до офис на Спиди и е 3,30 лв, моите дюлки днес са пристигнали. Гората .бг имат договор с тях и са на ниска тарифа. СТрува си. Simple Smile

Определено си струва ако имате място да засадите дървета. Аз взех аронии за майка ми и дано оцелеят. Доставка около 5лв до адрес. На всеки 10 000 нови членове на групата ще подаряват дръвчета.

# 348
Супер за дръвчетата! Искам да се запиша, но дали е малко - имам предвид дали ще мога да го занеса сама от Еконт до вкъщи, как мислите?

# 349
  • Тук и там
Супер за дръвчетата! Искам да се запиша, но дали е малко - имам предвид дали ще мога да го занеса сама от Еконт до вкъщи, как мислите?

Около метър са, не са много големи, не са и толкова разклонени, те са бебета още.  Предолагам, че ще можеш.

# 350
Игра в Елитис

# 351
От Еко Партнерс са ми одобили всички кодове и даже успях да поръчам наградка. При вас така ли е?! Simple Smile

При мен са одобрени всичките ми кодове ,но като си напиша имейла да заявя награда ми пише "Неуспешно заявяване " ...
Първо заявих награда 3то ниво ваучер за Сторител ,и след това първо ниво награда мицеларна вода. В момента нямам никакви баркодове ,и получих имейл само за втората награда.. При вас има ли такъв проблем?

# 352
И аз чакам тостера от Нутела. Взех 2 кутии от КК.  А от вафли мото се отказах отдавна.

# 353
  • Сф
Да предупредя за елхите! Това са живи дръвчета и са в торба с пръст примерно. Сега не ми се снима тази от Парадайз. Имайте предвид ,че мъжа ми се озори до колата да я занесе..Без кола пък, абсурд! И моята няма метър , абе не знам колко е, мъничка е, тежи си! Чакайте , ето я моята.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 16:06 от PureLove

# 354
Тя не може да остане в торбата, защото няма да стои, ще ѝ намерите широк съд /кофа/ с дъно и ще поливате.
Не мисля че ще е сложно - всички дръвчета на гората БГ вървят и инструкции за съхранение/отглеждане.

# 355
  • Тук и там
Елхите са климатизирани, те са били навън досега, в разсадник.  Направо са в найлон, без пръст.

# 356
В бушмилс има печеливши...няма ме

# 357
  • Пазарджик
Момичета, да споделя и аз една игра с покупка
https://game.suhstroi.bg/?fbclid=IwAR3EVZQYBlnum-P_qjBMEz0bUzapL … 3xOcqhlbtRP9zx1Cw

# 358
Всъщност, те са мнохо хилавки, само да засаждане са! Виждат се много добре на клипчето в страницата на Гората.

# 359
  • Тук и там
Всъщност, те са мнохо хилавки, само да засаждане са! Виждат се много добре на клипчето в страницата на Гората.

Точно така, бебета са. Ще снимам да се види колко пръст има по коренчетата, за да се добие представа.

Общи условия

Активация на акаунт