Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 986
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 360
Елхите са климатизирани, те са били навън досега, в разсадник.  Направо са в найлон, без пръст.
Това с климатизирането го споменах, защото предполагам има хора, които искат да я вкарат вътре в жилището на топло.

# 361
Ако някой  е участвал с Zewa в Лили:
Ето и кои са те :
Andriana Ivanova
Kiki Kirilova
Цанка-Христина Златкова
Андрей Георгиев
Снежанка Димчева
Пепа Стоянова
Таня Марин Маринови
Даниел Стойков Додев
Ralitsa Parvanova
Александър Георгиев

# 362
Пхахаха, дори не съм разбрала каква е била тази игра 😀

# 363
В Лидл вече 7ма Покупка с продукти  25, 26 и 28лв. 🤣 Тази книга ще се окаже златна , а когато попиташ за точките ти казват  -  30лв и тогава получаваш точка!  Този път наистина са вдигнали много лимита. По-добре щеше да е 15-20лв на покупка

# 364
  • София
Нестле как уведомяват победителите и за колко дни пращат наградата.

Различно до 2-3-4 седмици пращат мейл или звънят за получаване данни за доставка
и след 2-3-4 седмици  носят наградата искат бележката и попълваш протокол с данни.
Бавно става там.

# 365
Ако не пазаруваш много от Лидл, може да изчакаш - в кошовете им с намаления понякога продават и от книгите по 5 лева. Те не са скъпи, просто са бонус (за мен не беше трудно да събера точките, защото по принцип си пазарувам така).

# 366

Мисля, че трябваше да се закупуват техни продукти, а наградата е 1 стек = 10 пакетчета носни кърпи и 1 кутия с кърпи за лице.Satisfied

# 367
  • Пловдив
Благодаря за играта! Предстои ми покупка на мазила, че искам да освежа хола малко.

# 368

Мисля, че трябваше да се закупуват техни продукти, а наградата е 1 стек = 10 пакетчета носни кърпи и 1 кутия с кърпи за лице.Satisfied
Много скъпи награди 😂

# 369
  • Елхово

Нутела!!!

# 370
Може ли да се регистрират фактури от Метро в Куйнса?

# 371
  • София
Аз още си чакам тостера от Нутела, но една дама искрено ме разсмя в групата за размяна във фейсбук, продава го за 100 лв. Направо някой хора нямат връзка с реалноста.
Днес ми звъняха от непознат номер. Сега докато не се похвали някой за Фереро и киндер, всеки път като ми звъни непознат номер има една такава надежда в мен. Joy

# 372
  • София
Първата ми награда за декември:
Здравейте,
 Преди малко си спечелихте ваучер за пазаруване от Runners, тениска на БГ Радио и ваучер за 40 лв за Базара на книгата в НДК. Честито! Напишете ни име, фамилия и номер за връзка с вас. В понеделник ще ви се обадим за наградата.
 Лека вечер 🙂
Ноември спечелих ваучери от Куинс и Марети
кафеварка и чаши от Нова Бразилия
Сашета от Кикоман и кутия от Нескуик.
Очаквам Фереро роше, Киндер пингуин, Сайос, Монстер, Маги-мултикукърите, Маги-Озон, Персил, Милде, Савекс, Молпед, Ана Заридна и Милка.

# 373
Нестле как(по телефон или имейл) и след колко дни след публикуване на печелившите уведомяват.

Коя куриерска фирма използват и след колко дни се получават големите награди?

# 374
  • При децата ми
За тостера на Нутела куриера иска ли бележка, за да се подготвя преди да е дошъл?

Не. Аз бях я подготвила, донесли са го и никой нищо не е искал.

Общи условия

Активация на акаунт