Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 940
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 110
Игра на ядки Елит без покупка: https://pekarnata.elit-p.com/koledna-promociq-glasuvane/?utm_sou … BAry0nU#glasuvane

Цитат
Участникът ще има право да гласува НЕ ПОВЕЧЕ от един път.

2.2 Периодът на играта e от 10.12.2021г. до 23:59 часа на 04.01.2022г.

2.3 Участието в играта не е обвързано с покупка от страна на Участника.

2.4 Всеки потребител участва еднократно в томболата.

– Първа награда за участник, който е гласувал за своята любима ядка ще спечели Playstation 5. Той ще бъде даден на един от всички включили се в Предизвикателството.

– Утешителни награди, Коледни торбички от ядки „Елит“ще получат 5ма от участниците включили се в Предизвикателството.

# 1 111
  • Варна
И аз все още не съм, също заявих последния ден и си дръпнаха точките.
Някой да не е получил все още код за сторител от ЕП? Заявих последния ден от кампанията, кодовете ми ги приспаднаха, но вече доста време нямам имейл.. Дали още са затрупани..

# 1 112
Здравейте. Интересно ми е има ли такива,които се включват в Giveaway, които се организират в Инстаграм от различни потребители.Дали сте печелили и продължавате ли да се включвате?

# 1 113
Здравейте. Интересно ми е има ли такива,които се включват в Giveaway, които се организират в Инстаграм от различни потребители.Дали сте печелили и продължавате ли да се включвате?

Аз се включвам. Нищо не печеля в последните може би 4 месеца от там. Забелязвам обаче, че доста често се теглят взаимно.

# 1 114
И аз все още не съм, също заявих последния ден и си дръпнаха точките.
Някой да не е получил все още код за сторител от ЕП? Заявих последния ден от кампанията, кодовете ми ги приспаднаха, но вече доста време нямам имейл.. Дали още са затрупани..
Аз също заявих награда последните дни, за бандана, снощи са ми изпратили имейл с код за нея. Очаквайте скоро и вашите имейли

# 1 115
От скоро и аз се включвам в Инстаграм Giveaway-те, но ми струва много малък шанса за спечелване. Цъкам си обаче таг-чета, пък да видим. И без това съм в карантина и свободно време бол, пък и нямам възможност да участвам в игрите с покупка  Mask

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 11:14 от Marsia_K

# 1 116
Предпочитам игрите на големи фирми/компании/брандове в Инстаграм, отколкото на инфлуенсъри. Последните ги избягвам. С малки изключение, на тези, които следвам, защото са ми интересни, и ако наградата ми харесва.
Два пъти съм печелила от Инстаграм. От Кауфланд ваучер 20 лв и от ДМ 30 лв. Това е.

# 1 117
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз съм печелила доста дребни награди от Инста, но в последно време нищичко. Участвам и в големи фирми, и някои инфлуенсъри, които нямат много условия и ако наградата ми хареса и ще ползвам. Много момичета от тук ме тагват, но не участвам във всички игри, просто нямам нужда от някои награди. Иначе нямам против да ме тагват и не ми се обиждайте ако съм пропуснала някого, просто сте много и понякога много набързо се включвам с един таг, че нямам време. Hug

# 1 118
  • Пловдив
Рядко се включвам в Иг аз, но нямам против, да ме тагват Simple Smile
Спечелих една банда на от там, която много исках Simple Smile

# 1 119
И аз съм в карантина и започнах да се включвам често в игрите в Инстаграм (от около месец съм по-активна), но за момента нищо не съм печелила. Наистина ми се струва малък шанса.

# 1 120
Нашата страничка ще прави гивауей скоро в Инстаграм Joy реален
Понеже има много малко последователи, шанс е много голям

# 1 121
Здравейте! Някой да има код за отстъпка за Хиполенд?

# 1 122
Аз се включвам в ИГ,печеля от време на време. Последно едно долнище спечелих,вчера пристигна,доста се разочаровах. Едно,че беше за моя сметка доставката,това никъде не го пишеше. Но и самото долнище не бих го взела и от втора употреба. Тънко,шушляково,с тик такчета. Ще го подаря на някой тийн,те ги носят. Аз не бих го обула. Та тъй.

# 1 123
И аз вече не се включвам в ИГ. Може 1-2 пъти през месеца само на големи известни марки. Инфлуенсърките ги избягвам 😂

# 1 124
.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 16:44 от slan4ize_76

Общи условия

Активация на акаунт