Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 349
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 095
Спечелих една хубава кутия от Инстаграм ❤️ Имам и отстъпка за поръчки от тях 10%, ако някой желае.
Скрит текст:
Christmas10Bagri

П.с. Ако има желаещи за тагване в Инстаграм, да пише. 🍀

# 1 096
Моля ви за линк към играта на ВиЗа
🧸

# 1 097
Току що спечелих чашите от Стела Артоа.Хубави ли са?ММ изобщо не я харесва и се надявам поне да го зарадвам с чашите🤪.Със златната ферма ударих на камък.Плаща сайтът,но иска реферали.И то доста.Така че не става😡Чакам само Киндер пингуи и Куинс.Другаде не играя.
Йоана 19,да не си от Плевен?По традиция Кауфланд не теглят печеливши от нашия град.

# 1 098
Тостера от нутела се продава в олх за 60лв...те не бяха ли и толкова по магазините?

# 1 099
Моля ви за линк към играта на ВиЗа
🧸
https://www.visabg.com/campaign/winterpromotion2021/
Йоана 19,да не си от Плевен?По традиция Кауфланд не теглят печеливши от нашия град.
Да, значи няма да се надявам. Smile

# 1 100
Благодаря, Йо Ана 😊

# 1 101
  • Пловдив
Току що спечелих чашите от Стела Артоа.Хубави ли са?ММ изобщо не я харесва и се надявам поне да го зарадвам с чашите🤪.
На мен много ми харесаха чашите. Но пък и бирата мнооого ми харесва. Така, че "на вкус и на цвет, товарищей нет"... Wink

# 1 102
# 1 103
  • Благоевград
Здравейте!
Честито на всички печеливши от игрите.
Днес трябваше да изтеглят печеливши от играта на Пантен в Лили.
Също така на Нивеа за награда комплект за него и нея.
Някъде да сте видяли печеливши от тези игри?  Сайтът на Нивеа е ужасен. Регистрирах се за още една игра и трябваше на 8 декември да публикуват печеливши, но няма нищо.

# 1 104
Еконт днес ми донесе ваучера от Шуменско за японски ресторант Мияби на мастършеф Михалчев.

Взимат касовата бележка и се връща протокол.

# 1 105
И аз чакам Пантен, но може и да са изтеглени , защото играта вървеше с тази на Сайъс, а за нея се похвалиха в темата. Но надеждата умира последна! Grinning

Здравейте!
Честито на всички печеливши от игрите.
Днес трябваше да изтеглят печеливши от играта на Пантен в Лили.
Също така на Нивеа за награда комплект за него и нея.
Някъде да сте видяли печеливши от тези игри?  Сайтът на Нивеа е ужасен. Регистрирах се за още една игра и трябваше на 8 декември да публикуват печеливши, но няма нищо.

# 1 106
  • ПЛЕВЕН
И аз чакам Пантен, но най-вероятно печелившите са вече уведомени. Те така практикуват. Просто не са обявени на страницата.

# 1 107
  • Пловдив
Искам да благодаря на simoonka Heart
Не само ми изпрати капачка със заветното "ДА", ами и ме изненада много приятно Heart
Благодаря и ѝ желая много здраве, късмет в игрите и в живота!

# 1 108
Игра на ядки Елит без покупка
Награди Playstation 5 и 5 коледни торбички от ядки Елит Gift

# 1 109
  • Б
Честито на всички спечелили награди! Големи сте късметлии!!!
https://www.brasty.bg/tombola, https://www.igraiteispechelete.com/archives/tag/%D0%BF%D0%B0%D1% … D1%84%D1%8E%D0%BC

Общи условия

Активация на акаунт