Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 950
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 080

Да попитам ползващите Сторител отпреди - когато плащането се пада в почивен ден, кога дърпат парите, на следващия работен?
В събота на 23.10, в 10 сутринта са си дръпнали парите. По-късно мога да проверя и за неделя
Благодаря! Точно в неделя се пада моето плащане, но ще го деактивирам за малко в събота. Нещо не правя както трябва, уж са смъкнати книгите и от смъкнатите слушам, но ми черпи интернета.

# 1 081
Деактивирай си го сега. И моето плащане е в неделя, от 60-те дни на Лидл беше, деактивирах го снощи и ми изписа, че е активно до 12-ти.

# 1 082
Деактивирай си го сега. И моето плащане е в неделя, от 60-те дни на Лидл беше, деактивирах го снощи и ми изписа, че е активно до 12-ти.
Благодаря, така ще направя!

# 1 083
  Споменатият по-горе номер е на Загорка, звънят от него на печелившите от Хайнекен.

Благодаря, ще очаквам ново обаждане Simple Smile

# 1 084
Май трябва да спра вече с тия чаши от мото, още две бележки днес и пак нищо. Пробвала съм сутрин, на обяд, надвечер, все не ги нацелвам, досега цял комплект щях да си купя Joy
А днес получих обаждане от куриер за чашите на Стела, уж до десетина минути щял да бъде на адрес, накрая се оказа, че търси адреса в съседен по-голям град, явно някакво объркване е станало. Другата седмица, щял да ги поеме колега за нашия град. Но пък ме учудиха, че са доста бързи, в понеделник вечерта ми се паднаха първите им чаши, явно веднага ги пускат.

# 1 085
  • Пловдив
А днес получих обаждане от куриер за чашите на Стела, уж до десетина минути щял да бъде на адрес, накрая се оказа, че търси адреса в съседен по-голям град, явно някакво объркване е станало. Другата седмица, щял да ги поеме колега за нашия град. Но пък ме учудиха, че са доста бързи, в понеделник вечерта ми се паднаха първите им чаши, явно веднага ги пускат.
На 3 Декември, миналия петък нацелих от Стелата Машината за пуканки и след това и чаши. Днес ми донесоха само чашите. Искаше касова бележка и свери номера.

# 1 086
  • София
Нестле днес много се забавиха. Още не са публикували списъка с печелившите за ваучери за Озон.

# 1 087
  • Под Слънцето
Нестле не се занимават да публикуват списъци.

# 1 088
Звъннаха ми от нутела, че печеля пуловер😇😇

# 1 089
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Звъннаха ми от нутела, че печеля пуловер😇😇
И на мен

# 1 090
  • пловдив
Какво става с печелившите на Милка от Лидл, още не са ги обявили

# 1 091
Пише до два дни след тегленето ще обявяват.

# 1 092
  • Бургас
Някой знае ли този номер на кой е (предполагам,че е от игра-не излиза във вайбър)0889753322 ?

# 1 093
От този номер звънят за раниците от Монстър.

# 1 094
Не знам някой публикува ли големите печеливши от Еко Партнърс

Общи условия

Активация на акаунт