Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 948
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Пловдив
Ако някой желае код за 20% отстъпка за Комсед, нека пише ЛС.

ПОДАРЕН!

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 15:11 от ceci.d

# 1 066

За Киндер става на въпрос

# 1 067
  • Под Слънцето
Имам кодче за сладолед от Домино'с. Важи още 2 дена. Ако някой ще поръчва, да свирка  и да му го пиша.

# 1 068
Nassie, аз заявих още в средата на кампанията ваучер за Сторител, дойде за около 5 дни на мейла ми. Успях да събере и втори, за мицеларна вода в последния ден на кампанията. Приспаднаха ми кодовете, но от тогава нищо. Ще чакаме явно. Мисля, че са коректни, но са затрупани от работа. Ще видим.
Звъннаха ми от Хайнекен за данните за коледното дръвче. Ще искат и касовите бележки и понеже участвах с 2 броя ги помолих за номера, да не се мотам и чудя коя от двете е печеливша. Изпращат ги Лео, следващата седмица започвали доставките.

# 1 069
Nassie, аз заявих още в средата на кампанията ваучер за Сторител, дойде за около 5 дни на мейла ми. Успях да събере и втори, за мицеларна вода в последния ден на кампанията. Приспаднаха ми кодовете, но от тогава нищо. Ще чакаме явно. Мисля, че са коректни, но са затрупани от работа. Ще видим.
Звъннаха ми от Хайнекен за данните за коледното дръвче. Ще искат и касовите бележки и понеже участвах с 2 броя ги помолих за номера, да не се мотам и чудя коя от двете е печеливша. Изпращат ги Лео, следващата седмица започвали доставките.

И аз в последния ден на кампанията заявих мицеларна вода и аз още чакам имейл. Чудя се дали поне участието е било отразено в томболата или като не е връчена наградата не сме били и сред участниците ..

# 1 070
  • София
Някой дали има код за Емаг, трябва ми за прахосмукачка робот?

Дойде ми тостерът от Нутела, много е хубав.

# 1 071
Каква е играта на Карлсберг?

# 1 072
Аз също имам неполучен ваучер за Сторител, заявих го в последните часове.
Да попитам ползващите Сторител отпреди - когато плащането се пада в почивен ден, кога дърпат парите, на следващия работен?

# 1 073
Имам пропуснато обаждане от 02 4340858 и не мога да върна обаждане. На някой да му е познат?

# 1 074
  • ЛОВЕЧ
Имам пропуснато обаждане от 02 4340858 и не мога да върна обаждане. На някой да му е познат?
И аз така

# 1 075
Дали ще има нови награди? 🎅

# 1 076
Хм, дано, но ако пак пуснат само десетина награди, просто не си струва да си правят труда...

# 1 077
  • София
Надявам се КК да пуснат играта на Фанта преди Коледа. Фанта наградите са хубави, че ми писна от ваучери

# 1 078
  Споменатият по-горе номер е на Загорка, звънят от него на печелившите от Хайнекен.

# 1 079
  • Пловдив

Да попитам ползващите Сторител отпреди - когато плащането се пада в почивен ден, кога дърпат парите, на следващия работен?
В събота на 23.10, в 10 сутринта са си дръпнали парите. По-късно мога да проверя и за неделя

Общи условия

Активация на акаунт