Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 948
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Нямам SMS или обаждане, но и аз съм с раница от Монстер. С една бележка.

# 1 051
# 1 052
Днес в кварталния магазин взех 3 шоколада Милка и ми дадоха да си избера подарък - играчка за елха или шапка. Не съм срещала тази "игра" и се изненадах
Не знам коя е играта. Но в магазина подариха на дъщеря ми играчка за елха на Милка (без да сме купили техен продукт) . Еленче беше играчката.

# 1 053
Сега мернах една игра във Фейсбук за почивка:
https://www.facebook.com/hotelmarkovo/photos/a.145568499458635/863113427704135

# 1 054
# 1 055
  • Варна
На Нутела, като качите бележка, нещо изписва ли ви - например, "Участието е регистрирано" или нещо подобно?
Качих една бележка преди малко и нищо не ми изписа после, та се чудя да я регистрирам ли пак или да чакам вече одобрение от тях?

# 1 056
  • София
На Нутела, като качите бележка, нещо изписва ли ви - например, "Участието е регистрирано" или нещо подобно?
Качих една бележка преди малко и нищо не ми изписа после, та се чудя да я регистрирам ли пак или да чакам вече одобрение от тях?
Ще получите имейл, дали е одобрена или не бележката.

# 1 057
  • Бургас
И при мен се случи така. Регистрирах втори път и на следващия ден получих имейл, че единия път е одобрена, втория- отхвърлена. С одобрената спечелих пуловер.

# 1 058
Чоколина, аз бих качила пак. Дори да я качиш 2 пъти, ще ти откажат едната, което е по-добре от това да не качиш нито 1 и да не участваш. Би трябвало да ти излезе поленце, че следва проверка от техническо лице. При мене  стана така.

# 1 059
Понеже си говорехме, че Юск качват веднага- още няма качен за 9.12, а не е било събота/неделя. За това и си мисля, че не е на момента качването.

# 1 060
Някаква игра във Фейсбук на Майонеза "Краси", с награда дигитално зарядно за телефон.
Ако някой е участвал и се познае, трябва да им пише на ЛС>
Цитат
⭐Dimitar G. Djekov
⭐Kalina Todoranova
⭐Цветан Павлов
⭐Данчо Генчев
⭐Kristina Ralcheva
⭐Polina Mihaylova
⭐Katya Doncheva
⭐Denica Sichanova
⭐Мария Балджийска
⭐Neli Stoicheva
⭐Stanimira Dimova
⭐ВИКТОРИЯ ЦОЛОВА
⭐Liuboslav Marinov
⭐Тихомир Иваноффф (اتبع قلبك)
⭐Yordan Penev
⭐Boryana Hristova
⭐Драгомира Николаева
⭐цветалина миланова
⭐Stanislav Yakimov
⭐Tatiana Ruskova
⭐Yana Ruseva Slavova
⭐Tsvetanka Mladenova
⭐Христо Георгиев
⭐Mariq Nikolova
⭐Илияна Ангелова
⭐Галена Кондова- Добрева (Галка)
⭐Cvetelina Velkova
⭐Даниела Йорданова
⭐Vanina Atanasova
⭐Дарина Иванова
Вие спечелихте супер дигитално зарядно за телефон - честито!🤩
Моля да ни пишете във страницата, на лично съобщение, за да уточним подробностите за получаване на Вашата награда.
Благодарим и на всички останали, които взеха участие в конкурса.☺

# 1 061
Аз се познах!Доставиха ми продуктовия пакет на Милка.Сега ще ви го снимам.Носят ги Лео!Буса беше пълен с награди от Карсберг-телевизори и аудио системи

Сори за гадното качество

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 10:57 от Stone flower

# 1 062
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой да не е получил все още код за сторител от ЕП? Заявих последния ден от кампанията, кодовете ми ги приспаднаха, но вече доста време нямам имейл.. Дали още са затрупани..

# 1 063
  • Бургас
Честито! Много е хубав пакета на милка!

# 1 064
За първи път печеля нещо - от Ревита - от първия път. Благодаря за споделения линк.

Общи условия

Активация на акаунт