Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 952
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 035
6 на 0 за Stella Artois. Някой ако може ( ако иска на лично ) да каже кога да регистрирам,  че да имам шанс да спечеля?

# 1 036
И това е така, но големите сякаш ги купуват по празници повечко. Най- масовата покупка е обикновените шоколади, милка бисквитки итн. Сега взех един голям шоколад Милка, на промоция в Аванти 4.99 и някакви бисквитки до 6. А на редовна цена, поне в Аванти, са 5.99 . Предполагам, че там е малко по- евтино и в други магазини са както казвате над 6, но ако и в Кауфланд и Лидл са например 5.99, отново ограничава голям контингент. Simple Smile

# 1 037
На мен 6 лв не ми се виждат голяма цифра - това са 3 кутии бисквити, ако приемем, че бисквитите са на промоция...

# 1 038
Някой, спечелил таблет от Nestle получи ли имейл? Виждам си номера, КБ също, но не смея да се зарадвам докато не ми пишат. Друг път са бързи, а сега мина повече от седмица. Ох, дано да съм аз, че много, много, много го исках...
Честито на именниците и на спечелилите 🥳

И аз чакам имейл и моя номер и касова го има.

Не ми харесва тази практика на Нестле.

Нормално е с обявяването на спечелите да сме получили и уведомления.

# 1 039
За колко време пристигат наградите на сосове "Кикоман"? Печеля от 5 седмица , пратих си адрес за доставка ,но не ми върнаха потвърдителен имейл.
И аз това се чудя, но ми върнаха мейл с поздрави на морето😅

# 1 040
Харесва ми, че комплектът на Zewa е с различни продукти - домакинската и тоалетната хартия са други, вместо влажна тх има хартиени кърпички, а кърпичките в картонена кутия са биоразградими. Така имам възможност да изпробвам повече техни продукти - допада ми идеята Simple Smile

# 1 041
6 на 0 за Stella Artois. Някой ако може ( ако иска на лично ) да каже кога да регистрирам,  че да имам шанс да спечеля?
2 от 2 е при мен, преди малко ударих още едни чаши. Днес нали чаках три от игрите и нямах късмет и място не си намерих, та изтичах до магазина за още бира за успокоение и проба за награда, надявах се на машината за пуканки, но и чашите ги харесвам, та направих един голям комплект. Предният път беше следобед след 3 часа. Та не виждам някаква логика за времето на регистрация, не е било по едно и също.

# 1 042
Не ми се смейте:

Познайте дали спечелих нещо. Сега ще им пиша, че ме дразнят.
Купих и кЬосани IQ ама не били големи, та и такава карта искам да прочета, ако някой има 😂😉
Днес купих 4 броя Киндер. Касиерката едвам събра 4 талона по касите, защото били свършили. И едно беше печелившо с Шокобонс. Чак и тя се изкефи. Отдавна не бях печелила от скреч-карта

Здравейте, опитах се да намеря информация за тези скреч карти на киндер,но не успявам.Знаете ли дали във всички обекти е играта и за определен вид киндер ли ги дават?🙄Приятеля ми е купил вчера три различни десерта на киндер но не са му дали скреч карта и не е питал😒

# 1 043
Монстер родиха! Smile

https://monsterpromo.bg/winners

Има раничка за мен.

# 1 044
Днес в кварталния магазин взех 3 шоколада Милка и ми дадоха да си избера подарък - играчка за елха или шапка. Не съм срещала тази "игра" и се изненадах

# 1 045
8 на 0 за Stella Artois. Наистина трудно се печели , но повече няма да пробвам.

Между другото от другата седмица е на промоция в Лидл , 6 кена 500мл. в стек - 8лв ( 1бр. = 1.33лв , вместо 1.79лв. ) Ако някой иска да се включи

# 1 046
8 на 0 за Stella Artois. Наистина трудно се печели , но повече няма да пробвам.

Между другото от другата седмица е на промоция в Лидл , 6 кена 500мл. в стек - 8лв ( 1бр. = 1.33лв , вместо 1.79лв. ) Ако някой иска да се включи
Все пак имаш добър шанс за проектора с толкова бележки, та не я отписвай Стелата!

# 1 047
Би трябвало да почеля таблет от нестле и 3в1, нямам имейл, а усилено го чакам Simple Smile
Уж в Инстаграм е пълно с игри, сумати цъкам, а единствената ми наградатози месец е бутилка уиски.
Разменям код на Емаг (10 лв отстъпка, валиден до 12.12) срещу код за Fashion Days.

PODCAST10 за 10% намаление във Fashion days

# 1 048
Монстер родиха! Smile

Има раничка за мен.
Виждам инициалите на мъжа ми, дано е той!
evhen, получихте ли имейл?

# 1 049
Монстер родиха! Smile

Има раничка за мен.
Виждам инициалите на мъжа ми, дано е той!
evhen, получихте ли имейл?

Не, няма мейл. Мисля, че Монстер звъняха по телефона. Всичко останало съвпада, инициали, цифри от телефонния номер, цифри от касов бон.

Общи условия

Активация на акаунт