Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 987
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 020
  • ПЛЕВЕН
Станимир Иванов, въведи ръчно адреса на coca-cola.app@locals.bg и ще стане.

# 1 021
Няма ме в Маги, с една бележка съм.
Някой има ли проблем с регистрацията в Анна Заранда- от два часа ми изписва грешка?

# 1 022
Здравейте. Имаше игра на woman.bg но не я намирам. Някой може ли да я сподели?

# 1 023
# 1 024
И мен ме няма в магги, за първи път участвам в тяхна игра. С една бележка бях, исках много мултикукъра, но предполагам и останалите играещи го искат. Така, че честито на спечелилите. Надявам се от друга игра да си спечеля 🤩
Знаете ли игра за шоколадови бомбони  която тече в момента? А за дамски превръзки?

# 1 025
  • Sofia
SmileSmile
И мен ме няма в магги, за първи път участвам в тяхна игра. С една бележка бях, исках много мултикукъра, но предполагам и останалите играещи го искат. Така, че честито на спечелилите. Надявам се от друга игра да си спечеля 🤩
Знаете ли игра за шоколадови бомбони  която тече в момента? А за дамски превръзки?

Ако четат тук - много ни харесва кукъра - искаме още Smile

# 1 026
Би трябвало да почеля таблет от нестле и 3в1, нямам имейл, а усилено го чакам Simple Smile
Уж в Инстаграм е пълно с игри, сумати цъкам, а единствената ми наградатози месец е бутилка уиски.
Разменям код на Емаг (10 лв отстъпка, валиден до 12.12) срещу код за Fashion Days.

# 1 027
За дамски превръзки има на Always:
https://www.instagram.com/p/CW7l4qqtqG2/?utm_medium=copy_link

# 1 028
За колко време пристигат наградите на сосове "Кикоман"? Печеля от 5 седмица , пратих си адрес за доставка ,но не ми върнаха потвърдителен имейл.

# 1 029
  • Сливен
ІІ. Получаване на подаръка

8. Всеки Печеливш, определен съгласно правилата на т.4 от настоящите Общи условия, ще получи един от следните подаръци - тефтер+химикалка или ключодържател+химикалка с логото на BG-Mamma (“Подарък”). Общият брой на Подаръците е 40. Стойността на всеки един от подаръците е под 100,00 (сто) лева.

Thinking Това са наградите,нали?

# 1 030
И мен ме няма в Маги с 3 бележки,от игрите на Нестле не ми вървят,(то пък като гледам  другите -бягат ли бягат).Искам наградааааа 😭😭😭Ох добре,че тук си мрънкаме на воля и така някакси се успокоявам,че не съм единствена 😀😀

# 1 031
Една моя мисъл относно цената за участие в Милка. С начална цена 6 лв, се отсяват доста бележки ,, случайни”, които една работеща в магазин касиерка например би могла да събере. Хората според мен купуват продукти на средна стойностн2-3-4 лв, освен ако нямат повод. С начална цена 6лв, хората, които наистина играят за конкретната игра, имат по- голям шанс спроед мен. Така че нямам против да дам, за да участвам. Едва ли откривам топлата вода, но ми звучи логично.

# 1 032
  • София
Една моя мисъл относно цената за участие в Милка. С начална цена 6 лв, се отсяват доста бележки ,, случайни”, които една работеща в магазин касиерка например би могла да събере. Хората според мен купуват продукти на средна стойностн2-3-4 лв, освен ако нямат повод. С начална цена 6лв, хората, които наистина играят за конкретната игра, имат по- голям шанс спроед мен. Така че нямам против да дам, за да участвам. Едва ли откривам топлата вода, но ми звучи логично.
Не се бях срещала за това. Наистина даже сега бих искала 10 лв. да е участието.

# 1 033
Ах, как ме ядосаха сега и мен т-маркет. Мм спечели ваучер, бавиха го 1 седмица и днес си го взел. Обаче на протокола не написали номера на талона и понеже и той не запомнила по телефона кой са му казали, ги занесе всички. Касиерката му ги взела всичките, за да си намери нужния, пък му казала, че те и без това тези не ми трябват повече. 6-7 талона. Сега ако изтеглят някой от тези талони, ще пия една студена вода... 😡😡😡

# 1 034
  • при късмета
1 от големите шоколади е на цена над 6 лв. А при тях има вкусове, които няма при малките. Така, че не толкова трудно за прибиращите бележки

Общи условия

Активация на акаунт