Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 161
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 205
  • ПЛЕВЕН
И в нашия Кауфланд , също така ги изписва и аз ще си я регистрирам. Пък, каквото стане.

# 2 206
Има ли нещо активно на Милка в момента?

А Някой с излишен код за емаг ?

# 2 207
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз днес реших за последно да се включа в Куинс. Бях видяла, че 2л.PET в Кауфланд са на 1.99 и си взехме 4 различни вкуса. Вкъщи като си видях бележката ми се стъжни. Регистрирах си я, пък ако взема да спечеля и да не ми дадат наградата още повече ще ми се стъжни. Забелязали ли сте дали във всеки Кауфланд е така, или само в нашия някой неграмотен ги е въвеждал?

Това Куул си е точно вида Куинс така че смело си ги регистрирайте.Други напитки освен техните няма.

# 2 208
1л червен портокал го изписват в Кф, сигурно и други литрови са така. Пробвах, пък да видим утре дали ще го приемат. 1 участие пуснах за последно. В Милка(играта за лаптоп  от вчера в Кф) във фб ми отговарят, че уж всичко е ок щом пише, че бележката е регистрирана при повторен опит. Утре ще звънна все пак, ако могат да проверят, че 30лв шоколади остава да нямам активни участия и... 🤣

# 2 209
Много несериозно и непрофесионално от страна на Лакрима да не спазват обявните срокове.

# 2 210
Тези ваучери от Куинс, дали минават в някоя известна книжарница? Аз не съм спечелила втори път, но питам за всеки случай Simple Smile

# 2 211
Тези ваучери от Куинс, дали минават в някоя известна книжарница? Аз не съм спечелила втори път, но питам за всеки случай Simple Smile

Orange

# 2 212
И онлайн ли?

# 2 213
Аз съм супер Хепи 😂

# 2 214
  • софия
Не печеля от Лакрима.

# 2 215
  • Пловдив
Благодаря за хубавата вест!!! Печеля продукти Simple Smile
Крайно време беше. Сигурно в над 50 коледни игри се включих във фейсбук, инстаграм и други. Игрите с покупки, отделно. Хайде, късмет на всички в предстоящите тегления!

# 2 216
  • София
И Лесафр са изтеглили,а дано някой се познае!

# 2 217

Не са предвидени за ползване онлайн. Прибират ги при покупка в магазините, онлайн няма как да стане това.

# 2 218
Имат номера (бар кодове), можеше да се въведе някъде по сайта. Жалко, че не става; може да питам в Хеликон (има в Плевен), ако се стигне до това.

# 2 219
Пак ме няма в милка,лакрима и още къде ли не..За разкош от шампоан закупен за игра получих някаква алергия на кожата на главата ..добре че от лакомия купих и два...
Да свършва вече тази гадна каръшка година,че до гуша ми дойде от нея .

Общи условия

Активация на акаунт