Парфюмни размисли и страсти - 267

• 66 677
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Erba Pura …. с една дума мога да го опиша като кошмар. Не го понасям нито върху себе си , нито около себе си.
Аз пък много го харесвам като аромат. Имах колежка, която го ползваше, винаги знаех къде е минала 😀
Но не знам как се възприема от околните..

# 241
Здравейте, откъде бих могла да купя ето този парфюм?
Скрит текст:

https://parfium.bg/xerjoff-erba-pura-uniseks-parfyum-bez-opakovka-edp

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 09:38 от bubanka

# 242

В parfumi-shop.net + код welkome

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 09:55 от bubanka

# 243
  • София
Благодаря на всички за отговорите! 🌺

# 244
  • София
В parfium.bg има код за 10% отстъпка, който важи днес за поръчки над 99 лв. - KOLEDA10.

# 245
  • София
Трябва ли ми Sensual Instinct, като имам Cloud AG? Много ли са в една посока? Не обичам да имам подобности, т.к не обичам да трупам и гледам да ограничавам бройката парфюми до 30 бр. Ако/като ги превиша се разделям с нещо. Но много мисля Sensual Instinct последните дни, чета във ФРГ че сравняват с БР, който пък с Cloud и това ме спира…

# 246
Имат общо да, но и са различни. Просто са различен клас парфюми. Монтал е в пъти по-добър.

# 247
  • Пловдив
Трябва ли ми Sensual Instinct, като имам Cloud AG? Много ли са в една посока? Не обичам да имам подобности, т.к не обичам да трупам и гледам да ограничавам бройката парфюми до 30 бр. Ако/като ги превиша се разделям с нещо. Но много мисля Sensual Instinct последните дни, чета във ФРГ че сравняват с БР, който пък с Cloud и това ме спира…
Според мен са различни👌🏻

# 248
Мишчица,  да и трите изброени от Вас са в една посока.
Най-сладък от е Cloud.
Мontale е с леко ликьорена нотка.
А BR540 е най-фин и елегантен.
Но, да приличат си отчасти.

# 249
  • Germany
Пак ще питам за 16 годишен. Hugo Reversed ми остава някакъв краен вариант, но по-скоро си мислех за някои от Scent вариантите на Boss.
Или нещо на Mont Blanc? Какво ще кажете за Explorer? Или Mont Blanc Emblem Intense? Или Jimmy Choo Man? Бях му бутнала мостричка на Versace Eros и я хареса, ако това може да е ориентир освен CK One и  Chrome.
Ако държите парфюмът да е на Hugo Boss, и предвид това, което харесва момчето, аз бих взела без никакво колебание Boss Bottled - ароматен, топъл, модерен, много лесен за харесване, страхотен шлейф, и винаги ми е приятно да вървя в ароматната му диря. Мисля, че няма млад мъж, на който да не стои добре този парфюм.

Здравейте! Малко инфо за Angel muse edt и Montale Roses musk  😊Лесни  ли са за харесване и подходящи ли са за този сезон?
Благодаря Ви предварително!🌺
Повдигам въпроса си 😊
Да, Димяни, според мен и двата са лесни за харесване и са подходящи за сезона, ако харесвате съвременни плодово-цветни и гурме аромати с осезаем шлейф. Аз съм от малкото, които харесват повече Angel muse edt, от ЕДП. ЕДП ми е по какаов, по плътен и ванилов, докато в ЕДТ е добавена екзотична плодовата свежест от маракуя. Много обичам този плод, и тук се вписва чудесно сред какаото и ванилово-дървесните акорди. В същото време си има и една красива цветна аура, и прави невероятен шлейф. Ако обичате такъв тип аромати, няма да сбъркате.
Рози и муск на Монтал е от най-красивите и шлейфови дамски парфюми на Монтал. Рози, ванилия, мускус и плодове. Оптимистичен, цветно-плодов, има си сладост, забележим и присъствен. Различен тип аромати са за мен, и си заслужава притежаването и на двата.

# 250
Скрит текст:

Искам разбира се да е оригинален, като предвид високата му цена бих се задоволила и с тестер, тъй като си е за мен и вида му няма значание.
Също бихте ли споделили мнение за аромата?
Благодаря предварително!
Предвид високата му цена е добре да го пробвате, защото въпреки масовите суперлативи за него, за някои от нас е ужасен. Да не се окажете от тези, които не го понасят.

# 251
  • София
kovatcheva, много ти благодаря! 🌹Толкова красиво описание.... ❤️

# 252
Толкова много се шуми около Монталите, че нямаше как да не опитам няколко мостри, все пак не трябва да изоставам толкова назад Wink. Всъщност бях отписала съвсем марката поради негативен първи опит. Даже не помня какво взех, но половин доза  ми беше достатъчна за да ме запрати някъде в ъгъла. Ще тествам  пак в някакъв друг момент, ако ли не ще го дам на детето като от сега си представям блесналите и' очи.
Е, запознахме се с Intense Сafe, Pink Extasy, Starry Nights, Oudmazing (все хубави аромати),  както и Santal royal Guerlain, но  истински искрици на привличане и огромна симпатия  ни се получиха  единствено и само  с Rose Elixir, което е в тясна връзка с Miss Dior Cherie - подобието предполагам.

# 253
Здравейте, отново имам нужда от вашето съдействие! Знаете, че купувам на сляпо, като се опирам на вашите мнения и малко информация от Фрагрантика. Носи ми се нещо в духа на MFK APOM и Coco EDP. Нещо зряло и елегантно, леко ретро и може би леко дистанциращо. По възможност да се вмества в бюджет от 150лв. Благодаря предварително!

# 254
Пак ще питам за 16 годишен. Hugo Reversed ми остава някакъв краен вариант, но по-скоро си мислех за някои от Scent вариантите на Boss.
Или нещо на Mont Blanc? Какво ще кажете за Explorer? Или Mont Blanc Emblem Intense? Или Jimmy Choo Man? Бях му бутнала мостричка на Versace Eros и я хареса, ако това може да е ориентир освен CK One и  Chrome.

Ще Ви препоръчам, няколко прекрасни аромата, които можете да пробвате, преди да закупите. Blush
Всичките стават за младежи, всичките са изпробвани, но като за всички видове парфюми е важно да не се прекалява с пръскането от ароматите. Иначе, всичко е ОКЕЙ, няма да имате никакъв проблем. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт