Парфюмни размисли и страсти - 267

• 66 705
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Искам да нося нещо уютно и ненатрапчиво, обаче не и безлично...Повечето ми такива парфюми, за които се сещам имат бели цветя или цитруси, които както знаете не са най-добрия избор в студеното време.

И от мен препоръка за This is her Z&V, както и за Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels. За мен кашмирен пуловер е също и Elixir des Merveilles Hermès.

# 271
  • Чукарландия
Прекрасна Нова, Празнична и Любима Тема, ДЕНС! 🌺🌺🌺

Зареждаме се лека-полека с коледно настроение, търсим уюта на топлия дом след дълъг работен ден, чашата вино, целувката на любим и най-прекрасните усмивки - на децата ни! ❤️

За моите празници ще заложа на Tabac Rose BDK. За делниците - също! 🤣
Та той се държи съвсем различно всеки ден... 🤗

Най-подходяща за Коледната вечер ми е Seta Moresque. Моя любима Сета в тиха, свята нощ!

Обожавам малки черни роклета, имам над двайсетина, но една нова, никога не е излишна! 😁

В унисон с предстоящите празници, адреналинът ми е на макс! 🤣
Anouk ❤️

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 01:15 от BBeLLa

# 272
За топли и гушливи парфюми бих определила Mandrolio di Sicilia на Aqua di Parma, This is her или Just rock на Zadig. Dragée на Reminisence и любимата ми Lira

# 273
Момичета, дали ще можете да ми помогнете?
Младо момиче ( на 19 или 20 ) харесва това от снимката. Мирише свежо, пудрено на цветя и диня ( според ревютата) .
Искам да й взема за подарък нещо, което ухае подобно, идва ли ви нещо на ум?
Нямам определен бюджет.

# 274
  • София
Още веднъж огромно благодаря, момичета! Hug

Някои предложения изглеждат наистина много близо до това, което търся, и по-важното - не ги познавам, така че има шанс да ме изненадат и да си намеря "кашмирения" еднорог Simple Smile

Прекрасни сте!

# 275
Момичета, дали ще можете да ми помогнете?
Младо момиче ( на 19 или 20 ) харесва това от снимката. Мирише свежо, пудрено на цветя и диня ( според ревютата) .
Искам да й взема за подарък нещо, което ухае подобно, идва ли ви нещо на ум?
Нямам определен бюджет.

Аз ви предлагам Bright Crystal Versace. Мисля че отговаря на изскванията ви Simple Smile

# 276
  • Пловдив
Някой имащ това мъжко Армани, може ли да ми го опише Relaxed
https://www.notino.bg/armani/emporio-stronger-with-you-intensely … -mzhe/p-15802387/
или този...https://www.notino.bg/armani/emporio-stronger-with-you-toaletna-voda-za-mzhe/
Благодаря!

# 277
Здравейте, отново имам нужда от вашето съдействие! Знаете, че купувам на сляпо, като се опирам на вашите мнения и малко информация от Фрагрантика. Носи ми се нещо в духа на MFK APOM и Coco EDP. Нещо зряло и елегантно, леко ретро и може би леко дистанциращо. По възможност да се вмества в бюджет от 150лв. Благодаря предварително!
Да си побутна питането. First на Ван Клийф сякаш отговаря на търсенето ми, но бих се радвала да разгледам още някое предложение преди да реша.
Бюджетът ми е ориентировъчен, може и да се надвиши.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 15:09 от bell_87

# 278
Здравейте, отново имам нужда от вашето съдействие! Знаете, че купувам на сляпо, като се опирам на вашите мнения и малко информация от Фрагрантика. Носи ми се нещо в духа на MFK APOM и Coco EDP. Нещо зряло и елегантно, леко ретро и може би леко дистанциращо. По възможност да се вмества в бюджет от 150лв. Благодаря предварително!
Да си побутна питането. First на Ван Клийф сякаш отговаря на търсенето ми, но бих се радвала да разгледам още някое предложение преди да реша.

Chanel N5 също е в една линия с First, VC&A. Сещам се и за
Caleche, Hermes,
24 Faubourg, Hermes .

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 15:12 от Dewi D

# 279
Благодаря много!
Caleche съм пробвала, никак не е мой.
 24 Faubourg съм го обмисляла преди време и наскоро пак се сетих за него.  Може този път да не го подмина.
Номер 5...не знам, сякаш не се осмелявам да посегна към него. Може би не му е дошъл моментът още.

# 280
Bell_87, не съм пробвала наскоро Caleche Hermes, който се продава в магазините, аз имам по-старо издание и за мен е прекрасен парфюм, търпи страхотна метаморфоза и е много елегантен и изчистен. А Chanel N5, наистина не е толкова страшен, може да пробваш фланкъра Chanel N5 Eau Premiere, по-модерната му версия Simple Smile

# 281
bell_87, за втори път тези дни споменавам https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Arpege-6.html
Току що си взех душ и сложих него, прекрасен е! В духа на First и No5, на чудесна цена, в красива бутилка и е толкова елегантен и дистанциращ, също и леко ретро, но не плашещо.

# 282
Caleche го пробвах от мостра от Нотино преди може би 2 години. Установих, че не мога да го нося, за мен би стоял по-добре на мъж.

Азалия, благодаря, ще погледна и Arpege!

# 283
bell_87, моето предложение е за Allure sensuelle, Tocade Rochas, Emozione Ferragamo. Определям ги като по-зрели и дистанциращи, но не и студени. Madame Gres защо не също, но няма трайност. Madame Rochas ми идва тежък, както и Фърст на Ван Клийф, а Калеш никак не е мой, мъчим се с него много. Arpege също не мога да нося. Но пък дъщеря ми е с някакъв уклон към ретро ароматите, направо ги боготвори.  Kenzo Jungle също е в тази посока. ...Must de Cartier..
От изброените се спогаждам с  Алюр и Ферагамо сравнително добре. Токад е разкошен парфюм, но преди 10 години ми беше  почти абсурден за носене. Подарих го, че после пак си го купувах, ... класен.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 16:07 от Никой като Някой

# 284
  • София
Здравейте, може ли мнение за Mmmm... Juliette Has A Gun - сравняват го с Kenzo Amour, който обожавам, за мен е като пухкаво облаче, и с Hypnotic Poison, който ми е прекалено плътен, тъмен и задушаващ със зряло звучене.

Общи условия

Активация на акаунт