Парфюмни размисли и страсти - 267

• 68 279
  • 748
  •   2
Отговори
# 345
  • Някъде там
Тези подходящи ли са за поръчка на сляпо?

# 346
  • София
Моля за мнение и описание на този парфюм,ако някой го познава- Portrayal Woman Amouage
Ау, остави, остави!
Индолов, супер силен и страшен кисел жасмин. Атомна бомба.

Densi, благодаря, отказах се, май и аз така го усетих, но ми се искаше и мнение на някой друг, но твоето ми е достатъчно:smile:

# 347
Момичета, а между Eli Saab Girl of now forever, Sweet Oriental Dream и Mukhallat, който бихте избрали?

# 348
Sweet Oriental Dream категорично. Макар че трябва да се има предвид, че той е с пудрен уклон поне при мен и доста сладък (и леко синтетичен).

Mukhalat при мен беше силно синтетичен (въпреки че генерално не ми е чак такъв проблем) и сладък по неприятен начин.

GON Forever има цитрус, който аз категорично не харесвам. За мен някои от другите два преди него са в пъти по-добри.

# 349
Мога ли да разчитам, че Бизантиум на Тесори Дориенте му е много близък клонинг, за да се ориентирам как мирише?

# 350
Тези подходящи ли са за поръчка на сляпо?

Макар че харесах Musc Noir, беше на границата да бъде твърде сладък за моя вкус и на моменти ми дотежаваше. Познавам и For Her EDT, той също има специфична нотка, която понякога ме дразнеше. Не искам да обобщавам, но по принцип всяка марка си има определен стил. Тази специфична, разпознаваема нотка може би присъства ако не във всички, то в повечето парфюми NR, така че според мен по-скоро не са безопасни за покупка на сляпо.

# 351
Мога ли да разчитам, че Бизантиум на Тесори Дориенте му е много близък клонинг, за да се ориентирам как мирише?
Можеш. За мен даже нямат разлика със Sweet Oriental Dream ...

# 352
Момичета, а между Eli Saab Girl of now forever, Sweet Oriental Dream и Mukhallat, който бихте избрали?
. Глас за Eli Saab Girl of now, познавам добре и трите, на монталите се продават мостри, а за ориентир, ако не намерите мостри, пробвайте въпросното тезори и Ал харамейн  https://www.fragrantica.com/perfume/Al-Haramain-Perfumes/Makkah-19659.html,  евтини аналози.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 20:50 от Dorry88

# 353
Всъщност и аз познавам и трите, но не харесвам нито един толкова, че да го нося с удоволствие. Ако трябва да степенувам само тях, първо бих посегнала към Girl of now, после към Sweet Oriental Dream и накрая към Mukhallat. Но ако има четвърти, любим парфюм, никога няма да посегна към никой от трите.
Ти се чудиш къде да метнеш в черна дупка едни пари ли? Не си ли стигнала до етапа да не купуваш е така просто? Ако не си, тичай натам, че всичко останало освен купените с желание парфюми, са излишъци.

# 354
Момичета, може ли да сравните Scandal, SO Scandal   и  Scandal A Paris, кой ви допада най-много.

# 355
Да, Азалия, нещо такова. Мерси, че ме дърпаш към гласа на разума. Sweat Smile

# 356
Оригиналния Scandal винаги съм го предпочитала пред другите, толкова, че последните ми 20 милилитра не ги пипам, освен по повод Simple Smile

Тази картинка може да помогне, поне малко:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 21:47 от Eva Ilkova 708937

# 357
На мен Скандал в Париж най-много ми харесва заради крушата, но той не е толкова концентриран като другите два, зависи какво предпочитате. Не съм фен на сладки парфюми по принцип, но тези са ми приятни. Само Со Скандал не ми е по вкуса, има мирис на нещо метално 😑
А пък Амуаж Portrayal за мен е много интереснен и не усещам толкова жасмин, колкото тютюн и смоли, те са подобни до някъде с Фенди Фуриоза, ако я нямах щях да се засиля към Амуаж... Голяма беля са. И Епик много харесвам и от време на време съм пред дилемата тип парфюм или пералня 😂

# 358
Моля за мнение и описание на този парфюм,ако някой го познава- Portrayal Woman Amouage
Аз пък много, много ми хареса от първи фъс. Веднага си взех цяло шише. Всеки има свой вкус, просто го пробвайте и сама приценете.

# 359
  • Варна
RedPanDa Сподели моля, коя Зара е като Delina! Много съм любопитна, а достигнах лимита си за брой шишета, но една Зара бих си позволила.
Празничният ми парфюм ще е Мон Герлен ЕДП (поднових го за 4 ти път),комбиниран от време на време с Mon Paris, YSL. Очаквах да е Moonlight Patchouli , но с този 1 път се харесваме, 2 пъти не. При десетките проби бях възхитена, откакто го имам (повече от година) се опитвам да си върна това чувство. Кое му времето? Топло, студено, влажно?
За 16 год. младеж се спрях на Explorer - Mont Blanc. Бих взела и Sauvage - Dior, но ми е извън бюджета за повода. Колебаех се и за Hugo Boss Just Different. Той вероятно ще е следващ. Описват го като химически, точно както и Mont Blanc - Legend, друг мой любимец.

Общи условия

Активация на акаунт