Парфюмни размисли и страсти - 267

• 68 252
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Да напомня дипломатично и приятелски, че темата е за обсъждане на парфюми. Никъде не пише, че предлагаме безплатни съвети и консултации. В този ред на мисли да се пита на всяка страница е безмислено- ако някой има време и желание ще помогне. Парфюмерии бол, консултанти също.

# 376
Аз давам с удоволствие мнение, стига да имам време, да познавам парфюмите за които се пита и да не съм предубедена към тях 🤔 и считам че това е място да си споделяме мнения и емоции от общото ни хоби.
Предполагам, че и другите потребители си имат причини да пишат или не по всяка тема.
За предстоящите празници няма да си обличам рокли тип Ели Сааб (уви), но в семейството и близките има мнооого дами и съм решила да им подаря парфюми, ако нещо не им допада ще си разменят помежду си. 😌

# 377
  • София
Скрит текст:
Здравейте, дами!
Искам да направя подарък за Коледа на младо момиче и се чудя Си Флори на Армани много ли е сладникав и въобще траен ли е като обикновения и  черния Си?
А за млад мъж как ви се струва Аква ди джоя Профондо? Траен ли е аромата?
Предварително благодаря!
Цитирам се и моля за компетентното ви мнение! Blush

maq-mi - Според мен, в женската част сте уцелила отлично с Giorgio Armani Sì Fiori - не мисля, че има какво да не му хареса момичето. Докато за мъжкия подарък...Rolling Eyes Намирам го за обикновен и базов акватик, гравитиращ около средното ниво. Не че е лош, но по моите разбирания е твърде скъп, за това което предлага.
Моя съвет е да погледнете този аромат: Dolce&Gabbana K EDT for men / https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/K-by-Dolce-Gabbana-56358.html
Много свежо и сочно се отваря, като постепенно става по-плътен и изкусителен с притегателни вкусни нотки, въпреки че по пирамида не звучи така. Сякаш носи известна препратка към стила на Mugler A*Men Ultra Zest.  Убеден съм, че Dolce&Gabbana K EDT ще е успешен избор. Ако тествате в магазин, объртенете внимание, че има и EDP версия, която е различна от EDT.
Ако държите все пак, подаръка да е Армани, горещо бих Ви препоръчал Giorgio Armani Stronger With You Freeze / https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Stronger-With … Freeze-58808.html

Много свежо и ароматно се отваря, а в развитието си загатва за сладкия и модерен профил на тази линия Stronger With You. Отново избор, с който няма как да сгрешите. Hands Ok Hand

Аз днес бях учуден да разбера, че един колега, мениджър на нещо, беше намирисал мощно стаята си на Монтал Интенз Кафе, като интересното бе, че го усетих не с водещи рози, а с отличителни гурме нотки, като шоколади бисквидки, ванилия и тн. Прекрасно ухаше цяла стая - 2 на 6 метра Satisfied
А на прибиране преди малко, във входа се разминавам със съсед, млад мъж, мощно нафъщян със Stronger with You Absolutely - фантастична версия! Любимото ми Армани, което ще придобия някой ден. Толкова пипнато гурме е Animal Heart Eyes Cat

Парфюм за деня беше DSQUARED²  Potion Royal Black - невероятно ориент съкровище, което е по-близо до ниша, отколкото до нормален дизайнерски парфюм. Радвам се, че навремето рискувах и го взех на сляпо.

Иначе, при мен много нови арабски попълнения от Lattafa, Asdaaf, дори и Ard Al Zaafaran. Като с това апетита ми за нови неща ни най-малко угасва, напротив даже Smile Надявам се да има още нови попълнения около Коледа Smile

Парче за деня - брилятното и галещо -  Slow Hearts - Nova (Original Mix)

# 378
  • София
Моля кажете добра дума за Givenchy Xeryus Rouge, поръчах за мъжа ми на добър цена 81лв от мейкъп, на доверие от отзивите във Фрагрантика, но сега почнах да се колебая дали да не взема нещо познато-Инвиктус, Монблан,черния пако рабан, харесва фужерни и дървесни аромати. Благодатя
dtrifonova - В никакъв слуай не купувайте друго! Избора Ви е префектен! Animal Heart Eyes Cat Не една, а хиляда и една добри думи мога да кажа за този прекрасен топъл и фужер. Страхотен горещ подправъчен парфюм, който среща класически нюанси с духа на модерния зрял мъж. И за миг не се съмнявайте в преценка си, отличен парфюм, точно за есен-зима. Hands Ok Hand
Благодаря!!!!! Днес дойде, лекичко отворих, не успях да се сдържа, няма да се разсърди. Обожавам го от първо помирисване. Браво на мен!

# 379
Аз давам с удоволствие мнение, стига да имам време, да познавам парфюмите за които се пита и да не съм предубедена към тях 🤔 и считам че това е място да си споделяме мнения и емоции от общото ни хоби.

+1

# 380
Deetron, сподели, моля за новите си придобивки от Lattafa, особено ако са унисекс. Легна ми на сърцето тази Lattafa и я следя изкъсо. Нямам лошо попадение там. А е за без пари....

# 381
Deetron,
Сърдечно ти благодаря за изчерпателния отговор. Много ми помогна в избора на парфюми за любимите ми хора. Доверявам ти се и още сега ще поръчам. Heart Eyes

# 382
Момичета , много съм доволна. Аз по принцип харесвам по - тежките и сладникави миризми, много ми допада този аромат. От лосиона сложих съвсем малко след баня и 2 дена се усеща. Много силна миризма. ❤

Как 2 дена Dizzy Face в смисъл, и след следващото къпане се усеща или как? Rolling Eyes
Да , усеща се, макар и по слабо. Така бях и с Ланком.

# 383

Преди малко забелязах, че моята Lira се бели около капачката, някой друг има ли такъв проблем?
Златното покритие се лющи като напукан лак... Sob

На последното пътуване го бях взела и забелязах същото - има вече очукано, но по ръбчета отстрани, където боята се бели. А е на няколко месеца само. Явно в несесера ми с гримовете е "пострадал" така. Но кутия няма как да му нося навсякъде 😀

# 384
Deetron,перфектни описания правиш.Удоволствие е да се четат,помогна и на мен да избера,бях решила други аромати да подаря,ноо след като прочетох...край,това са.

# 385
Здравейте парфюмни феи!
Препоръчайте ми парфюм за ежедневна употреба през зимата. По- лек, тежките сладникави аромати не са ми подходящи...Искам нещо нежно и деликатно, което да мога да нося през деня, в затворени помещения, без да задуша някого..
Харесвам предимно женствени парфюми, без унисекс.
Благодаря!

# 386
Miss Dior 2021, Happy Felicia Chopard,Felicia Roses Chopard, La Tulipe Byredo, Mémoire D'une Odeur Gucci...

# 387
Пробвай Lalique Satine, според мен е прекрасен през зимата.

# 388
Бушероните виж.

# 389
Здравейте, ароматите Armani Code, Dior Addict и Dolce Gabbana The Only One дали биха се харесали на човек, който харесва Angel Mugler, La Nuit Tresor, Black Opium, Good Girl...?

Общи условия

Активация на акаунт