Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 215
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 005
Мистик, и двата след 120 ли? Бря, супер ако е така, да не се охарчвам до 180 Satisfied

Нещо правят по приложението, та бях с наострено внимание. Иначе си взех термос с перо, друго интересно нямам в торбата.

# 1 006
Здравейте, виждали ли сте някъде в София останали от кухненските везни, които пуснаха преди няколко седмици?

# 1 007
  • Пловдив
М да...128 и стотинки ме беше сметката Simple Smile Май за сефте...изскочиха и двата, па после и от скреча сметанов пудинг с -50%.
Че и книга си взех.

# 1 008
  • София
И аз вчера за 18 лева напазарувах много доволно благодарение на тези купони 😁
Взех кашу, шоколад Ритер спорт и овесени бисквити по 1 ст., нарът беше намален на 29 ст. (Чак в бележката видях, не очаквах тази цена).
Един път мъжа ми да ме похвали, че не съм изхарчила торба с пари 😁

# 1 009
  • София
Дамските ски панталони дали са хубави? Има ли количества,  днес не можах да отида до магазина...

# 1 010
  • Пловдив
Гледах панталоните, ама не взех...широки много долу и ластика е много хлабав, почти колкото крачола е. Якета взех...да има разходка, нисък клас са, ама ние не сме скиори Wink

# 1 011
Аз с моя лидлски ски панталон изкарах бая години. Ползвах го да се фъргам в снега със синко като беше малък.
Сега не ще много да се фърга с мен Joy..то и сняг нещо няма кат хората...дъл и ще вляза в него...изобщеее...

Но съм доволна исках да кажа, не се е скъсал, сух ми беше з@дник@...Grinning

# 1 012
При вас има ли блокче за ВЦ пистолет , залепва сместа на т. Чиния , 3.89 лв беше.
Ако е това, което излиза на дози във форма на цвете - изчезнаха при нас и не знаят дали ще имат отново. А много ми харесват...

# 1 013
  • Ст Загора
При вас има ли блокче за ВЦ пистолет , залепва сместа на т. Чиния , 3.89 лв беше.
Ако е това, което излиза на дози във форма на цвете - изчезнаха при нас и не знаят дали ще имат отново. А много ми харесват...
Да точно.

# 1 014
  • Велико Търново
Много сте подли и коварни! Няма да ви чета вече! Поръчах на ММ да купи кувертюр... Ей така да имаме. Ами вече нямаме! Изобщо няма да ви чета вече, зъбите ми ще изпадат от толкова сладко, а състава му действа успокояващо Simple Smile
С други думи, благодаря ви Simple Smile))

# 1 015
Момичетата с мерителните лъжици, някоя от вас може ли да ми снима упътването? Интересува ме само съществената част- как се работи с нея при измерване (без предупрежденията и частта с гаранцията). Купих си мерителна лъжица с оранжев етикет на -30%, но няма упътване и не успявам да го открия при упътванията в сайта им...🙂 Отдавна искам такава лъжица, за измерване на какво я използвате? Течни или сухи съставки предимно?
Соул, явно чадърът ми е пълен автомат. 😃 Има стрелкичка нагоре и още една надолу. А пък аз чак сега да разбера защо са две...😆 Със стрелкичката надолу се сгъват спиците, но после трябва с ръка да се избута до дръжката. Ох, ще се "бия" за чадър май...😅
Момичето на касата ми даде едната точка за книгата, която онзи ден не ни бяха дали. Може и да събера точките за книга все пак, искам да я подаря. Остава ми още 1 точка. 🙂
Забелязах, че няма никакви линцери с ябълков мармалад- онези от купоните от миналата седмица- не съм смятала да купувам, но нямаше как да не забележа, че мястото, където стоят обичайно е празно. 😃

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 22:59 от dolce miele

# 1 016
И аз днес доволно си напазарих от Младост 3 Сф- много хубави и едри малини( изядохме ги вече Cry ) , мандарините и те - дребни,но лесно се белят,сладки и имат по 1-2 семки в целия плод. Взех точила за ножове - много удобно и изглежда да е качествено - наострих 2-3 ножа набързо Wink Едно отива и за подарък на мама Wink
 От замразено сиренце едам с панировка на оферта също се възползвах.
Купих и едно масло от минало-седмичната промоция на 4.29( пратих ММ в събота,но той взел обикновен Пилос за 4,89 - че и 4бр - не видял друго , но поне с -5% на сметката Wink )- та това масло много странно- меко и като на парченца - все едно е замразявано,размразявано и водата му не е била избита добре и си е останала на кристали вътре....хубаво,че не го е намерил вчера Wink Взех и кафенце Лаваца на оферта Wink
Там имаше мнооого ски неща - ръкавици и долнища особено. От термо- клиновете от четвъртък,обаче и следа нямаше ( или аз не видях ).
На касата , Лидл + не ми се отчете ( хем пиукна ) и аз си викам,чакай да погледна това мляко за пиене с купон .....и кръгом на касата - касиерката сторнира всичко с Лидл+ ,маркира го наново и ми върна 4лв и книга ( имаше много ,много книги ).
Само ,че сега само тази сметка ми е отчетена ,и не ми се натрупаха около 100+ лв Wink Wink здраве да е , аз с моето пазаруване , все ще ги стигна купоните от натрупване на сметката - така поне няма да имам половин месец съобщението,че съм достигнала всички лимити и няма повече купони Wink
Скрит текст:
Сутринта разгледах брошурата на К и се ядосах,че са пуснали сет за подправки за 20лв,който изглежда много по-добре от лидълския ...от който купих 4 бр за подаръци.Сега се чудя ,моят на кой да го дам ,че да си взема този от К. Има и Ариел на много добра цена ..пратих мъжо да вземе ,като ходи да вземе синчето от училище , той си забравил парите ..дано утре да има

# 1 017
Какво ще кажете за ножиците от миналата седмица? За пореден път забравих напълно за тях, докато бях в магазина...😬 Може и да са свършили вече де...
PaulieM, поставката с бурканчета на Брио я имам и си я харесвам. 17,90 лв беше, май септември я купих.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 22:59 от dolce miele

# 1 018
Забравих да кажа за домашните чехли- много са  широки , но пък са в розово и бляскавко имат и си ги оставих Wink
И аз така съгреших с кувертюра ,като skk007 - сега сън не ме хваща Cry
Ножиците - аз имам подобни ,но бяха 4 -5 бр в комплект  -не са точени последните 2 години и са все още перфектни.
А за малките ножички,които режат вълнички и подобни - тях ги има в Пепко за 4,99 ако не ми изневерява паметта.

# 1 019
  • София
Кувертюрът директно като шоколад ли се яде или има някаква тънкост?

Общи условия

Активация на акаунт