Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 230
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Ст Загора
Кувертюрът директно като шоколад ли се яде или има някаква тънкост?
той е за сладка ,но може и да се яде тъй . Твърд е .

# 1 021
М да - доста вкусен при това Wink

# 1 022
А ножичките от Пепко дали режат добре? Защото за други неща, които са били налични също в Пепко или в Джъмбо..дори в Кауфланд, сравнението винаги е било в полза на Лидл.

# 1 023
Книгите (предполагам) ги дават без да са опаковани в найлон, както са били предишни години, за да бъдат по-еко? 🙂🤔 Поне мисля, че предишните 2 книги, които имам, бяха опаковани с найлон...

# 1 024
  • София
Здравейте,
Искам подарък за Коледа кафе-машина с капсули. Правя проучване какво да напиша в писъмцето Wink
Моля кажете какви капсули има в ПА и за каква машина са?

# 1 025
Книгите (предполагам) ги дават без да са опаковани в найлон, както са били предишни години, за да бъдат по-еко? 🙂🤔 Поне мисля, че предишните 2 книги, които имам, бяха опаковани с найлон...
Без найлон е . Само като са в стекове са с найлон по 10 бр
Ножиците са хубави.
Кувертюра и той ...и като шоколад и в десерти.

# 1 026
  • Ст Загора
Здравейте,
Искам подарък за Коледа кафе-машина с капсули. Правя проучване какво да напиша в писъмцето Wink
Моля кажете какви капсули има в ПА и за каква машина са?
за Долце густо и за Lavazza bly .

# 1 027
По принцип е предвиден да се разтопи и да се покрие с него там какъвто сладкиш се прави. Слагала съм и на парченца в разни кексчета, също става. По-висок процент какаово масло има в него от нормален шоколад. Вкусен си е де, на майка ми купувах кувертюр от Лидл на няколко пъти че тя прави разни такива сладкиши.Милата, първия път каза че си го изяла така че бил много вкусен, а за сладкиша разтопила обикновен шоколад Grinning
Но са доста дебели блокчетата и е по-трудничко да отхапе човек от тях, поне според мен. Не че това ще спре някого ако е наумил да го нахапе, разбира се Grinning

# 1 028
Има едни много вкусни кувертюри, които пускат по принцип с готварските неща. В пликчета..само се потапят в гореща вода . Ама тоя път ги нямаше в седмицата с украсите за сладки. Те са малък грамаж ама за меденки са чудни. И за кекс.

# 1 029
  • Велико Търново
Ох, нищо не ме спря! Нито твърдост, нито дебелина... Ниииищо! Ще се купува повече, че току виж се сетя да го вложа в нещо печено, въпреки че се съмнявам да оцелее до такъв момент.

# 1 030
  • София
Никога не съм успявала да разтопя кувертюр, хем по инструкциите действам... Затова и ги подминавам вече. Вие как успявате да го разтопи до гладкост? При мен става една лепкава смес с бучки, ужас!

# 1 031
Никога не съм успявала да разтопя кувертюр, хем по инструкциите действам... Затова и ги подминавам вече. Вие как успявате да го разтопи до гладкост? При мен става една лепкава смес с бучки, ужас!
Водна баня. Иначе се опича направо шоколада

# 1 032
На водна баня.
Пийкок, имам май 2 пликчета запас от онези кувертюри в пликчетата, обикновено точно за меденки ги използвам. 🙂
Забелязах ксилитол в магазина. Изобщо не помня да съм го виждала в брошурата. Не че ще купувам, но ми направи впечатление. Не е ПА.🙂

# 1 033
Кувертюрът е на почит вкъщи и за хапване и за сладкиши, не съм имала проблем с разтопяването му дори и в микровълнова.
Вчера за първи път ( неделя) нямаше брошури за от днес...питах и ми казаха да я видя в приложението...навсякъде ли е така вече?

# 1 034
В микровълнова, в редките случаи когато съм правила такова нещо де. На кратки интервали, вадиш, бъркаш, спираш преди да е идеално разтопен даже, то като го разбъркаш си става ОК. Иначе правилното е на водна баня ама не съм аз сладкарката в семейството, мама го прави както си е по книга. Ако не го изяде, разбира се Grinning

Общи условия

Активация на акаунт