Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 180
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз понякога разтапям на слаб котлон с малко прясно мляко и с бъркане. Не обичам водна баня да ползвам. Пипкаво ми е. Нямам микровълнова

# 1 036
Дени, тази вечер при нас нямаше брошури до входа. А преди изхода като че ли вече не слагат (имаше преди едно специално стелажче, напоследък все го няма). 🤔
Пийкок, тези пакетчета направо в купа с гореща вода ги слагам. 😃

# 1 037
Не обърнах внимание за брошура, досега наистина винаги е имало.

Не само, че видях ксилитола, но и много му се зарадвах, взех. Взех и кокосова захар.

Бархетът е с различно качество от година на година. Миналата беше по-рехав. Не става по-мек след пране, макар че ползвам и омекотител.

Долче, какъв бой за чадъри при тези убити цветове. 😃 А и някой писа, че са тежки чадърите. Винаги съм мислела, че двойно сгъваемите са задължително тежки, моите и двата тежат. Е, не било вярно. Първо при едно пътуване навън намерих лек пълен автомат, после и в БГ.

# 1 038
Долче, пакетчетата и аз го разтопявам в купа с вода.
Шоколада топя с малко мляко .

# 1 039
Соул, супер са си цветовете. Класика. 😃 А и за детето светъл цвят не искам, добре, че вече  си пада по тъмното. 😆 Тежат, но и по-тежки чадъри съм имала. Все пак, ще се носи навън обичайно само при дъждовно време,  е "за всеки случай". Един от най-леките ми чадъри пък изобщо не се сгъва компактно, но е лек. За дамска чанта съм харесала едни мини чадърчета от HM. 🙂 За детето искам тъмен, не твърде лек, със светлоотразители, относително стабилен (другите вкъщи са още здрави), с иска цена. Лидълските ми покриват изискванията.

# 1 040
Мацки, шушнете някоя рецепта за лаврак?
Скрит текст:
Сложи го във  фурна заедно с нарязани лимон, сладки чушки и маслинки без костилки,  сол, олио, накрая го сервирай наръсен с магданозче и една салатка от варени картофки.

# 1 041
  • софия
Момичетата с мерителните лъжици, някоя от вас може ли да ми снима упътването? Интересува ме само съществената част- как се работи с нея при измерване (без предупрежденията и частта с гаранцията). Купих си мерителна лъжица с оранжев етикет на -30%, но няма упътване и не успявам да го открия при упътванията в сайта им...🙂 Отдавна искам такава лъжица, за измерване на какво я използвате? Течни или сухи съставки предимно?
https://www.manualscat.com/ro/silvercrest-sdl-300-c2-manual стр. 13, БГ

https://manuall.co.uk/kitchenware/kitchen-scales/silvercrest-kitchen-scales/

За сухи. Течните ги меря с мерителна чашка.

# 1 042
Мини чадъри и то леки има в
Скрит текст:

Такъв съм купувала от магазините на Арт 93

# 1 043
О, Феникс, благодаря. Не съм проверявала при тях. Дано имат и дизайн, да не са "мъжки" вариант като лидлските, ще ги погледна.

# 1 044
Да, може да видиш какво имат сега. Моят не е автоматик, но виждах после и още по-мини (не съм проверявала дали са автоматик) и в свежи цветове, какво има сега не съм гледала.
За бархета- стори ми се рехав миналата година, но моят на елени и елхи всъщност е ок - ако беше по-гъст щеше да е много тежък, също е и мек след пране.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 07:37 от fenyx

# 1 045
Звънче, много благодаря! 🙂
Соул, 😅 Според мен, лидълските чадъри не са изобщо "мъжки", а изчистени, функционални. А и са заслепяващи на снимки със светкавица 😁

# 1 046
  • Асеновград
Споделете как се държат стенните часовници с радиосигнал. Моя явно хваща какво ли не и редовно се само сверява с различни часови зони. Направо си е шоу. В момента показва 5.47 ч.  Следя го вече повече от два месеца , но не успявам да хвана на какъв принцип и интервали се само коригира. Известно време е назад, после изведнъж часа е верен кара така известно време, после минава напред, аба шоу. Четох упътването ,не видях да има опция като хване верния сигнал да се изключи радио сверката.

# 1 047
  • Велико Търново
Хахахха, един такъв часовник може да ме прати в лудницата за норматив! Кой е той, да не си го причинявам Simple Smile

# 1 048
Panayotu, май няма такава опция за изключване на сигнала. Нашият се държи много прилично, показва абсолютно един и същ час, не изостава, с изключение на периода след преминаване към зимно време- когато беше мисля с 1 час назад (т. е. не се беше пренастроил сам към новият час- или не е уловил сигнал, или е "карал" по време в друга часова зона, ама по-скоро първото мисля) и трябваше да го сверявам ръчно в кухнята. Но в банята ни е на стена, която е вътрешна, може би е далеч от сигналите, в близост има и други стени...Според мен, НЕ е нормално часовникът толкова много да си мени настройките, особено пък да изостава. Пробвай да го сложиш на друго място и виж как се държи там? Вътре батерията как е, можеш да сложиш нова? Пробвай да му направиш рекламация?
SKK, ние вкъщи много си го харесваме 😃 Часовникът е за баня, показва % влажност и температура.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 16:37 от dolce miele

# 1 049
  • Велико Търново
Благодаря, долче, сетих се, че съм чела за него тук. Ако ви се занимава пуснете и снимка, за да не го купя случайно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт