Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 093
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 965
Докладвам, че лидълското сиво пухкаво пончо с качулка с бродерия коала е един от най-любимите коледни подаръци на дъщеря ми, 10 г. Откакто го пробва вчера, го е свалила само веднъж (докато спа през нощта)...😃 Обаче се канеше и да спи с него...😄😅 При следващо зареждане ще купя едно и за мен. 😊

# 1 966
Някой има ли информация за грамофона?

# 1 967
Взехме от чаршафите, на пипане и на пръв поглед изглеждат да са бархетни, но никъде не пише по опаковката.

# 1 968
Някой да е засичал кафемелачка в Лидл ( Пловдив)?

# 1 969
  • Асеновград
Подарявам купоните от днес, манго,салата, и останалите два, Ако някой ги иска да пише.

# 1 970
  • Варна, Пловдив
Весели празници, много здраве, щастие, пълни портфейли и успешни придобивки!
Имам бърз въпрос, сега ММ ще ходи сам до Лидл и можете ли да препоръчате хубава майонеза, подходяща за руска салата? Той сам не може да прецени. Благодаря

# 1 971
Аз използвам в кутия от 99 ст. със син етикет. Тяхна марка Каниа. Използвам снимка на Тета.
Скрит текст:
След всякакви други екперименти в буркани и марки, тази ми е най-приятна на вкус.

# 1 972
  • Sofia
Аз използвам в кутия от 99 ст. със син етикет. Тяхна марка Каниа. Използвам снимка на Тета.
Скрит текст:
След всякакви други екперименти в буркани и марки, тази ми е най-приятна на вкус.
+1
Иначе на Хелманс, когато я пускат, но тя е по-сладка и ползвам предимно за дресинги.

# 1 973
И от мен един глас за тази майонеза. Не знам за директна консумация дали ще се хареса на всеки, но в салати се получава добре.

# 1 974
  • Пловдив
Скрит текст:
+1
Иначе на Хелманс, когато я пускат, но тя е по-сладка и ползвам предимно за дресинги.
+1 за Хелманс. Слагам я веднага след домашната. 😇

# 1 975
Салатната на Каниа също не е лоша, предпочитам тази в буркана. В тубите като че ли не е съвсем същата, те нея я имат и в два варианта с различно съдържание на мазнина. Не че е лоша и тя де, просто аз предпочитам тази в стъкления буркан. Недостатък е че бурканът е голям, но щом е сега за празниците да се прави салата, това едва ли е проблем.

# 1 976
Скрит текст:
Аз харесвам тази, която е 55%. Мисля, че и Тета харесваше нея. Обаче цената е 1,19 вече мисля...Гледам да чета по-малко етикета със състава☺, използвам я рядко (предпочитам да си направя майонеза, тази от Лидъл ми е за останалите случаи и, когато предпочитам да няма сурови яйца).

Салатната Каниа май сладнеше, но някои пък предпочитат такава майонеза.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 15:35 от dolce miele

# 1 977
Ааааа..тая синята не е моя, сигурно майка е била донесла та съм ви я снимала Grinning
Мазната ям и харесвам...ето фото него да ползвате Joy

Хелманс ми е отврат. Сладко. Нищо общо с киселкото в майнезата. На Кания кутийката е перфектна, и за фили ка, и така да се хапва.

# 1 978
Трябва да ги сравня двете с директна консумация  - с жълта и синя опаковка, и може и аз да продължа с жълтата.
Много я ползвам аз синята -  имам любима салата с продукти от Лидл в съотношение 1:1:1 - риба тон консерва в собствен сос, консерва нахут и тази майонеза, само черен пипер и сол добавам.
Сладки майонези и аз не обичам.

# 1 979
Тeта, и аз постнах снимка, ама твоята е по-хубава, запечатана. 🙂
Досега не съм харесала нискомаслена майонеза повече от стандартната. Макар че, на фона на други майонези, дори лидълската в синята опаковка бих харесала. Обичам да има кисело в майонезата.

Общи условия

Активация на акаунт