Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 101
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Somewhere far away
Някой има ли мнение за тези парти хапки, които са в брошурата от следващата седмица?

# 1 951
Мерси Долче, Тета.
Точно същите ги загледахме и ние, но изглеждаха зле, както си писала, и не взехме.
Те пък били хубави. : ))

# 1 952
  • Sofia
Долче, аз ползвам "класик" чоризо, другото е люто, ама не знам колко.  На Дулано е, друго не знам да има.
Натка, аз предполих, че на големи резени, ако са дребни като за пържени картофи и мое не е. Simple Smile Чак толкова тънкокора тиква не съм срещала.

# 1 953
Много обичам тиква цигулка с кората, ако е добре запечена.

# 1 954
  • София
Тиквата е сорт Матилда.

# 1 955
  • Сливен
Парти хапките са гадни.

# 1 956
Долче,има ли останали марципанчета на Пещерско шосе дали си забелязала?

# 1 957
Вчера около 14 ч имаше. До касите стоят. 1,99 лв, 175 гр (тези, които вътре са си с марципан, не са от онези с нугата- ако има, ще си взема, че много обичам и само по това време на годината си позволявам по малко марципан). 🙂 Може да е имало и от другия вид с по-малкия грамаж, но не обърнах внимание...

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 20:49 от dolce miele

# 1 958
  • Пловдив
Честито Рождество на всички! Как намирате качеството на чаршафите с ластик от Лидл? Тези от утрешния каталог не зная дали са трико или памук-сатен.

# 1 959
Сега чак забелязах, че цената в хартиената брошура се разминава с тази в сайта. Става въпрос за свинския врат, в онлайн брошурата е 5,89, а в хартиената е на 5,99лв.

# 1 960
  • София
Купих си шведската торта с карамел и я скрих за Нова година. Шоколадите на фирмата са страхотни, надявам се и тортата да е такава.
Бая хора си имаше и днес. И от намалените ядки и фъстъци с черупки се запасих.

# 1 961
Ей сега се прибирам от Л., хора си има не малко. Взех си розмарин саксия на 1.29, имаше и босилек и кориандър. Никой не каза " новия" оцет от Модена как е,става ли? при нас е намален, както и медения.
Скрит текст:

# 1 962
Купих си шведската торта с карамел и я скрих за Нова година. Шоколадите на фирмата са страхотни, надявам се и тортата да е такава.
Бая хора си имаше и днес. И от намалените ядки и фъстъци с черупки се запасих.

yovanka, тази ли? Аз на обяд ходих. Всичко беше заредено от новата брошура. Прибирам се сега, ММ и децата са я изяли. Утре ще купувам още една. Joy

# 1 963
Ние опитахме тортата Тоблерон. Не беше лоша. Предполагам са единтични.

# 1 964
Ние опитахме тортата Тоблерон. Не беше лоша. Предполагам са единтични.
Тоблероновата е с шоколадов крем и бледен мус отгоре, на мен по не ми харесва, Дайма е с яйчен крем и е уау.

Общи условия

Активация на акаунт