Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 149
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Честита Коледа!
Знаех, че Лидл почиват днес.
Но  се загледах в купона за луканка - пише, че изтича днес.
Значи, ако някой иска да си го купи  в последния ден може и да отиде до магазина. А там изненада - затворено.
Аз не, че щях да я купя, имаме си достатъчно мезета.

# 1 936
Имам термос от Пепко. Голям за 8 лв. Държи няколко часа горещ чай. Ама наистина горещ.

# 1 937
И аз за купоните "Изтича днес" се сетих.🙂 Явно не се удължават с 1 ден заради неработния ден. Но, ако нещо ми беше много важно, щях да го взема вчера.

# 1 938
На мен ми изгоря един за 1 стотинка, защото не посмях да отида по празниците :/

# 1 939
Долче, какъв сорт са тиквите?

# 1 940
  • София
Честита Коледа!
 От утре пак в Лидл. Simple Smile
Не харесвам тиквите тип цигулка.  Безвкусни са ми.  От другите тикви видях само един път в Лидл.

# 1 941
Честита Коледа!

Имам въпрос - замразените пърленки какво ги правите? Пекат ли се или се оставят само да се размразят?

# 1 942
Запичат се за малко иначе стават дъски.
Аз ги ползвам за бързи пици

# 1 943
По същия начин използвам и аз гръцките питки. Blush
Леми, не обърнах внимание на сорта на тиквите, а купонът ми е изчезнал вече и не мога да видя. Може би, ако някой не си е използвал купона, може да види и да каже какъв е сортът. Приличат на цигулки, но все си мисля, че сортът имаше друго име... Аз обожавам тикви цигулки, защото ги използвам и в супи, по-лесни са ми за рязане и нямат много семки. За тиквеник и подобни се добавя и захар, та не държа тиквата да е супер сладка. Така изглежда тази, която остана, съвсем мъничка; по другите 2 имаше по-малко петънца- но все пак избирахме от това, което беше останало налично, вътре са чудесни:
Скрит текст:

Снимах на лошо осветление, малко по-добре е на живо 😁

# 1 944
Българска тиква пише.

# 1 945
Мерси, Тета!
Е, на снимката от купона доста са ги "излъскали", на живо никак не изглеждаха така, а и очаквах да видя по-голям размер...😃 Иначе отвътре изглеждат точно така!😍

# 1 946
Кората да им е дертът, все пак точно нея не я ядеш... щом са само отвън така, нищо им няма. Виждала съм рецепти с такава тиква дето ги режат с все кората де, като картофите. Ама не е моето нещо и аз си я беля винаги, нищо че е тънка кора.

# 1 947
  • Sofia
О, от тиквената кора (от обелването) какъв страхотен чипс става...
Пък и като е изпечена с кората, после се изгребва от нея, а и е удобно да се сложи плънка Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 18:24 от Morena

# 1 948
Mорена, от кое чоризо купуваш?

# 1 949
О, от тиквената кора (от обелването) какъв страхотен чипс става...
Пък и като е изпечена с кората, после се изгребва от нея, а и е удобно да се сложи пълнка Simple Smile
За печена с кората ясно, макар че за това предпочитам големите сиви тикви че са ми по-вкусни печени. Имах предвид рецепти дето нарязват тиквата като картофки и там е с все кората... е това вече не е моето, то основно те са с такава като цигулките.

Общи условия

Активация на акаунт