Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 308
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Благодаря, DayInMay
Дайте предложения?
пп; може ли да скрийншотна КР-кода от апп-а и да го ползва брат ми?

# 886
Това сирене хубаво ли е?

# 887
Скрит текст:
В приложението изписва, че дават купон за 2 лв, ако се купят неща над определена стойност от няколко страници в брошурата. Клиновете ме подсетиха 😃
Няма ли вече скреч карти? Само линията на Купон+ виждам...🤔 Или нямам скреч карта, защото си взех виното за рд за 1 ст и едни мокри кърпички /също за 1 ст/?

Сумата няма значение. При мен след актуализацията, скреча не се появява отпред на главната страница в приложението, а трябва да влизам в дигитални бележки и оттам се появява скреча.
Под "над определена стойност" имах предвид това предизвикателство в приложението- но не знам дали се появява при всички клиенти с Лидъл+...🤔

А скреч картите все още ми се появяват на началната страница в приложението, но снощи се появи много късно.
Развеселихте ме с тези щастливи мъже с гайковерти. 😃

# 888
Това сирене хубаво ли е?

Не ми хареса много на мене.

# 889
  • София
Благодаря, DayInMay
Дайте предложения?
пп; може ли да скрийншотна КР-кода от апп-а и да го ползва брат ми?
Може, аз така правя Wink

# 890
  • Mostly in my mind
Това сирене хубаво ли е?

Средна хубост.

# 891
  • Асеновград
Много Благодаря на 🍀HAPPY 🍀 , благодарение на нея вече имам книга. Допълних колекцията на Лидл с петата поредна книга.

# 892
  • София
Сиренето РС високите метални кутии вече не е на Лактоком ( топ ), а на Маноле ( две нива под топ ).
Дано да е временно или пък извънредно заради акцията за новооткрития магазин.
Но ако остане така, ще съм много разочарован.

# 893
Това сирене хубаво ли е?

Купих веднъж, няма да повторя. Далече е от хубаво.

# 894
Не е по темата, затова скривам.
Скрит текст:
Този сух чесън ми изглежда същият като лидълския в подобни пакетчета, който беше наличен преди време. В Лидъл и сега има сух чесън (друг, също ми харесва), но в случай, че не можете да отидете до Л., а сте в К....30 ст/30 грама:

# 895
Еййй бързо я получи,браво!
Аз съм толкова възмутена от новия Лидл,че ни купони, ни книга ме радва
Много го чакаха, а сега ми е едно такова... тъпо. Не че съм умряла за великото сирене, ама ми става тъпо от обикалящите хора с купон в ръка и празния рафт. Сигурна съм, че в понеделник ще се появяват продуктите.

# 896
  • София
Много Благодаря на 🍀HAPPY 🍀 , благодарение на нея вече имам книга. Допълних колекцията на Лидл с петата поредна книга.

Кои са тези 5 книги? Ние имаме само 3

Някой ако има път към магазина в Борово би ли погледнал дали има още якета за бебеносене? Размер 38 или 40 ме интересува. Благодаря!

# 897
  • Асеновград

Кои са тези 5 книги? Ние имаме само 3

Някой ако има път към магазина в Борово би ли погледнал дали има още якета за бебеносене? Размер 38 или 40 ме интересува. Благодаря!
Липсват на снимката - Манчев срещу Шишков и най първата на Звездев. После ще снимам кориците.

# 898
Tези трите ги имам и аз. А със сигурност знаех, че от бройката липсва Манчев срещу Шишков (не съм била в България тогава, а нашите не събрали точките)...

# 899
  • Асеновград

На Звездев е от самото стъпване на Лидл в България. Помня ,че ми я дадоха в магазина в Пловдив в Тракия. Полагаше се за една сметка над не си спомням каква сума. Тогава това беше единствения Лидл в Пловдив. Било е поне преди 8-9 години.

Общи условия

Активация на акаунт