Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 263
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 900
Замразеното не е сладко
Това ли е:

Бутер тесто (замразено) (разточва се; кафяв плик с кроасани, пише Original Blatterteig (точени кори))

# 901
Ако трябва да съм честна, никоя не отварям от тия книги, ама "полагат" ми се,взимам Joy

# 902
Аз тази я взех за да я дам на бабата, да си гледа там картинки.
Предишната която беше в подаръка за откриването на нов магазин, също я дадох на някой.
Не са ми интересни на мен.

# 903
Здравейте, май не съм писала още в декемврийската тема Simple Smile
Денс пазарувах доста, бях активирала 4 купона, на касата сканирах телефона и чух характерния звук, но когато ми дадоха бележката, се оказа, че Лидл плюс въобще не се е включило - нито ми е отчело купоните, нито пък е натрупало сумата за 1 стотинка ... На мен Лидл не ми е близо и ходя заради тези отстъпки - ако знаех, че ще се получи така, щях да избера по-удобен като разстояние магазин.

Според вас, да пиша ли оплакване, или не си струва? Знам, че напоследък не отговарят любезно на оплакванията и може би няма смисъл Sad Честно казано такива грешки все повече ме отказват да ходя до там.

# 904
Пиши им, по принцип реагират правилно, защо да няма смисъл.

Леми, при твоята колекция от гурме рецепти никоя кулинарна книга няма шанс. Simple Smile Много обичам да споделяш рецепти. Fork And Knife

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 18:33 от soul81

# 905
Първия път, когато им писах ми пратиха купон за компенсация, втория път само ми отговориха, че не могат да ми съдействат и това беше. Сега сигурно ще ми кажат, че не съм сканирала добре, или нещо от този род.

# 906
При по-дълги касови бележки май е добре да се сканира приложението към края...Иначе и аз мисля, че биха реагирали адекватно.
Леми, на мен са ми интересни. Но всъщност, напоследък рядко посягам към рецепти от книги. На последната ми допада, че почти всички рецепти са по мой вкус.

# 907
При по-дълги касови бележки май е добре да се сканира приложението към края...
И аз така правя вече. Иначе се разлогва някак си и се размаркира плюса. Тъпо е.
Книгите са интересни на дъщеря ми. Аз не обичам да готвя по рецепти.

# 908
Аз тази я взех за да я дам на бабата, да си гледа там картинки.
Предишната която беше в подаръка за откриването на нов магазин, също я дадох на някой.
Не са ми интересни на мен.

Аз въртя сал две рецепти...ония чушкени рулца, и свинското по ловджийски на коконата. Рядко ги въртя, ама коги го правя, тях въртя Joy

На Манчо книгите съм ги наредила там за престиж Grinning

# 909
Тета, рецептата за това свинЦко по ловджийски? 😃

# 910
Онзи ден взех Мариновани свински гърди с кожа и кост, едни грамадански парчета, звучеше ми ужасно, но пред мен ги намалиха на 50 % и не устоях😄 Запечатах ги добре, донаправих ги с портокалов сок, вино и хубав соев сос и за цяла нощ в глиненото гърне заедно с картофи, моркови и много кромид лук.
Ех, толкова вкусно да стана!
Два дни си облизваме пръстите.
Та да попитам, от къде се взеха тези гърди, нещо инцидентно ли е било?
Днес не ги видях изобщо. Бих се заредила доволно!

# 911
  • някъде там
Здравейте, търся електрическа четка за коса на Лидл дали има вероятност скоро до Коледа да я пуснат, детето иска такава за коледен подарък ? Благодаря !

# 912
Здравейте, търся електрическа четка за коса на Лидл дали има вероятност скоро до Коледа да я пуснат, детето иска такава за коледен подарък ? Благодаря !
На разпродажбите 1,3,5,7 и т.н. лв. преди месец имаше в Княжевския Лидл към 20-тина бройки за по 15лв. Умрях от яд, че аз я взех през март за 33лв. и съм я ползвала 2-3 пъти.

# 913
  • някъде там
На разпродажбите 1,3,5,7 и т.н. лв. преди месец имаше в Княжевския Лидл към 20-тина бройки за по 15лв. Умрях от яд, че аз я взех през март за 33лв. и съм я ползвала 2-3 пъти.
Аз съм се насочила към модел на Филипс, но знам че и Лилд не са зле, те имат ли приставки или не ? Ако може малко информация щом като я имате Wink

# 914
А, Тета, права си, престиЖа е важен 😸
Соул, радвам се, че труда ми по събирането на рецепти е оценен ☺️
Долче, сега ще ме караш и аз да разгледам рецептите 😎
Евхен ме подсети, че за свински гърди имам страхотна рецепта. Онзи ден я правих и със вратни пържоли, но на тлъсто месо върви много повече. Сосове сложих каквито имах - соев и Уорчестър, предполагам с оригиналните ще е още по-добре:
https://vkusenden.blogspot.com/2018/11/blog-post_24.html?m=1

Общи условия

Активация на акаунт