Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 272
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 915
Леми, много бърза тази рецепта (не визирам времето за печене, а подготовката)! 😃 Мерси, запазих си и нея. А може ли и без тези сосове?

# 916
Пробвай и ще кажеш. Соев нямаш ли, поне него да сложиш.

# 917
  • в сърцата на децата <3
Дали сте виждали да пускат резервни дюзи за пистолет за топъл силикон? Не конкретно сега, а по принцип, да знам дали да се ослушвам или да търся други...
И може да е коментирано, но да попитам - двукилограмовото брашно Родна Стряха нова опаковка на Bellbake ли е или е друго? Защото стои на мястото на Bellbake, а него го няма (пак да кажа за 2 кг пакет конкретно става дума).

# 918
Пускат силиконови патрони, но радко. От късите са. В железариите и левчетата намирам дълги над 20 см...по-дълго ми изкарват.

# 919
  • в сърцата на децата <3
Пускат силиконови патрони, но радко. От късите са. В железариите и левчетата намирам дълги над 20 см...по-дълго ми изкарват.
Аз дюзи търся, не патрони.

# 920
Snow, брашното от 1 кг стана вече Родна стряха. Май е така и с това от 2 кг...
Леми, имам някакъв, но не го използвам особено 😃 Но мога да пробвам.

# 921
Някой пита за якетата за бебносене в магазина в Борово. Днес ходих до там и имаше 2 броя 40 размер и 2 броя 42 размер, това беше към 15 часа. Мен ме интересуваше 38-40 размер, а като пробвах на място се оказа, че по-удобен ми е 42 размер, заради корема главно, така че препоръчвам да си ги пробвате. В момента със свалини ципове ми е добре, но има да расте още, така че до края на бременността ще се наложи да ги разкопчавам малко по-малко (за страничните ципове за разширявяне говоря). После и с бебето ще видим как ще е, но се надявям да е добре.

# 922
  • София
Аз бях, благодаря, че си погледнала, SimD23! Аз якето си го имам, но бих взела ново защото го сцепих от носене с две деца, а и бременна веднъж. Препоръчвам ти да го переш на програма за деликатни и внимателно с центрифугата.

А на каква цена са?

# 923
  • Велико Търново
Тази сутрин и ММ ходи за гайковерт, не че няма, но този имал и зарядно и батерия, явно си е било оферта. Сега му викам с двата, два пъти ли по-бързо ще си сменяш гумите, а той ми се дразни Simple Smile
Аз намазах любимите линцери, тези от купона и цял ден скришом от децата, в дъното на кухнята, си хапвам малки парченца от едната топяща се палмова медена питка:)
Много ги харесвам!
Има едни мопове по 8.99 - тип пеперуда с дръжка и мека постелка на главата им. Знаете ли дали има само резервни постелки/парцал чета за тях?

# 924
  • Стара Загора
Днес успешно върнах термобельото от 9,99лв.(клин и блуза). Термоклинът от 11лв. ми се стори с ниска талия и доста стегнат и не взех.

# 925
И аз върнах термоклин  от 9.99. Доста широк в талията, а материята е памук, като нормален клин, отвътре ватиран. Очаквах да е като детското термобельо, еластичното.

# 926
  • Буркина Фасо
да бяхте си ги разменили термо гащите Smiley
сега аз ще попадна на тях. rotfImbo

# 927
Термоклинът от 9.99 е 100% полиестер. Няма памук.
Всяка година ги пускат и всяка година са такива. Аз имам от три поредни години. Нямаше изтенада за мен, защото както казах..все такива са си били.

# 928

Това е като нормален, ватиран клин.

Очаквах да е такова

# 929
Да, аз те разбрах.
Но тези са такива. Явно "термо" е многофункционално наименование Grinning

Аз взех от черните. Блузата е ок, носих я вече. Клинът не съм го мерила още.
Ето му кутията

Исках ш от тези от 11 лв..но тока и не стигнах в четвъртък до лидл.

Общи условия

Активация на акаунт