Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 315
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 930
Днес и аз върнах двата клина, тъй като исках всъщност от спортните по 22лв, но ММ беше взел термото. Аз му бях казала грешно всъщност.  Но спортни няма никъде явно.
Много ме е яд, ако са били дебели.
Термото за 11 го имам отпреди. Не се разтяга и се завалва. Другият е супер, но е по-тънък.

# 931
  • Седмото небе
Пробвахме маринования свинЦки джолан за пръв път. Мм ходейки днес за някаква машинария (дали да не е било гайковерт?) взел един на -50% и решил лесно вечерята. В йена го сложих с 1/2 кг гъби дето бяха на 2,49 и един пръст вода. Ей само тия три неща и стана супер, пекох затворено през цялото време и само накрая за 10 минути отворено и вдигната тавичката горе. Майчице, стана ядеш и ревеш от кеф. За гарнитура чист и прост сварен арабски ориз (не от Лидл!), никаква кой знае каква екзотика. Леееко пикантно, не солено и ние двамата като едни канибали си го хапнахме цялото. Той с вино, аз без, а бебето гледаше и преглъщаше само, докато я мъча със зеленчуци. За десерт понеже тия дни ми е мързеливо, си делнахме Ритер шоколада с лешници от Купоните, ами не съм впечатлена от самия шоколад, но лешниците в него бяха вкусни. Тия дни почти всички скреч карти са ни печеливши, купони стигнахме доста и сега имаме по два чипса, фъстъци, кашу, млечни напитки (аз ги харесвам Blush ) и канелени бисквитки. Ааа и книги имаме вече две-една за моята колекция, поразгледах я и има прилични идеи, другата ще е за мама. И да кажа последно за якето за бременни/бебеносене за който го купи. Перете без центрофуга, както е описано всъщност. Аз го пуснах на своя глава на минумума ни 400 оборота и леееко се смачка. Но пък изсъхна сравнително бързо, днес го облякохме с бебка и раницата, беше ми Ок, не ми е тънко за тия температури, тъкмо добре ми беше. Изобщо последните дни имам мнооого топли чувства към Лидл, докато не ме разгневят...
И като казах пране-имате ли впечатления от течния Formil, който е няколко вида в цветни големи шишета? Някакво си май лимитирано издание като обем-мисля 3 литра и на цена около 7,50, сещате ли се? Дали изпират хубаво? Нещо такова като опаковка бяха https://www.lidl.bg/p/chistota-u-doma/techen-perilen-preparat-za … -beli-tkani/p167# но голяма и имаше златиста, червена и Бяла опаковка може би?! Както и ако има хубав омекотител пак от техния асортимент бих пробвала по препоръка. Иначе видях, че ще намалят голямото Коколино и се чудя дали него да чакам?

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 06:50 от * SUPERMAMА *

# 932
  • Асеновград
.
И като казах пране-имате ли впечатления от течния Formil, който е няколко вида в цветни големи шишета? Някакво си май лимитирано издание като обем-мисля 3 литра и на цена около 7,50, сещате ли се? Дали изпират хубаво? Нещо такова като опаковка бяха https://www.lidl.bg/p/chistota-u-doma/techen-perilen-preparat-za … -beli-tkani/p167# но голяма и имаше златиста, червена и Бяла опаковка може би?!
Ако е този, от години само него ползвам. За мен е по добър от в ПА. Два вида е за бяло и за цветно, ароматите са различни най вече. В момента пера с един със златна капачка, аромата е по слаб, предния беше по силно ароматизиран. Вече нямам бебета и силно замърсени дрехи с петна. Но докато имаше такива, ползвах един препарат на Лидл в кутия сух за петна. Преди го имаше до перилните.

# 933
И аз търся якето за бебеносене! Моля ако мернете някъде да споделите. Ще мина през Борово да проверя днес, но не съм сигурна дали 40 няма да ми е много голямо, нося дрехи размер М по принцип

# 934
  • София
Гайковерта от събота виждали  ли сте го някъде в момента в южните квартали (в Борово няма).
Чашите с вакуум за кафе чай- струват ли си

# 935
  • Седмото небе
И аз търся якето за бебеносене! Моля ако мернете някъде да споделите. Ще мина през Борово да проверя днес, но не съм сигурна дали 40 няма да ми е много голямо, нося дрехи размер М по принцип
Якета в София са били заредени само в Младост 3, Борово и Халите. По 10ина бройки на магазин са били. Може да звъннете на 0800 и да питате, аз така направих. Онзи ден следобед само черни 2-3 бяха останали в Боровския магазин.

# 936
  • Варна
Здравейте, чета ви че връщате стоки. Вчера посетих Лидл, Варна, център. Исках да върна едно зарядно за зареждане на акумулатор. Казаха че имат нови правила на връщане, но не ми казаха какви са. Купих го за коледен подарък, тъй като често падат акумулаторите, не живее в България, но с този не успя да зареди Sad Купи си на Бош, вече. Та снощи го оставих за ремонт, но реално не ми трябва, даже и да го ремонтират, тъй като вече си купи друго. Знаете ли какво са новите правила за връщане?

# 937
Явно вече не може да купиш техника и да я върнеш, ако нещо не ти хареса.

# 938
Имаш право на връщане до 30 дни след покупката с обикновена бележка и до 60 дни с дигитална, т.е. с Лидл+, ако не се харесва продуктът. Ако е дефектен, се оставя за ремонт или връщат парите по тяхна преценка. Нямам личен опит с техника напоследък, но в темата се пишеше, че може да се върне и след 01.10., когато влязоха в сила новите правила.

# 939
30 дни е доста добре, дори няколко дена са напълно достатъчни да разбереш дали харесваш нещо.

kremi1980, вие кога сте го закупили?

# 940
Ако купуваш за човек, който не е в държавата или за предстоящ празник, може и да не са напълно достатъчни. А пък много стоки не са постоянен асортимент, за да отложиш купуването.

# 941
Креми, кутията трябва да е неразкъсана, надлежно залепена. Ако е такава вашата, тоест с безупречен външен вид, го върнете в друг филиал. Кажите че искате да го ВЪРНЕТЕ, не че му правите рекламация. Не казвайте че е ползван. 30 дни не трябва да са минали!

Минах ранХо..нямаше паплач още Grinning

Взех боички на синко.

Термоблузите от 11 лв видях, те същите като от 10 лв.
Клиновете от 11 видях...нещо са ми като гащници.
Върнах се при тези от 10 лв и видях един миналогодишен, после ще го снимам. Има си лилаво кантче долЕ на крачолите..като старите модели. То този е стар модел де

Сегашния от 10 ще го върна че не ми стои като горен а като гащник и той.

Тази година моделите явно са такива- като гащници.
Снощи говорех за старите модели  май ски клинове се водеха те. За сегашните се съгласявам с дамите, че не са много ок...

# 942

Такива дъждобрани имате ли спомен кога пускат?

# 943
Ако купуваш за човек, който не е в държавата или за предстоящ празник, може и да не са напълно достатъчни. А пък много стоки не са постоянен асортимент, за да отложиш купуването.
Е, тогава купуваш от други магазини. Не знам обаче там дали позволяват повече от месец за връщането.

# 944
  • Ст Загора
.
И като казах пране-имате ли впечатления от течния Formil, който е няколко вида в цветни големи шишета? Някакво си май лимитирано издание като обем-мисля 3 литра и на цена около 7,50, сещате ли се? Дали изпират хубаво? Нещо такова като опаковка бяха https://www.lidl.bg/p/chistota-u-doma/techen-perilen-preparat-za … -beli-tkani/p167# но голяма и имаше златиста, червена и Бяла опаковка може би?!
Ако е този, от години само него ползвам. За мен е по добър от в ПА. Два вида е за бяло и за цветно, ароматите са различни най вече. В момента пера с един със златна капачка, аромата е по слаб, предния беше по силно ароматизиран. Вече нямам бебета и силно замърсени дрехи с петна. Но докато имаше такива, ползвах един препарат на Лидл в кутия сух за петна. Преди го имаше до перилните.

Не , едноцветна туба е , купих 3 за вълна розова туба за цветно (червена)би черна за черни дрехи.Последните 2 в петък . Не съм ги тествала.

Общи условия

Активация на акаунт