Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 668
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 530
Олиото ме изненада с цена тази сутрин, вместо 3,19лв както е в брошурата беше на 2,95лв до 26.12.

# 1 531
Сутринта даже имаше реклама по ТВ за олио 2,95 Joy

# 1 532
  • велико търново
Здравей те търся мнение за торта гараш на Амбелино.
Купувала съм други те им торти, но тази не. Как е качество то на спортните панталони и суийтчер и? Който са от днес.

# 1 533
Има ги размерите и на Лидълския
Еърфрайер..... 29/32/40..😊

# 1 534
Някой да е правил сушено телешко? Контрафилето от младо телешко много ме изкушава. Едно време баба на село правеше телешка пъстърма, но не знам от това месо дали ще стане. А е 30 лв. кг., ако вземе че не стане Neutral Face

# 1 535
И аз рано - заранта , ходих на пазар - че и пеша , че колата е на сервиз. Много гадно така , да си правиш сметката за всяко нещо , не само колко струва,ами и колко тежи.
Взех си апрескии - черни, но 38 номер вече го нямаше в черно , та за това взех 39 - не са ми толкова големи като цяло и по-лесно се обуват ( пробвах белите 38) , но ако намеря 38 , ще ги върна тези ... малко ме съмнява де, но все пак.
Клинчетата за момите - пак не са ватирани. Взех един суитчер на големия, 2 "магически" чаши за подарък , "евтино" масло , от натрошеното сирене за баница , краставици. Наскоро нали си говорехте за картофеното пюре - последно като гледах, не взех защото имаше глутамат в съдържанието , сега реших да проверя и вече няма ...за тава взех за проба Simple Smile
В Младост 2 имаше вече намалени коледни лакомства ( освен , че всички са с червен етикет, което е супер дразнещо, защото цените им са същите , както и преди месец ,  но все пак има няколко артикула реално намалени -20,-30% ).
Еър Фрайери - 3 бр тази сутрин в 9ч имаше в Ст. град( като единият беше с нарушена опаковка ) .

# 1 536
Поли, в повечето случаи точно така съм пазаруваща в Лидл, пешеходно, така че…. знам за какво говориш.

# 1 537
  • Варна

ММ онзи ден е купил, намалена с оранжев етикет. За първи път я опитвам, на мен ми хареса.
Гледам че от сряда ще е на брошура, може и пак да се възползваме Grinning

# 1 538
Предлагам две точки за книгата - София Център, Патриарха и Витошка. Ако някой се интересува, да пише на лични.
Добавям - върнах водоустойчивите боти. Това чудо няма обуване! Пълна недомислица. Знам си аз, че обувки не се купуват от там.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 13:06 от Недоволна

# 1 539
  • София

ММ онзи ден е купил, намалена с оранжев етикет. За първи път я опитвам, на мен ми хареса.
Гледам че от сряда ще е на брошура, може и пак да се възползваме Grinning

Торта Гараш ние е любима и за сряда съм отбелязала да посетя Лидл, за да я купя.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 22:14 от Amiamo

# 1 540
Тази като онази на парчета ли е?

# 1 541
  • Пловдив
Тази като онази на парчета ли е?
м не...

# 1 542

Кой е хубав - за пилешки панирани нещица, за хамбургери домашни?

Има бисквити Sonday с масло 400 г, 2,49 лв.

# 1 543

Има бисквити Sonday с масло 400 г, 2,49 лв.
Чесновия ние уважаваме най-много за пил.хапки и картофки.

# 1 544
  • Буркина Фасо

нямате ли харесвани от вас вкусове ?
все пак вие ще го консумирате. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт