Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 681
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 575
Мистикова, изложихме се с теб...ти с картинката, я с българЦкия...тюхо ся Nerd..снишай се там...

Заквасената сметана я преместили на другата страна, не седи до 12%тната, ами оттатък до киселите на РС. Добре че използвах дедуктивният метод, та се сетих де да гледам Joy

# 1 576
На Амбелино не бяха ли гадните еклери?

# 1 577
  • Асеновград
На Амбелино не бяха ли гадните еклери?
Аз на Амбелино нищо не харесвам, не само еклерите. Понеже цеха ми е в града съм им пробвала почти всичко и вече дори не ги поглеждам като видя етикета в магазините.
Тази вечер беше лудница, взех яйца , шунка, кренвирши и разни дреболии. Сухата мая пак се е появила и заредих, последните две седмици мястото и беше празно.
Точки и при нас не дават и книгите са изчезнали от касите, а имаше камари.

# 1 578
Много крив пазар днес. Тъкмо се зарадвах , че намерих на детето обувки, точния номер, супер вид и при това над целия кош червен етикет, че са с -17%. Грабнах ги, взех щолен и марципани, търсих бикини- нямаше. Пудинга от скреча го няма в нито един от филиалите ни. На касата беше блъсканица, особено една млада девойка, която така ме беше изместила, че щеше тя да ми плати сметката пще малко, трябваше да я заобиколя отзад, за да ида да си маркирам картата 😒😒
Прибрах се, гледам обувките имат цепнато. Отварям бележката -на редовна цена, без намалението. Хипер се ядосах. Реално ги взех заради намалението

# 1 579
Тета, на твоето се вика - "мисълта изпреварва пръстите при писането", но на мен не ми пречи полученият лаф-гаф да ти го лепна Simple Smile добронамерено, разбира се, и ти можеш да ми лепнеш нещо, като сгафя.
Изядохме шницелите и сега гледам в линията в Лидл плюс , че едни 11 стотинки са ме деляли от сумата 80 лв.и купон. Ще трябва утре в студа да ходя пешком да пазарувам.
Най-редовно купуваното нещо от мен е конд.мляко, дето е за кафе.  Ще видя и дали има Спуманте, че днес в гъчканицата не успях да го намеря.

ПП По повод предния пост за крив пазар....оф, днес един възрастен нахалник при касата ме избута и се настани пред количката ми, щото "Аз съм с две неща", викам му " Лъжете, не са две" и възмутено се преместих на друга каса, мърморейки, той също там нещо говореше и не се слушахме, всеки убеден в правотата си. Е, естествено, аз бях права, оня ме пререди чрез избутване и наместване. После пък друга ми бута количката, докато сканирам лидл плюса, че да бърза да си реди продуктите на лентата. Всеки бърза, бута се, сопва се ...кое да му е приятно на пазаруването в голям град, в голям магазин....

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 21:38 от *Камея

# 1 580
  • Асеновград
Подарявам два купона за вино и един за намаление на Карнобатска гроздова. Ако някой ги иска да ми пише.

# 1 581
Камея, нямаш грижи никакви..аз нося на много майтап.

Аз пък забравих да си маркирам плюса. Оня ден все пак го актуализирах, но толкова свикнах без него, че ми е все тая. Реално взех две луканки и айсберг, а, и сметаните,  за каквото и влязох, а и с това рядко ходене...няма смисАл от плюса.

При нас само бели апрески имаше, някой се оплака че не намерил бели..тежички ми се сториха, вдигнах ги само.

# 1 582
И аз подарявам всичките купони, които са за тази седмица. Нищо не ми харесва и няма да ползвам.

# 1 583

При нас само бели апрески имаше, някой се оплака че не намерил бели..тежички ми се сториха, вдигнах ги само.
При нас пък точно 1 чифт бели ботуши имаше. И много бройки "грозни", в кафеникаво и черно. Тях всъщност някой тук беше похвалил за всичко друго, освен за вида им, много били издръжливи. 🙂
Тета, днес спестих към 4,80 лв с Лидъл+...😅
Камея, мен пък успяха да ме навикат няколко пъти хора зад мен...не можели да минат с количката си, хайде по-бързо да ставало...То и аз исках да мина, ама нямаше как да прелетя над количките и хората пред мен все пак...😃
П. С. Не знам как е цената на изварата в кофичка на РС, обаче специално ви снимах аналогичната на Брей! Оцъклих се като видях още по-новата цена (от 1,99 на 2,19, 2,29 и сега е 2,79🙄):

Като маслото върви нагоре...

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 21:57 от dolce miele

# 1 584
Тази е другата харесвана торта Гараш.

# 1 585
Ма колко похарчи, кАжи честно Joy

# 1 586
  • Велико Търново
Аз май ще се откажа от пазаруване преди празниците! Мнооого хора, много народ, много паплач. Изобщо не влязох в магазина. Ще мажем филии с масло и суджук, за десерт филии с масло и мед и толкова.... Басииии и пазаруването, честно!

# 1 587
Тета, ако е към мен- пуснала съм скрийншот по-назад. Похарчих крупната сума 2,17 лв... 😁
Бих казала, че колите пред магазина изобщо не загатваха, че вътре ще има чак толкова много хора...😄

# 1 588
Тези " грозните" са от миналата година - днес следобяд (17-18ч) , търсих 38 номер черни от днешните , но в единия имаше само 2 бели и цял кош от миналогодишните( Младост4), във втория не открих от днешните въобще ( може и да не съм видяла де - Младост 3), а в Младост 2 имаше от всички видове - бели много ,черни 3-4 чифта , но 38 номер един останал,но нещо му бяха малко лоши тигелите и не посмях да го взема .

# 1 589
В Лидъл на Пещерско шосе, Пловдив, още преди 10-11 ч имаше само едни бели ботуши от новите, всичко друго от предишните модели (май са на доста повече от 2-3 г). 🙂

Общи условия

Активация на акаунт