Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 084
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Пловдив
Взехме от чаршафите, на пипане и на пръв поглед изглеждат да са бархетни, но никъде не пише по опаковката.
Взехме си от чаршафите. Харесват ми и дано не станат на дупки след няколко изпирания.
Купих от детските потници за момченца. Материята е много мекичка и приятна и един от момчешките гащеризони. Тъничък е доста, но е със Спайдърмен. 🤣
Не открих сладоледа от купоните.

# 1 981
За тези чаршафи спорехме преди с една потребителка...пише си на тях, нещо фланелено пише, което при превод идваше точно бархетно...това по спомен.
Та указано си е за мен.

Чужденците ще ме извиняват, но нито кисело мляко могат да правят, ни майонеза. Уж таквоз ама на вкус не е таквоз, ми друго Joy ни киселото мляко им кисело, ами едно..никакво, и майонезата и тя...

Проверих пак...ето

# 1 982
  • Варна, Пловдив
Мацки, благодаря много и за снимковия материал, препратих ги да търси!

# 1 983
Тет, да пише на английски, но в български превод нищо не споменават, но са си бархет де. Другия път като описват на български какво им пречи да го споменат, та се чудихме до последно каква материя ще са. Дано и тези да излезнат здрави като другите от предишни пускания, досега дупки не са се появявали, но се свиха малко, както и чаршафите с калъфка пак от предишни години.

# 1 984
Ами мацки, учете езици бе Joy

Шегичка де..

Днес нарочно ги погледнах, че имаше питане..аз имам един такъв долен на 5 години, не помня тъй мек ли беше, не беше ли..сега е твърдичък Grinning

Сладолед от купона нямаше и при нас. Още оня ден били свършили..че те тогава ги пуснаха, ама как да е...

# 1 985
  • Пловдив
За тези чаршафи спорехме преди с една потребителка...пише си на тях, нещо фланелено пише, което при превод идваше точно бархетно...това по спомен.
Та указано си е за мен.

Проверих пак...ето

Да, да, определено е тип бархет и е повече за зимна употреба. За лятото ползвам само сатен памук от една фирма-вносител от Турция с магазин в Пловдив. Много съм доволна от качеството им.

# 1 986
Езиците ги знаем, мисълта ми беше в брошурата да го напишат или на сайта, предварително да си знаем и да си направим сметка дали да се разкарваме до магазина им.

# 1 987
Биха могли, обаче така има по-голям съспенс...да отидеш в магазина, да се разходиш, да разбереш такива ли са или не...😜😄 Понякога си мисля, че нарочно го правят...

# 1 988
  • Пловдив
Биха могли, обаче така има по-голям съспенс...да отидеш в магазина, да се разходиш, да разбереш такива ли са или не...😜😄 Понякога си мисля, че нарочно го правят...

И да изхарчиш още пари за неща, които изобщо не си мислил да купуваш. 🤣

# 1 989
Сигурно няма практика да се изписва вида материя - бархет, трико, тъкАн памук.
Пишат само състав - памук 100% в случая, или полиестер, или смес.

Пък вече ние си ги наричаме бархет, трико, тъкана материя...Grinning

# 1 990
  • София
Вчера отидох за връзка пресен лук и сок, а то какво стана... Точно слагаха етикети с 30% и 50% на намалено месо, замотах се аз да търся изцедените сокове на Солевита (опитах го на Коледа у свекърите и много ми допадна, препоръчвам) и после като нападнах щанда за месо...взех си 3 тарелки пилешки крилца на Росо, 1 тарелка наденица с манатарки, 1 тарелка наденица с младо телешко, 1 тарелка ирландско телешко гулаш, 2 броя сьомга с кожа, 3 тарелки пилешки фенери ( за котараците на село), 1 тарелка пуешко филе и 1 пилешко филе.
Всичко това на 50% . Имах купон за  фъстъци за 1 стотинка, открих си ги и тях. Имах си личен купон за тортили чипсове ( 4 броя на цената на 3) , взех и тях.
Докато се подмотвах , сложиха един куп намалени сирена във витрината. Забърсах синьо сирене (за салата с круши, само така го ядем ), един чедър и една кофичка някакво шукаритетно протеиново кисело мляко. Звънях на МП на пожар да идва с колата да ме взима. Като ме намери в магазина горкия го емнах и неговите купони да гледам, та намазахме и един шоколад за 1 стотинка. Имаше той още от купоните за сладолед и отидохме да го търсиме, гледам аз някакъв друг вид, друга опаковка на същата марка, викам си не е тоя, добре че една служителка мина покрай мен и я попитах, показах й снимката, влезна жената в склада и ми извади цял кашон. Избрах си с шам фъстъка 2 броя, които ще комбинирам с пенетоне с шам фъстък, защото ще имам гости утре вечер.
Стана 3 метра пост, но нямаше как да не се отчета. Много съм доволна, заредих фризера и пресметнах, че от всичко съм спестила около 40лв.
Това за филиала на булевард Сливница.

# 1 991
Горният пост ме подсети да попитам - на Тород Александров пак ли така неадекватно зареждат месо и после всичко намаляват на 30% или вече се научиха? Беше ми удобно Joy

Днес минахме за суджуци през магазина в Джъмбо Плаза. Имаше безумно много хора! Изненадах се. Все едно Коледа тепърва предстои. Работиха буквално всички каси. Още не съм оглеждала надениците от близо, дано не са пукнати червата на толкова много, както при миналото пускане.

# 1 992
  • София
Според мен това попадение се дължеше на почивния ден за Коледа. Мислели са си, че ще успеят да го продадат, но явно не са успяли, защото това което изброих аз беше капка в морето. Фризерите преливаха от намалени меса, главно на 30%, но въпреки че купих около 8-9 тарелки на 50%, оставаха още над 10 броя различни меса, пак на 50%.

Днес също беше така сутринта, но този път влезнах и излезнах само с торбичката лимони, за която отидох.

# 1 993
Видях инфрачервени лампи. Може ли отзиви? Добри ли са? Пише ли каква е дължината на вълната им?

# 1 994
Вчера нямаше ненамалено месо на Стамболийски

Общи условия

Активация на акаунт