Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 821
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 145
Взех още врат, но на 4.99 не устоях.
Долче, точно се чудех за НГ, но май няма да имаме сили да ядем и руска салата. А много обичам.

# 2 146
Вкъщи руската салата е задължителна за НГ. И да "нямаме сили" на НГ, дояждаме през следващите дни...😉
Дано и при нас има врат по 4,99 лв, но и по 5,99 лв ще взема...

# 2 147
Е ние направо се убихме от ядене и пиене напоследък, едва кретам вече Joy само като се замислих то врат, то баница, то питка, салати, ракии....и взе да ми призлява Joy но пък сега ми се дояде руска салата. Правя я с лидълски продукти. Даже сега се сетих, че май имаше консерви грах и моркови. Колко време може да издържи според вас?

# 2 148
Аз слагам на руската салата от финия замразен грах, леко попарен. Не харесвам за целта консервите с моркови и грах, нито грах в буркани. В Кауфланд има един замразен микс за руска салата- със сигурност има в него моркови на кубчета и грах, не помня дали имаше и картофи. Отдавна се чудя дали да не го пробвам...🙂 Обичайно и моята руска салата е с лидълски продукти.
Не ми хареса грах в буркани на РС. Аз по принцип предпочитам фин замразен грах, който при готвене добавям накрая, но съм попадала на грах в буркани, който е фин и приятен...Този на РС твърд и безвкусен ми се стори. Но може и аз да не съм критерий. Изяде се де, не сме го хвърлили...

# 2 149
Да, последните пъти и аз правих руската с този грах. Другите неща си ги варя. Майонезата също е лидълска, от нашата с Тета Joy . Най-трудно избирам месната част, че клийн лейбъл шунката скъпичка идва.

# 2 150
Обикновена шунка и/или свинските кренвирши или смес от двете използвам, не избирам най-евтината шунка, но не и най-скъпата. Така я харесваме. Със сигурност е по-добре като състав, а и на вкус домашната руска салата. На масовите купешки (според телефонния редкатор- "кучешки"😉☺) руски салати като започна да им чета състава и ми прилошава...😅

# 2 151
А аз използвам шпек за руската салата. Става по- добре от такава с шунка.

# 2 152
  • София
Здравейте, някой закупил тази система?
Скрит текст:

Ние купихме Simple Smile Нямам база за сравнение, но  не е лош микрофонът. Може да се използва само като микрофон (вкл има някакви ефекти на гласа), а може и като караоке. Свързва се с устройство през блутуут и музиката излиза от самия микрофон. Има поставка да се сложи телефон.

# 2 153
Аз не слагам грах.
😎

# 2 154
Оу, Лени, точно така изглеждам, само съм по-пуФкаФ в главата Joy
Добре, навихте ме за руска. Колко време може да издържи? Сигурно 2-3 дена.

# 2 155
  • Буркина Фасо
Оу, Лени, точно така изглеждам, само съм по-пуФкаФ в главата Joy
Добре, навихте ме за руска. Колко време може да издържи? Сигурно 2-3 дена.
докато я изядеш Smiley

# 2 156
Лемо, ни тЪ познаФ ...

Навремето не слагахме ли хамбургски салам в руската, по соца ?

Не че ще правя тая НГ, че ме мързи, ама от мортаделата бих сложила аз..хем голям пацун, хем къмто 2-3 лв Joy

С шунка не ми се връзва. Те братушките сякаш не я уважават тая..шуМка. Thinking

# 2 157
Zenata, 4-5 дни издържа спокойно. Но ние повече дни не сме я оставяли... 😃 Съхранявам в плътно затворени кутии в хладилника, в по-хладната зона (при нашия ноу фрост това е в по-горната част).
Скрит текст:
Според тел. редактор...тази по-хладна зона е "по-гладната зона" 🤣 Ето затова не си махам редакторът, понякога сътворява големи смешки и много ме забавлява... 😆 
Мариат, вероятно е въпрос на вкус какъв колбас ще се използва.
Тета, и мортадела бих слагала. Ако имам. Но и с кренвирши не е никак зле. А иначе хамбургският салам не е това, което беше едно време...все на някакви ужасни попадахме преди години и се отказахме да купуваме такова нещо. 😷 Нищо общо на вкус с този от едно време...
Леми, 😅

# 2 158
  • Sofia
Някакъв спомен ми се мотае, че "руската" салата, нямала общо с братушките и Русия.

# 2 159
Виждала съм разни версии на руска салата с варени яйца- аз не слагам, само яйцата в майонезата (ако е домашна). Заменяла съм част от картофите обаче с броколи и карфиол.

Общи условия

Активация на акаунт