Автустинчета 2🎅2🎅 тема 14

• 23 810
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Минт, къде ще го пускаш на занималня за половин ден? Ние имаме същото желание. Ако искаш ми пиши на лично.
Аз исках скоро да сменяме кошарата с друго легло, но ще се случи като започне да спи до по-късно.
Ния тежи 11кг, нося я рядко, дори почти не я нося.

# 676
Моето кюфтенце от няколко месеца държи 13,5кг. За момиче също върви висока - около 87 см. Гледам да не я прехранвам. Яде предимно плодове и зеленчуци, малко месо, кисело мляко, само сутрин тестено (макарани, юфка,...) Но си е пухкава много, такава ще й е структурата явно.

Mint, приключили сте в подходящия за вас момент. Сигурна съм, че това е било правилното решение.

Моето момиче, кърмено 2 месеца, после на цедена кърма, преди няколко вечери ми каза, че иска да я кърмя и пак да пие мляко от мен... Щях да припадна. 😂😂😂

# 677
Преди  повече  от месец мисля беше 83-4см, сега на кантара е 11.8, но ми тежи  като  за повече......
Момичета,  този  ад с рева продължава. Вече много време мина, а промяна няма, дори става по-зле. Спи супер  леко, буди се дори  като си поема дълбоко дъх. Пищи , блъска си главата, не винаги мога да реагирам, чак челото и подпухна. После реве  и ми показва ,че я боли........преди малко  се беше кротнала, казвам на баткото супер тихо,  че отивам  до тоалетна и лягаме......Бухта ме чу и каго ревна и се рязпищя. Онзи  ден два часа я приспивах , точно заспи,  опитам  се да стана,  буди се, почва да пищи и реве. Принудих се да не мърдам. Наспа се и още с буденето пищене с пълно гърло. Оставих  я да пищи.......45 минути. И заспа на паркета. Успях да я вдигна  без да се събуди.  Оставих  я в леглото  и след секунда  пак пищене с пълно гърло.......каквото  и да правя няма разлика. Навън не пищи, поне тогава си почивам психически. Вече съчувствие не ми остана.....

# 678
  • Denmark
Хариста, ще мине и това... убеждавам се постоянно, че децата са на периоди. Идват, минават, после пак и така. Sad
Ти кърмиш ли още нощем? Да не би и това да пречи на спането?
Ричард сам си отказа всякакво мляко и май му се подобрява сънят, дай Боже.

# 679
Хариста, да не я мъчат зъби? Може и кърменето наистина да оказва влияние. Откакто спрях да кърмя през нощта спи по цяла нощ. Но разбира се може и да не е това причината.
Лайка, дано всичко мине без проблеми при вас с яслата. Определено ще ти е от много голяма помощ както сега гледаш и двамата.
Елосин, направо във фейсбук да ти пиша ако искаш?

# 680
Дневния сън е по-зле, вечер заспива нормално( дори не  на цица), в определени часови диапазони спи непробудно. Всички зъби излязоха, но кучешките само пробиха, растат бавно, но пък от обезболяващите няма никакъв ефект, та съм в чуденка). За кърменето не знам, не виждам закономерност с него, но е възможно ....Преди малко заспа седнала, докато яде...

# 681
# 682
Лайка,  идея си нямам вече.....макар че сутрин будува 2-3 часа и си показва че иска да спи, но сложа ли я в леглото и отказа  дори опити за приспиване. Иначе ако седнем и я гушкам , докато прави нещо е по-вероятно да заспи. Почвам  да си мисля,  че може да са задните кътници, защото днес пък цял ден си търка  грубо венците ....

# 683
Моя почна да проплаква насън когато беле болен и все още продължава да го прави този номер. Обикновено е само за секунди и като го погаля и чуе гласа ми и му минава. Въпреки, че е само за секунди това адски ме умаря. Хариста искрено ти съчувствам и СКО мислиш, че са зъбите защо бе опиташ да дадеш парацетамол и да видиш дали ще се успокои. Също така, опитай се да в сложиш полулегнала в скута ти с гръб към теб и леко и гали веждите, или бузките с нещо меко. Аз използвам ъгъла на одеалото му и обикновено заспива за отрицателно време.
Иначе вече сме изградили някакъв режим и ако е уморен, сам ме хваща за ръката, взема си бибероната и ме води в спалнята. Тази вечер заспа още в 7 и да видим сутринта в колко ще ме изненада.

# 684
Хариста, тя на колко дремки е?
Антонио е на една. Ляга си 4-5ч. след събуждане и после на 6 час трябва да е заспал, защото иначе се превъзбужда.
Брат му много го буди на обед. Антонио спи по 1,5-2 часа, а малкият по час.
Когато малкият се събуди, го местя в другата стая, но Антонио пък усеща, че не няма и се буди и той.
Ако съм при него, може да си отвори очите, но после пак се гъта и си спи.

# 685
Савова, давала съм, ефект нямаше. А тя си заспива легнала или седнал в мен, няма проблем. Ето сега за нощния сън пак нямаше проблем.
Лайка, от преди да почне с писъците, дама реши да минава на една. Нито съм я насилвала да спи, нито съм пренебрегвала симптомите за сън.
Навън си е супер, е иска да а нося от време на време, обаче приберем ли се......още не сме се събули и иска да се залепи за мен. Днес беше една идея по-добре.

# 686
Антонио всеки път ми го връщат преуморен, когато е у баба си.
Всеки път нагласям режими, за да се оправят нещата. Сега цяла седмица не съм си мръднала пръста и е ужасен.
Според мъжа ми-зъби били, детето растяло, променяло се...
Нямам сили вече да му доказвам, че за три дни могат да му "минат зъбите" и всичко да си дойде по местата

# 687
Те наистина се променят сега много, но повече психически. А преумората когато е физическа и психическа им идва в повече.

Пак цяла вечер съм будна. Днес са били само 7 деца е групата на баткото. Другите болни. Както пак нищо му нямаше, цяла вечер се върти, не може да заспите.....вдигна 39+ Задряма малко след 04:00, обаче после като стана да пишка сестра му се усети.....и пак рева като магаре, добре че беше за малко.....и докато го напиша, пак се разрева. :Triumph

# 688
Лайка и аз чаках да минат 5-6 часа след дрямката, но много често му идваше в много чакането, за това и вече се водя по това кога е станал сутринта, с не кога е била дрямката. Ако сутринта е станал в 8, това означава че ще си легне към 8-8.30.
Таьи сутрин стана в 9, а снощи си легна в 7. По всяка вероятност е спал малко в градината и е бил уморен.

# 689
Harista, искрено ти съчувствам.
Има по-чувствителни, по-емоционални и по-привързани към родителите си деца. Не помня дали малката ходи на ясла или дали сте я оставяли при други хора с ваше отсъствие, но ако да - най-вероятно от там идва неспокойството и инстинкта да е вечно залепена за теб или вас. Познавам деца, които преживяват доста тежко тръгването на ясла и след това са закачени за родителите си нон стоп . Може би развиват нещо като страхова невроза да не бъдат изоставени. Личен пример ще ти дам с Пресиян. Идвахме си до България за 2 седмици и за пръв път го оставихме на баба му за 3 часа да излезем на вечеря с Диян. Еми отначало всичко е било наред, но след това е обикалял стаите да ни търси, ревял е и след този случай излезе ли някой от нас от стаята и реве по малко.

Общи условия

Активация на акаунт