Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 219
  • 818
  •   1
Отговори
# 30
Хм, с ръка в джоба  на панталон момченца се учат да броят до десет и стигат до 11.Наистина навява асоциации ...

# 31
На Чарлз може да му е станало навик, защото все му гледат подутите пръсти и той гледа да ги скрие.

Софи:

Уилям е на мач:

# 32
  • Някъде там
Много смешно се е облякла Софи за мен.

# 33
Софи днес не ми харесва.
Аз, честно казано, никога не съм разбирала заглеждането и негативното коментиране на пръстите на Чарлз тук в темата, просто не виждам защо е необходимо. Нито е срамно, нито е повод за криене, че и чак ръце в джобове да пъха. Какво пък толкова има за гледане, какво се гадае по тия пръсти?

# 34
  • София
И аз не мисля, че има общо с пръстите му. Той от съвсем млад го прави. Може да не е невъзпитано, но така изглежда, неуважително към събеседника.

Софи е потресаваща...що така?!

ПП Попаднах на 2-3 статии (без особена стойност), които казват за ръцете в джобовете "незаинтересованост" или "притеснение". От бегъл поглед поглед на статията в Мирър от starburst (със същата стойност), казва същото, но само за притеснение. За тези 70 г. като Принц на Уелс да не се отърсиш от него...не знам, определено не прави добро впечатление. И го казвам като човек, който харесва Чарли...

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 00:05 от Lana

# 35
  • Някъде там
Лана за отмяната да. Първо Виктория, отмени пътуването до Холандия. После белгийците. В момента Филип е в Рим но само за ден, а трябваше да са няколко дни с Матилде. Сега и холандците отмениха пътуването до Гърция.

# 36
Не е учудващо с новия вариант. Да си стоят вкъщи, но да показват хубави дрехи, че да ни разсейват.

# 37
  • Някъде там
Категорично не ми харесва как се е облякла Изабела. Изглежда възрастна с този тоалет и прическа.
За разлика от майка си. Мери изглежда страхотно. Много ми харесва. Близнаците също.

Гледали са представлението на кралицата.
https://www.instagram.com/tv/CW9K29lADPN/?utm_medium=copy_link

# 38
  • София
Първи женски опити, когато още си момиче - и вместо на готина мацка го докарваш на лелка. Кой не го е преживял 🙃
Леонор е пресен пример.
Ще се поочупят девойките, ще си дойдат нещата на място.
Мери с ново палто ли е? Много харесвам бяло през зимата (както и през лятото, де😁).

# 39
  • Някъде там
Не. Всичко е носено. Всичко ми харесва и палтото и роклята. Много хубаво съчетание. Акцента с перли на врата и дантела на ръкавите е много приятно отваря иначе черната рокля.

За Изабела да, майка ѝ в началото също не се е обличала кой знае колко добре. Постепенно обаче се научи и сеге почти няма тоалет, който да не и подхожда.
 Имам чувството че протокола не е благосклонен към тях по събития изискващи по официално облекло.
Изабела и Мари с еднаква пола.
Пишат че е на заем. Аз не вярвам. Изи честно взима дрехи на Мери,но пък на Мари не ми се вярва.
Иначе Мари много ми харесва с нея.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 09:01 от daviz

# 40
Току що стана ясно, че въпреки всички интриги на Кеймбридж чрез Дж. Кнауф и медиите, Меган е спечелила делото за прайвъси и авторски права по отношение на драмата с писмото, някой ако има решението да го пусне. Дейли може да обжалва на не знам си коя инстанция но изходът вече е ясен. Дано сега Меган успее да си почине поне малко от Дейлита, Кеймбриджови и нездравия интерес на британските таблоиди поне покрай тези хубави празници и да успее да изкара прекрасна Коледа със семейството си.

# 41
Чудесна развръзка. 🙂 👏 Беше напълно  ясно, че Меган ще спечели делото, а  Дейлито много лаеха, ама загубиха и обжалването. 😜 Кой чакаше края на делото, за да вадел пуканките понеже Меган щяла да загуби делото? Ами сега може да прибира пуканките. 😆

# 42
То беше ясно, че за прайвъсито ще спечели.
Но загуби много повече, всички разбраха какво представлява.
Добре, че приключва, че кой знае още колко "забравени факти" щяха да лъснат.
Изглежда е много срамно да признаеш, че си давал информация за написване на книга, щом 2 години лъжеш и мажеш, че нямаш общо.

Сигурно Кеймбридж са подавали информация на Скуби за книгата, но ние нещо не сме разбрали. Joy

# 43
То стана ясно, че Кеймбридж доста повече от лийкване на лъжлива лична информация и интриги са правили, не че това не беше ясно, но вече започва и да лъсва на доста места.

# 44
Сега чакам адвокатите й да "наместят по местата" и онези смешници, които твърдят, че ги била тормозила, видиш ли! 😆 С кеф ще следя развръзката и там. 😜

Общи условия

Активация на акаунт