Тема № 23 - "Обучение в пандемия - дистанционно и присъствено" - Декември 2021

• 39 847
  • 1 083
  •   1
Отговори
# 825

Аз очевидно не съм се разхождала свободно - не съм се разболявала. Логично е, че и мол не пълня.
Ти, от своя страна, си се разболяла, но нямаш документ за това. Напълно безплатно е свалянето му. АКО си си направила напълно безплатен тест по време на боледуването, така щото да бъдеш регистрирана като болна и РЗИ да наложи карантина. Но си предпочела да не се тестваш. Безплатно. Дали пък не е било за да избегнеш карантината? Wink

Извинвай в началото на ноември 2020 нямаше безплатен тест. На 07.11.2020 г. когато вдигнах темепратура 3 дни след двудневен вирус от детето, смятах че е нормално след като целият клас се изреди да боледува, накрая и моето да донесе банален вирус в къщи. Да платя 120 лв да търся ковид за нещо, което детето изкара за два дни, а на мен ми се запуши носа и вдигах двукратно ниска темепратура на ден? Вижте кога се въведе безплатния пср и тогава коментирайте. И съм сигурна, че от онзи период има са масово преболедували с антитела. Всъщност колко имат антитела сега не знам. И за себе си не се интересувам.
Моето дете тогава остана на ОЕСР и прекъсна веригата. Аз и съпругът ми бяхме в къщи по принцип.

# 826
ох, моля ви - поне детето тествахте ли, или всичките нелегално боледувахте? 14 дни стояхте ли, без да излизате?

# 827
Изолирани в карантина 10-14 дни? Не вярвам изобщо, че дори до магазин не сте излизали за това време.

Съгласна си на училище, без никакви условия и тестване, ще пуснеш детето.
Ако ги тестват обаче, дори веднъж седмично, много е опасно...
Шах и мат. Joy

признавам, че рядко съм се чувствала толкова объркана като сега, опитвайки се да проследя тезата на потребителката. А на мен логиката ми е от силните страни по природа и образование,

Не си единствена.
Иска без тестване и натиск за ваксини. Но еднократно тестване не иска, защото било по-опасно и фалшиво.
Освен това дори не се е тествала, когато е проявила симптоми, но възразява срещу профилактично тестване.

# 828
Вижте какво няма да ви се обяснявам , който иска да рови назад да ме чете, писала съм. Щом сте спокойни с тези условия в училище, пускайте си децата. Аз ще пиша за нашето ОЕСР ако има някой в подобно положение (или обмисля).

# 829
Вижте какво няма да ви се обяснявам , който иска да рови назад да ме чете, писала съм. Щом сте спокойни с тези условия в училище, пускайте си децата. Аз ще пиша за нашето ОЕСР ако има някой в подобно положение (или обмисля).

Чак да ви чета назад нямам време, но пък вие и тук в момента не четете - казвам, че не ми е спокойно, но съм убедена, че трябва да посещава училище, за да излезе от тази всеобща криза с разума си - за разлика от много от нас.

Fancy, мерси за сбития преразказ - вече бях почнала да се чувствам като да имам 4ти клас образование само, но явно проблемът не е в мен.

# 830
  • София
Ееее, стига де! Ти две седмици не спираш да ни разказваш приказки под шипковия храст, сега не си длъжна... Joy
Защо сложиха бан на Jasmin tea? Тя поне казваше, че се притеснява от тестовете, защото доколкото разбрах не може да си позволи служебно 10 дни карантина, но все пак се съгласи и пусна децата. Спарки се чуди каква дъвка да сдъвче, за да каже, че не иска да ги карантинират, но няма доблест да си каже истинската причина...

# 831
Ееее, стига де! Ти две седмици не спираш да ни разказваш приказки под шипковия храст, сега не си длъжна... Joy
Защо сложиха бан на Jasmin tea? Тя поне казваше, че се притеснява от тестовете, защото доколкото разбрах не може да си позволи служебно 10 дни карантина, но все пак се съгласи и пусна децата. Спарки се чуди каква дъвка да сдъвче, за да каже, че не иска да ги карантинират, но няма доблест да си каже истинската причина...
Моето дете няма да излезе положително защото вярвам в теорията че преболедувалите не разпространяват вируса. Но да, всъщност може да го карантинират заради друго дете.

# 832
  • София

Аз очевидно не съм се разхождала свободно - не съм се разболявала. Логично е, че и мол не пълня.
Ти, от своя страна, си се разболяла, но нямаш документ за това. Напълно безплатно е свалянето му. АКО си си направила напълно безплатен тест по време на боледуването, така щото да бъдеш регистрирана като болна и РЗИ да наложи карантина. Но си предпочела да не се тестваш. Безплатно. Дали пък не е било за да избегнеш карантината? Wink

Извинвай в началото на ноември 2020 нямаше безплатен тест. На 07.11.2020 г. когато вдигнах темепратура 3 дни след двудневен вирус от детето, смятах че е нормално след като целият клас се изреди да боледува, накрая и моето да донесе банален вирус в къщи. Да платя 120 лв да търся ковид за нещо, което детето изкара за два дни, а на мен ми се запуши носа и вдигах двукратно ниска темепратура на ден? Вижте кога се въведе безплатния пср и тогава коментирайте. И съм сигурна, че от онзи период има са масово преболедували с антитела. Всъщност колко имат антитела сега не знам. И за себе си не се интересувам.
Моето дете тогава остана на ОЕСР и прекъсна веригата. Аз и съпругът ми бяхме в къщи по принцип.

Не ЛЪЖИ!
Тестът с направление от ЛЛ, каквото се издаваше при симптоми, както и направен в болница - отново при посещение поради симптоми - е напълно БЕЗПЛАТЕН за пациента от ден 1, в който изобщо имаше консумативи.
Просто много хора - като теб - решаваха да си спестят това, за да не бъдат карантинирани.

Този банален вирус УБИ двама от учителите в старото училище на сина ми. Ама такива като теб и детето ти го разнасяхте смело навсякъде - е, не в училище, щото вероятно го е хванало затварянето, ама по градинки, молове, детски площадки, магазини и всичко останало, до което сте имали желание да имате достъп.

# 833
Като гледам, изобщо даже няма да излезе. Никъде.

# 834

Не ЛЪЖИ!
Тестът с направление от ЛЛ, каквото се издаваше при симптоми, както и направен в болница - отново при посещение поради симптоми - е напълно БЕЗПЛАТЕН за пациента от ден 1, в който изобщо имаше консумативи.
Просто много хора - като теб - решаваха да си спестят това, за да не бъдат карантинирани.

Моля ? Лъжа ли, оф защо ли си губя времето с вас https://nova.bg/news/view/2020/11/27/306836/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D … 0%BE%D0%BC%D0%B0/ Ровете сега назад да видите кога съм проявила симптоми ако толкова искате да ме хванете в лъжа.

# 835
  • София
Спарки се чуди каква дъвка да сдъвче, за да каже, че не иска да ги карантинират, но няма доблест да си каже истинската причина...
Моето дете няма да излезе положително защото вярвам в теорията че преболедувалите не разпространяват вируса. Но да, всъщност може да го карантинират заради друго дете.

Къде съм написала, че ще излезе положително? Rolling Eyes

# 836
  • София

Само че вирусите изобщо, ама изобщо не се интересуват от това ти в какво вярваш. Не се интересуваха и от това в какво вярва моето приятелче с белината, не се интересуват и от вярата в чайчета, в заешки лапки и... в каквото друго се сетиш.

ПП
Да, именно, ЛЪЖЕШ.
Имам близки, които си взеха направлението, направиха си теста и си изкараха карантината. И да, носила съм и лекарства, и продукти със закачане на дръжката на вратата. Щото то така е при карантина - боклука си го къткаш 2 седмици на балкона, кучето ходи... в тоалетната или където свари, а продукти отвън получаваш, ако има кой да ти донесе. Не те кефеше да си в тази позиция, нали? Не отговаряй, на всички ни е ясно. И сега затова не си пускаш детето на училище и го лишаваш от конституционното му право - да, именно ти, не държавата. Всъщност причината това право да бъде разписано в законите са именно родители като теб, които от как свят светува преценят. И децата им учат или остават необразовани... по усмотрение на родителя, според собственото му удобство.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 14:17 от katiABV

# 837
Я, Врабчо с бан ли е? И аз се чудя защо не съм я засичала скоро.
И сега по темата. Моят син си пресрещна жестоко палеца в понеделник следобед. Дадоха му три дена болничен. Много според мен, щото още вчера почти спря да куца. Както и да е. Реши, че ще се включва в часовете от къщи. Имаме едно дете в класа със сериозни здравословни проблеми, което още от миналата есен си е в ОЕСР и заради него винаги има и ВКС. Там се включват и останалите вкъщи, ако желаят, защото те си имат извинителна бележка. Та, моят реши да си слуша часовете. Мнението му, за първи път се възползва от тази екстра, в някои часове било много добре, всичко се чували хубаво, в други - не. Тези от къщи, само слушат и гледат.

# 838
То само с твоята вяра вирусът може да спре да бъде разпространяван от преболедували.

# 839
много силно се съмнявам, че сега като боледувах втория път, и бях положителна почти 10 дни, не съм разпространявала. Не знам тези теории Sparkles откъде ги гради. Той вирусът ми е в носоглътката, аз кашлям като бясна, ама той не излита... Не знам, не знам... Притеснително е, че има хора, които вярват в това.

Общи условия

Активация на акаунт