Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...- 32

• 99 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Питам тези,които се женят за втори път,какво не ви стана ясно от първия път?! Laughing

# 302
Tри стадия на мъжката храброст:
1 стадий: Мъжът се прибира късно от работа, жената го чака на вратата с метлата. Той: "Ще метеш ли или ще летиш нанякъде?"
2 стадий: Мъжът се прибира от работа в един през нощта, жената лежи в леглото и се прави, че спи.
Мъжът взима стол и сяда на него пред "спящата" жена и я наблюдава. Жената не издържа и пита: "Какво правиш? Той: "Като почне театърът, искам да съм на първия ред!"
3 стадий: Мъжът се прибира от работа на сутринта, весел, целия в червило и ухаеш на дамски парфюм.
Жената е в кухнята, закусва вече, бясна, обърнала му гръб.
Мъжът отива към нея, плясва я по дупето и казва: "Ти си следващата!"

# 303
  • София
Жена споделя с приятелката си:
– Само допреди седмица така го обичах, че мислех, че няма да мога да живея без него! А днес… Днес изобщо не искам да го виждам повече!
Другата въздъхва разбиращо:
– Ех, тия мъже… Толкова са непостоянни…

# 304
  • тук, на мястото си

# 305
# 306
# 307
  • София
😄От влака слиза един русенец и отива до първото такси:
- Колко е до Младост 4?
- 50 лева.
- Аз имам в себе си само 30.
- 50!
- Добре, закарай ме нататък до 30 лева и аз ще сляза!
Пътували и като наближили до Младост 4, шофьорът спрял и казал:
- Слизай!
- Ама навън вали, няма ли да ме откараш? Още малко остава.
- Слизай!
След една седмица на Централна гара идва пак същият русенец. На стоянката - 10 таксита и едно от тях е онова с гадния шофьор. Русенецът отива при негов колега и казва:
- Колко е до Младост 4?
- 50 лева.
- Ще ти дам 100, 50 за пътя и за 50 ще ми направиш една св*рка.
- Я да се махаш, бе!
И така при всичките 9 шофьора. Накрая отива при нашия познат и казва:
- Колко е до Младост 4?
- 50 лева.
- Добре! Ето ти 100, 50 за пътя и за 50 ще помахаш на колегите си като тръгнем и ще им се усмихнеш!
- Дадено...

# 308
  • София
- Най-после у дома! - помисли си Дядо Коледа, преминавайки македонската граница.

Толкова много хора отиват в Гърция, това май е някакъв трик да ги завладеем...

Лекарите препоръчват още от днес да започнете да взимате по 2 чаени лъжички майонеза, за да избегнете майонезения шок на Нова година.

Хуманитарна акция по случай празниците - да помогнем на ровещите се в чужди животи да открият своя.

Доброто отново надделя - младежи задържаха 4 хиляди лева от намерено портмоне, но върнаха Billa картата на притежателката му.

Скъпи домакини, не забравяйте, че бутилка ракия не само ще украси масата, но и ще скрие кулинарни Ви провали.

- Айше, аз отивам войник, 2 години няма да съм вкъщи. Внимавай какво правиш, бременна те оставям, бременна искам да те намеря!

Значи, карам си преди малко към квартала и пред мене ено BMW Е36. Гледам на задното стъкло, че се продава и набирам номера:
- Ало, за БееМВе-то се обаждам.
- Да, продава се!
- А върви ли?
- Много ясно!
- Ми аре тогава настъпи газта или мръдни вдясно, че от три минути ти светкам да мина...

# 309
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 310
  • тук, на мястото си

# 311
# 312
- Пешо, много яки ракиени чаши имаш!
- Ама Жоре, това е вазата!
- Сипвай... не ми се обяснявай!

# 313
  • тук, на мястото си

# 314