Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...- 32

• 99 761
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • тук, на мястото си
Хирург се обръща към медицинската сестра:
- Дайте бързо още упойка. Операцията ще продължи повече от очакваното.
- Каква да бъде - импортна или българска?
- Хайде българска, че е по-евтина.
Сестрата запява:
- Аз съм Сънчо, ида от горица, да ви кажа "Лека нощ"!

# 47
Съпругът води младото си гадже при съпругата си.
    – Това е нашата нова любовница.
    – Нашата любовница? – възмущава се съпругата.
    – Да, но ако искаш, ти може и да не участваш.
    На другия ден съпругата води един нигериец при съпруга си.
    – Това е нашият нов любовник.
    – Нашият любовник ли? – шашнал се съпруга.
    – Да, но аз мисля пак да не участвам!

# 48
Дълго обикаляш и търсиш къде да паркираш, но накрая намираш някакво приемливо място, паркираш и радостен тръгваш към дома.
Докато вървиш, виждаш чудесно място съвсем близо до входа.
И с женитбата е същото .

# 49
Действителен случай,но е като виц. Като влезе в ЕС през 2007г. Румъния почна да издава задгранични паспорти със съкращението ROM,докато не стана ясно,че ги вземат за роми. Laughing Това трая една и ли две години. Днес съкращението е ROU.

не съм имала такъв, но са ми казвали, че по живково време служебните паспорти се издавали за "tous les mondes" Wink
франкофони сме били по онова време.
Първите паспорти, издавани свободно след 1990 година бяха "tous les pays du monde", иначе по Живково време си бяха валидни само за определени държави, обикновено до страната до която пътуваш и евентуално транзитните, през които би преминал при наземен транспорт. Ако успееш да се добереш до паспорт въобще. И пак визи ни искаха на всякъде.

# 50
Със сетни сили успявам да се натъпча сутринта в маршрутката. Изведнъж кихнах и избърсвайки се, промърморвам:
- Защо ми беше тая екскурзия в Китай! От к'ъв зор ми трябваше!
Сега се возим само двамата - аз и разплаканият шофьор..

Лечението на коронавируса първо ще бъде публикувано в БГ-Мама!...

# 51
  • тук, на мястото си
Двама приятели се срещат пред щанда за дамско бельо.
- Избирам за годеницата си някакъв скъп подарък, например копринена нощница в небесносин цвят.
- Не мисля, че изборът ти е сполучлив - му отговаря приятелят - Доколкото си спомням, тя въобще не спи с нощница...

# 52
Жена при пластичен хирург:
-Докторе,имам проблем!Срещнах мъж,много хубав,богат,има коли ,апартаменти,обаче иска да съм девствена.Ако може да ме зашиеш
-Няма проблем.Ще струва 1000лв.
Зашил я той.След две години отива пак при него
-Какво става?! -пита доктора
-А всичко наред докторе,взех му колите и апартаментите.Обаче сега срещнах още по-хубав и по-богат.Има много коли,къщи,вили, та ако може пак да ме зашиеш.
Зашил я пак той,платила му тя 1000лв,всички доволни.След три години,жената отново отива при него.
-Докторе,взех му къщите,колите и вилите, обаче сега срещнах още по-богат-коли,къщи,вили,яхти- та ако може пак да ме зашиеш.
Зашил я той и казва 10000лв.
-Ама Докторе, досега 1000лв, а сега 10000,ами защо толкова много
-Защото съм ти сложил цип- кога искаш го отварай,кога искаш го затварай

# 53
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 54
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Действителен случай,но е като виц. Като влезе в ЕС през 2007г. Румъния почна да издава задгранични паспорти със съкращението ROM,докато не стана ясно,че ги вземат за роми. Laughing Това трая една и ли две години. Днес съкращението е ROU.

не съм имала такъв, но са ми казвали, че по живково време служебните паспорти се издавали за "tous les mondes" Wink
франкофони сме били по онова време.
Първите паспорти, издавани свободно след 1990 година бяха "tous les pays du monde", иначе по Живково време си бяха валидни само за определени държави, обикновено до страната до която пътуваш и евентуално транзитните, през които би преминал при наземен транспорт. Ако успееш да се добереш до паспорт въобще. И пак визи ни искаха на всякъде.

по живково време е имало лични и служебни паспорти. Wink

# 55
Божее, какви мъже има! Хем знае, че съм обвързана, а продължава да прави с*кс с мен ...
Жената е калкулатор - събира проблеми, отнема време, умножава разходите и разделя имуществото!
Мили жени, ако мъжът ви ви изневерява, изневерете му и вие. Трябва да го подкрепяте във всичко, което прави!
Жена, която яде сладолед с лъжица, не може да те направи щастлив.

# 56
# 57
-Тате кво е пача?
-Като ,,Харибо" ама солено.

# 58
Ако жената има половин тон грим по лицето - не е проблем, но ако по врата на мъжа
има петънце от червило - това е краят на света.

Жената:
- Защо нашата съседка започна да ми се усмихва при всяка наша среща?
- Е, аз откъде да знам?
- Ако разбера, че ми се усмихва заради теб, на тебе ще започнат да ти се усмихват всички мъже от блока!

# 59
  • тук, на мястото си
В момента изпитвам вина. Червени вина.

Общи условия

Активация на акаунт