Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 677
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Фонс, радвам се, че си добре. Време е и половинът да се подобрява.

Знам, че се приготвят варива днес, подсладени с мед, за да си хапне Баба Шарка и не ходи по децата Simple Smile Ще сваря малко жито сега, че и без това от няколко дни ми се яде.
Утре да се стягат Деситата за почерпка Simple Smile

Новинка, вярвам, че всичко ще приключи успешно при смелото ти момче. Flowers Four Leaf Clover

Бяхме сутринта с Марти на рд в детски кът, ми то си беше истински празник и за двама ни. После минахме през майка, че сготвила туй-онуй и той реши да остане на гости. Тъкмо се прибрах и хапнах и ми звъни да го прибирам, наиграл се. А се лее един дъжд, отвратително време.

# 121
  • Germany
О, на готвене ще му върви на мъжа ми Simple Smile

# 122
Ау, на мен ще ми върви ма разкрасяване и на пазаруване на дрехи 😁 Купих си разкошно малсено зелено палто и две жилетки. А, и две шапки. Подаръци за никого не взех. Браво на мен 😁

Изчистих втория етаж, остава кухнята и ще опвам краци малко преди женската вечеринка.

Фонс, щом има ищах за кафе на оправянка е. ТМ как е?

Новинка, дано скоро решите проблемите!

# 123
Али, твоят ден най-успешен ми се струва 😃. Честити покупки 🛍

Ние направихме една обиколка на центъра и не знам защо си помислихме, че бихме могли да седнем да хапнем някъде 😃. Естествено Бухтичка имаше други планове, та не дочакахме храната и я взехме за вкъщи. Сега спи, а аз се чудя много ли е късно за кафе.
Кажете нещо за напукани устни. Няма никаква разлика, с каквото и да мажа 😒.

# 124
  • Бургас
И аз се присъединявам към питането на Бел за балсам за устни.
Целогодишно съм с напукани устни. Особенно зимата.

# 125
  • при моите деца .....
И аз излиза малко с Митето, да се поразходим...

Не съм пазарувала нищо...
Мързелува ми се...

# 126
  • Бургас
Голям сладур е Мите! ❤️

# 127
Бел, аз пия кафе,  ама защото ще имам гости 😁
За устните - мед за в къщи.  Моята дружка за на вън ползва чист вазелин и е доволна. Аз си се придържам към балсамите...

# 128
ММ ще прави специалитета си- кюфтета с бял сос. Ще ги прави за пръв път в живото си.
Повече в събота не стъпвам в магазин, то си е малка лудница. Всъщност не е малка, ами пълна лудница.
Оказа се, че К. Има представление другата събота, та се наложи да преместим партито за новия дом в неделя. То свещеник, то кетъринг, то гости.
Мислих да полегна с книга, но се оказа, че имам прозорци да чистя.

# 129
Браво, Али, точно така се прави.
За напукани устни знам, че е много добре балсам с масло от ший.
Митето грее, все едно се е снимал с Дядо Коледа, който му подарява подарък.

# 130
  • някъде ... тук ...
Ние ползваме вазелин с розов конкрет - освен за напукани и изпръхнали устни, и за херпеси.

Добре да сте всички!
Ние сме на теферич и минерална вода пак.

# 131
И от мен глас за мед на устните. Аз слагам преди да си легна и до сутринта са пухкави и меки. За сладки се подразбира;)
Излизах и аз, понапазарувах, имам един час да вдигна крачетата с книжка и ще се стягам за вечеринката(по Али).
Ели, приятно!

# 132
Бел, големи сте ентусиасти 🤭😂.През годините съм ползвала всякакви мазила за устни, включително вазелин и медицински.Само светло синия балсам на Нивеа ме спасява.А вазелина-ръцете.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 18:09 от Ренко

# 133
  • Бургас
Сладко Шефче! ❤️

Довечера ще пробвам да се намажа с мед.

# 134
Аз вместо да опна краци измих банята и си украсих спалнята... И не, нямам температура....
Не ми стигна украсата, обаче, за хола. Миналата година имаше и за него 😆 Ще приемем, че малко съм се  поувлякла в другите две стаи.

Наистина е лудост по магазините.  Щях да си правя седмичния пазар, обаче само завъртях през паркинга и избягах. В Пепко също беше панаир и се ш отказах, а се оказа, че е трябвало да си купя още коледни неща. Ама нищо де, другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт