Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 708
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 135
Ще опитам значи с мед, но първо трябва да купя, че свърши.
Много сладък Шеф 🥰. Ренко, гледам хората с количките седнали, викам и ние да опитаме. Забравих, че не сме като хората 😂.
И по центъра беше пълно с хора, заради хубавото време явно.

# 136
  • Бургас
Ели, приятно да ви е!

Весели вечеринки на Али и Тути!

Тит, да ви е сладко Wink

Прибрахме Марто, тръгнахме си без Вики Joy

# 137
  • на Мелмак
Селесте Grinning

И в Банско времето е хубаво, приготвям нещо и отиваме на гости.
Главата ме стегна обаче, пих хап, дано скоро подейства. Една стена ни е мокра в апартамента, ще трябва да викнем някой да прегледа покрива.

# 138
За устните - обикновеният балсам на Нивеа, синичък май беше.

Аз мисля, че измислих какво да търся за мм за подарък. Загледах го, че чантичката му го предава. Ще добавя и портфейл. Само дано открия, че той обича определени размери и отделения да имат.

Малката се връща на училище, но голямата продължава онлайн. Само 4 деца са предали декларация за съгласие. 11 и 12 клас яко бойкот правят 😆

За инструктура - нищо не обяснявал, как така питала - сама трябвало да сеща. Няма лошо в края на курса, но това и е трети час за бога и едва първото влизане в града. Ние не сме я учили предварително.
Паднало й пердето, като й казал, че баща й напразно си давал парите нищо не ставало от нея.

Уточнихме банкет с девойките. Аз доволен!

# 139
Руми, този инструктор е за разстрел.Моят след като минах половината часове ме оставяше сама,даже май и повече.Че,за бога,аз не знаех кой педал е за газта,кой за спирачката,да не говорим,че на различните коли съединителя"отлепя" на различно разстояние.Ако е в школа,да сменя с някой друг.Чак аз се ядосах много.

# 140
  • Germany
Ренко, пак изпуснах Шефчето... Много бързо триеш Simple Smile

# 141
Айде,от мен да мине 😁
🧐

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 21:22 от Ренко

# 142
Аууу, повторението е за мен ❤
Отива му червено 😉

# 143
  • Germany
Прекрасен е! Благодаря, Ренко!

# 144
  • Бургас
И аз харесах поверието да се пазарува днес. Така или иначе ме чакаше списъка с подаръците. Че и рожденици имаме тези дни. С внучката се разбрахме лесно-пробиха й ушите миналия месец и точно за рождени ден ще сваля медицинските, та си поръча обеци. Готова е!Обаче каката, която не е рожденичка и тя си чака подарък,така сме ги научили.Тя на 10 г-високо и слабо-балерина.След много чудене и изпращане на снимков материал на майка й взех един ярко розов суитчер с много симпатичен пес. Дано го носи!
Майка ми е рожденичка утре, там нямах много чудене-от много време си търси грейка.Случайно видях в един магазин за работно облекло, че има големи и изобщо не се бавих.Знам, че ще си я носи с желание.
А някой търсеше мъжки портфейл-взех на Арт-93 от естествена кожа, с много отделения от квадратните, хареса ми,че има метална пластина точно там,където се отваря и се изтрива най-бързо.
Много съм доволна, неговия се изхаби, а го знам, че няма да си купи.

# 145
Добро утро!

Руми, и аз много се газирах на тоя инструктор... Сменяйте го. Аз като почнах се бях качвала в кола само на пасажерското място.  Без грам знания, нула интерес и почти никакво желание от моя страна ме направи шофьор моя. Колко пъти исках да се отказвам, защото мислех,  че не ставам, ама той ме се отказа. За ТМ ако искаш виж Leather initial, поръчвала съм от там, кожата е страхотна, не е мръднала, а може с каквато искаш гравюра да се направи.

Снощната вечеринка беше много забавна. Апнахме, пийнАха, поклюкоарихме

Днес ще слагаме 40 дни на дядо и ще полагаме урната. Освен това цял ден ще си мързелувам и довечера другарката ми ще ми направи маникюра.

# 146
Добро утро. Не съм наспана, ама кот- такоа.

# 147
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се с главоболие...
Недоспиване, кръвно...
Снощи бях заспала и Митето ме събуди, че го боли корем...
С Еспумизан му мина, явно прекали вчера със сок и варива....
Марти излиза на пиано бар, та я чаках....
Днес ще пишем с Митето.
Трябва да пусна перална, но ми се счупи сушилката, а навън е мъгливо... Днес ще излизам да купя.
НАЙ-добре е сушилна, но все не я напасвам в бюджета... Замислям се за ВУ.
Хубав ден!

# 148
Боби, по едно време хвърлях око на електрическите простори.

# 149
Али, открих и аз гравираните портфейли. Сега само трябва да видя кой сайт предлага подходящата форма и размер 🤗

Снощи, както си седях маринова с маска на краката (за пети) реших, че аз по-красива няма да стана, хвърлих всичко и ... украсих 😂

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 16:28 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт