Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 709
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 150
  • На брега на реката
Добър ден!

Днес ще е лежерничко, но с обичайните домакински задължения, а следобеда, съм на фризьор!  Смятам, по някое време, да последвам примера на Руми и да украся, че поне малко да ми повдигне настроението!

Боби, и моята първа сушилня, беше Миле ВУ.  Още си работи, на село при нашите. Смених я, защото исках с термопомпа, а старата не беше.  Така, че ако имаш възможност, не се колебай!

Спокойна неделя, момичета!

# 151
Ето я и моята елха. Лио си мисли, че за него е сложена 😁

Ремонтните дейности ги игнорирайте 😆

# 152
Добро утро!
Много хубави елхи, да ги покажат и другите украсили ☺. Лио веднага си е намерил мястото 😃.

Отиваме ние при мама, ще има семейно събиране с братовчедите.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 11:10 от Belle_

# 153
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро!
Много сладко джудже и гладно Simple Smile
Елхата я украсихме още миналата събота.

# 154
Най- вероятно днес ще свалям украсите от тавана.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 13:51 от mariat

# 155
  • Бургас
Добро утро!
И аз се събудих с главоболие. Нямах време да меря кръвно, че малкия се събуди и го взех да поспи майка му.Два часа игра, тя стана,той легна. Днес поне няма готвене, на обяд сме у мама,че ми е рожденичка! Утре след работа шаран ще пълня, нали е Никулден, пък и дъщеря ми обича.Само да не е втасал в хладилника,че съм го купила в петък!
Бел,много хубаво джудженце си имате! И какви дяволити очички!

# 156
  • София
Елха ще сложа поне след седмица аз

# 157
БелФ, да е здрава майчицата ти.
Днес Деси имала имен ден. Да си здрава, Дес, обичана и глезена!
 И на Лято щерката празнува. Едит- И мъжът ѝ. Лято, весел празник!

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 10:45 от mariat

# 158
Добро утро.
Второ кафе пия, днес по- лежерно ще го карам.
Бел, честита да е майка ти.
Бухтичка е сладурана.
Нямам място за сушилня, имам комбинирана, обаче сдаде багажа.  Сега пералнята е ок, но сушилнята трябва рядко да ползвам. На село пералнята е на доизживяване. Като се развали, ще пратя моята там, аз пак ще взема комбинирана. Голямо удобство е. Аз пера всеки ден и макар да имам влагоуловотел и бързо да съхнат дрехите, при ежедневно пране все ми е разгънат сушилникът. Вчера прах доста и ги оставих, довечера ще мога да пропусна прането.
Ставам да правя рачел. Мъжът ми пече шаран на скара, за мен и детето има ядене от вчера.
Хубава неделя.

# 159
Ех,че е празнично и хубаво в темата! 🥰
Бухтичка е най-сладкото джудженце! 😍
Лио дали ще й види сметката на елхата? 😂
Гледах клипче,в което сложиха алуминиево фолио около елхата и котката не смееше да припари,явно се плаши от звука. 😁 Може да пробват коткарките.
Аз вчера извадих елхата,но играчките не намерих. Днес ще търся. 😃
Боби,имаме един познат,който продава уреди ВУ и ще ти го докара. Ако искаш може да го пита ММ. И ние сме взимали,и наши приятели,доволни сме всички.

# 160
  • Бургас
Добър ви ден!

BelleFleur, здрава да е майка ти! Дълги години да ви се радва!

В бързината публикувах, та сега ще се дописвам.

Лято, честити да са и твоите празнуващи! Здрави да са!

Деси, на здраве и късмет да е името ти!

Елхата щяхме да я украсяваме днес, но Вики снощи нали остана в майка и ще я вадя утре. След малко ще ходя да я прибирам, то пък Марто се гласи да остава, изобщо един напред, друг назад сме два дни.

Хубава неделя, момичета!

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 12:14 от selleste

# 161
  • Euskal Herria
Честити да са всички, които днес празнуват - и именици, и рожденици!
И аз днес съм планувала да почвам с украсата. Тази година съседите на етажа ме изпревариха - вече окачиха венци на вратите си. То само нашият етаж украсяваме, останалите - не. Или поне по вратите няма нищо.
Моят рошав помощник взима активно участие в снимките, украсяването го наблюдава с едно око. Ама види ли, че вадя телефона за снимка, моментално се наглася и той в кадъра. Simple Smile
Спокойна неделя!

# 162
Привет!
Честити празнуващи, записвам се с двама именика: щерчето, което в понеделник чукна 9 Лазарника, и баща ѝ. По този повод, си имам гостенка, свекървата.
Вчера имах супер готин и зареждащ ден, въпреки натоварения график.
Ходих да снимам в първата Коледа в дома на най-най-първите ми клиенти, които са с бебе и новодомци. Пекохме бисквити, ядохме пица.
На път за тях ми се обади една жена, представи се, но не чух името, да снимам юбилей. Разбрах кой ще снимам, когато отидох в ресторанта. Бивш колега полицай, видях много бивши колеги, много прегръдки отнесох, спомнихме си доброто старо време. Хубаво ми беше.
Ей такъв ден ви пожелавам да имате днес!

# 163
Не достигах тия дни до темата, но гледам че днес сте на вълна коледни елхи, та да метна и аз една за настроение

Малко кич, никога не е излишен 😆🤣

# 164
  • при моите деца .....
Привет!
Честити да са всички празнуващи днес!
Здрави и благословени!
Ени, благодаря за предложението.
Като ми преведат данъчното облекчение, ще ти пиша.
Елха не сме украсявали....
Имам 2 хубави, гъсти, но трудно се закачат играчките... Децата искат да купя нова....
Ето такава ми е елхата, а другата същата, но по-ниска, да се хване на бар плота...

Общи условия

Активация на акаунт