Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 675
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!
Титина, първо трябва да се махнат имплантите в двата крака и тогава ще мислим как ще изравняваме разликата.
Излизам по задачи. Хубава събота!

# 106
  • на Мелмак
Новинка Hug сили!

Фонси, диплома ми трябва, иначе те взимам имидиатли Wink Ще те научим.

Руми, такава липса имам за първи път. Но не е само това. И да я нямаше, пак щях да търся човек. Има претенции за заплата, работно време, самопредлагане, но без покритие. Аз не мисля, че е редно да съм пъдарин. Мисля, че ще попадна рано или късно на нормален човек Simple Smile

Мари, поръчах Wink

# 107
  • Germany
Добро утро!
Поспах си днес Simple Smile Големият звънна преди малко да ходим да го вземем от купона. Хич не са поспаливи тези германци и в колкото и да си легнат до към 8,00 са станали. Да го видим днес нашто как ще избута деня, че има и да учи за калсно. Пак имаме бая домашни от курса, съответно трябва да почвам след малко. Ще заня мъжа ми да готви днес Simple Smile
Ети, стана ми интересно какъв човек търсиш. Ако не искаш, не ми отговаряй.
Хубав уикенд на всички!

# 108
  • на Мелмак
Мони, търся нормален човек. Имам тясна специалност. И да не разбира, ще се научи с времето, всички така сме тръгнали. Има задължения, водят се дневници, обслужват се хора, работи се в екип. Борави се с пари. Когато един не си е свършил работата, другите гадаят, при мен това е недопустимо обаче. Защото грешките са изключително неприятни. Това ми стига, за да освободя някой от работа. Липсата, която се равнява на едни Малдиви за нашето семейство е бонус.

# 109
  • Germany
Ети, като съвсем нормална работа звучи, жалко, че за пореден път не попадаш на свестен човек. Аз реших, че е нещо специфично и няма много кадри на пазара, затова е трудно да намериш читав човек. Пожелавам ти,  следващият служител да е верният човек и да можеш да си отдъхнеш. Надявам се, също така да ти възстановят липсите!

# 110
  • на Мелмак
Пари се печелят, Мони Simple Smile
Наясно сме, че друго е важно.
Съжалявам за излиянието, надявам се скоро да се похваля!

# 111
Дано имаш повод да де похвалиш, Ети.
И днес ми се размина по-сериозното чистене, защото работих до 11, та само пуснах прахосмукачка и измих пода. После и къщата ще трябва да почистя, та нямам желание да се престаравам.

# 112
Привет и от мен!

Фонс, радвам се, че си по-добре! ☺

Новинка 🤗

Ети, дано следващият човек да е по-сериозен и да няма вече такива проблеми!

Руми, много непрофесионално от страна на инструктура. Уж тези хора трябва да са най-спокойни и разбиращи. Аз имам само хубави спомени от моя.

Съни, да се оправяш бързо!

И на мен много ми се ходи някъде, не сме мърдали от вкъщи повече от година. Но нямам и идея къде да отидем.
За днес няма план. Чакаме Бухтичка да се наспи, да обядва и да я водим на разходка.

# 113
Браво, Ети. Дано до края на деня и други се похвалят с покупки на днешния ден!
Фонсе, бавно, но славно. Радвам се, че си по- добре.
Новинка, дано и при твоето момче нещата макар и бавно се подредят в здравословно отношение.
Боби, съчувствам ти. Аз няма да спя всичките съботи от месец демекври. Уведомена съм, проблемът си е мой.
Ети, нека този път да попаднеш на точния човек.
Съни, ти, хич не си давай зор за каквото и да е. Имаш извинение за години.

# 114
Добър ден, тук съм;)
Гледах един тригодишен пич тази сутрин, та не ми остана телефон да се разпиша. На телевизора върви Скуби ду, на телефона гледахме колите. Правих палачинки и накрая яде бисквитки;)
Взеха го току-що, та ще вляза в лежерен режим.
Довечера сме на вино в приятелка, по женски. От мен са сирената, та трябва да скокна до Лидл.
Фонс, енджой на кафенцето, все по-добре да си!
Новинка, успех на съпруга ти, дано се оправят нещата!
Ети, отговорям на условията, но съм лоялна към настоящия ми работодател;)
Иначе и ние търсим човек по проект, следващата седмица ще е с интервюта, дано намерим читав.

# 115
  • Euskal Herria
Хубави почивни дни на всички!
Болните да оздравяват!
Ако днес има празнуващи - да са честити!

При нас си продължава лошото време, за днес пак сме с предупреждение за жълт код (засега). Дано ги няма наводненията и свлачищата от миналата седмица.

# 116
  • Бургас
Добър ден!
Станала съм в 5.30 за работа и вече нямам сили за нищо. Скапан ден ми е днес. Ранното ставане, гадно дъждовно време, болезнен цикъл, спи ми се, сега пия първото си кафе за деня..... Омммм!!!

Новинка, стискам палци скоро всичко да се нормализира при вас!
Ети, с удоволствие бих работила при теб, само ако не бяхте толкова далеч.

# 117
  • дядовата ръкавичка
Фонсе, радвам се, че си по-добре, жалко само, че не се разминало без стероиди.

Новинка Hug

Яна, дано ви подминат бурите.

Ети, да намерите най-сетне правилния човек! Първо помислих за фармацевт, после за счетоводител, но надали е някое от двете.

Руми, много неприятно с инструктора. И аз бях при такъв нервак, когато карах курсове на 17. Книжка така и не взех тогава. След 10 години пък се паднах при един романтичен. Като в  "Дами канят" беше, чак стихове ми рецитираше Simple Smile

Патологът ми се обади днес. Ще ми се размине ножът май, само ще ме следят засега.

Щерката щяла да ходи да празнува 8 декември в Банско. Отсега съм я замислила как ще пътува, че тия млади и самоуверени шофьори са най-опасни .....

# 118
  • Germany
Мари, не разбрах защо трябва да се пазарува днес? Дай аргументи, да съм по убедителна пред половинката Simple Smile
Моя инструктор не викаше, ама и на нищо не ме научи. Паркирането ми го показа веднъж и до днес ми е проблемно. Ама то сигурно в мен е проблема Simple Smile
Написах домашните и ме заболя главата...

# 119
Мони, не се ли сещаш? Нали както ти върви през днешния ден, така ще ти върви и през новата година.... Пиши днешните покупки, като предлог за бъдещи инвестии.
Айяла, добре новина е това.

Общи условия

Активация на акаунт