Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 673
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 90
Дай боже новата 2022 година
Да бъде по добра и успешна.
И със изпращане на старата да изпратим и този гаден вирус ковид 19
Да остане във миналото и всичко да е наред през новата година

# 91
Боби,дълги години да сте щастливи заедно с ТМ!
Най - после е петък!Мислех да домакинствам уикенда,но ММ решил да отидем някъде.Ами, съгласих се веднага,не го мислих много.
Подаръци не съм взела все още и дори идея нямам!За себе си не искам нищо,само марципан и шок. бонбони!

# 92
Празнуващите  да са честити, болните да оздравяват! Днес бях на зъболекар, пълни ми канали, 1 час не си затворих устата. С мен дойде и Лъчо, от месец го боли един пътник. Малко с машинката и тая се отказа...не може да му прави зъба, не осигурява достъп. Той диша само през устата. Докторката му сложи лекарство и ни насочи към колега в квартала, слагали се някаква гума, осигурявала достъп само до конкретния зъб. Записах час, но ще е мъка. Да не ви казвам, че днес излезе за първи път от лятото, след двете операции пак има разлика в двата крака.

# 93
На кино сме на "Бай Иван"
Киното е пълно с лапетии 😆😆😆

После кръчма 😊

# 94
Бай Иван и мен ме чака...
Днес и аз се побърках с тези декларации. 5 заповеди се смениха в последната седмица. Да му писне на човек от липсата на координация между министерствата.
Айяла, стискам палци за добър резултат!

# 95
Докторката му сложи лекарство и ни насочи към колега в квартала, слагали се някаква гума, осигурявала достъп само до конкретния зъб.
Dental dam или https://en.wikipedia.org/wiki/Dental_dam
на мен от това ми става лошо.

Новинка, разликата не може ли да се корегира с обувки?

Може да се каже, че почити съм подредила шкафовете. Почти, защото все им сменям местата. Да видим до кога ще ги въртя така

# 96
Добро утро!

Айала, стискам палци всичко да е наред!

Фонс, как сте?

Снощи си боядисах косата, днес съм на фризьор.  После ще шетам по магазините,  а довечера ще имам гости.  Междувременно брат ми ще идва да работи по коридора, та и голямо чистене ще имам.

Осъмнах без кафе, голяма съм патица... Имах нес да спаси положението,  но не е  същото. 

Фонс, как сте?

Спорен ден, банда!

# 97
Добро утро.
Днес е Св. Варвара. Имам си традиция на тоя ден да купвам по нещо ново за всеки от нас(обикновено са чорапи), че така да ни върви през цялата година. Царевица няма да правя, но от вчера съм подправила един шаран и днес ще му видя сметката.

# 98
Добро утро.
Още имам проблеми с носа, правих пак тест, отрицателен е.
Клиенти ме събудиха в 7, а аз не спах добре заради носа и сега съм като ударена.
Трябваше да дойде мъжът ми да ни вьеме и да ходим на село, обаче ще се ориентирам първо оправям ли се и после ще ходим, да не занеса нещо на свекърва ми и свекъра.
Трябва да почистя,  защото е ужас, обаче вечерта имахме премеждуя с детето и направо ми се ревеше, четох книга и не чистих. Днес няма мърдане.
Хубав ден.

# 99
  • На брега на реката
Добро утро!

О, Съни, не свърши ли тази серия при вас?! Дано всичко е наред и се окаже,  просто настинка!

Руми, как е "Бай Иван"?

Така ми се ходи някъде, за 2-3 дни, но няма как да стане. Не стига, че ММ няма сертификат /не му достигат АТ/, ами и кучето е при нас и няма какво да го правим. Признавам си, че понякога, много се ядосвам, че трябва да съобразявам всичките си планове с кучето. Не мога да хукна ей така, спонтанно, а и като няма кой да го гледа, си стоя у дома заради него!  То си е на малкия син, ама как да му го тупна сега, с малко дете и бебе! Пфууу, оплаках се! Накрая ще взема да кандърдисам моята приятелка и да отидем по женски!

Днес ще отскоча до село, че отдавна не съм гостувала на нашите. Все минавам пътьом, за 10-15 минутки, а те милите, с 4 очи гледат, да отиде някой от нас! Може и Малечка да ми доведат, да я гледам, ако решат! Аз предложих, пък те да го мислят!

Хубав уикенд, момичета!

# 100
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Съни, спокоен и релаксиращ ден ти пожелавам Hug

Али, както винаги ти харесвам плана Simple Smile
Тути къде е?
Другите няма да ги изброявам поименно, че са много дето ми се губят Simple Smile Обадете се.
Новинка, стискам палци 🤞.
Мари, веднага ми се прииска да купя нещо Simple Smile
Фонси, Мид как сте?

# 101
  • при моите деца .....
Добро утро!
Не спах добре, не спя спокойно, когато Марти я няма....
Днес трябва да събирам багаж на ММ...
Вали при нас...
Дано спре, да изведа Митето.
Буболина, и на мен ми се ходи... Дори едно дневна екскурзия...
Съни, дано Днес си по-добре.
Моя свекър е с положителен тест от вчера. Дано го изкара леко. Дано свекървата и ние не го хванем...
Миналата събота беше на втора доза, в началото мислехме, че Т е от ваксината 😒
Хубав ден!

# 102
  • на Мелмак
Радвам се, че отидохме до Истанбул миналата седмица, сега ще ходим до Банско, после работа две седмици без почивка. Приключих ревизията, пуснах обява, да видим.

# 103
Пак много болни. Бързо да мине, освен ковида и грип върлува сега.
Фонс, как си?

Ети, дано да не е голяма липсата и дано следващия кандидат да е точния човек.
Трудно се намира персонал вече.

Голямата вчера се обади плачейки. Какви са тия инструктури, как си позволяват да говорят така и най-вече защо си мислят, че с обиди ще ги научат.
Баща й говори с него. Може да не сме прави, но не мисля че трябваше да оставя нещата така.

Бай Иван е голяяяяма тъпня. Ама толкова е тъп, тъп, тъп че чак смешен 😂

Аз съм работна днес.
Навън вали и е гадно.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 09:08 от rummi_pl

# 104
  • Canada
Добро утро!

Руми, авто-инструктора ли разплака детето?

Етти, за пореден път ме е яд, че имам само интерес и никаква експертиза в твоята сфера, щяхме да работим чудесно заедно! Успех!

Погледнах от любопитство условията за сертификат АТ, пълна гавра.

Съни, спокойствие и релакс ти пожелавам!

Новинка, стискам палци!

Боби, леко да минава!

Аз съм добре, момичета. Но както казва доктора - животът на стероиди е различен 😁 Ще видим после как ще е.

Днес за пръв път от 10 дни насам си пуснах кафенце, че даже му усещам и вкуса, и аромата. Кеф 🙂

Общи условия

Активация на акаунт