Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 670
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София
Добро утро ☕
Фонсе, Айяла, Али стиснати палци и от мен ✊
Тит, да е всичко наред и при теб!
Боби, честита годишнина, все така да се обичате ❤️
Мони, сигурна бях 🤗
И аз днес ще попълвам декларация, май само трима не са съгласни!
Съни, взимай бързи мерки!
Петък е момичета!
Хубав ден от мен 🤗

# 76
Добро утро на св.  Петък!

Тит,  честит да е ТМ!

Боби, честита годишнина,  да илядите!

Фонс, дано лечението да даде резултат бързо!

При мен е нещо остатъчно, така си мисля. Тази сутрин е доста по-добре, но ще ида за слушалка. Инхалатор имам, ползвам си го.

Утре планирвам докупуването на подаръците. Брат ми и снаха ми още са мъгла, за бабите и дядо трябва да измисля по нещо дребно. Ще побридам из магазините и на коледния базар.

Спорен ден, банда!

# 77
Тит, забравих да честитя празника на ТМ. Да е здрав, да те слуша и да изпълнява всеки твой каприз.
Моите деца са почти готови(ако Емаг си изпълнят поръчката, която беше за преди 2 дни). За момчето първи тример и найкове, а за момичето пари, които ще вложи в маратонки по избор, ама още не била сигурна какво точно иска.
За ММ- кожени ръкавици за мотор/колело, кожен колан и панталон(не е кожен).

# 78
  • Бургас
Добро утро!
Честита ни темичка! Нека я изпишем с хубави новини и любими питиета! И ароматни коледни вкусотии!
Благодаря ти, Лилс!
Мони, радвам се, че са отрицателни!
Мид, Фонсе, как сте момичета? Домашните оздравяват ли?
И аз попълвах декларация за тестване на големия! Нека се връщат в училище, че положението е леле майко.

# 79
  • на Мелмак
Добро утро!

Тит, честит да е ТМ, много да те радва и угажда Simple Smile

Боби, честито ви! Още няколко по толкова!

Аз пак ще търся човек, да видим колко време Simple Smile

# 80
  • при моите деца .....
Моята декларация като родител подадох вчера, в 15 ч.
Сега отивам като класна да оформи на учениците...
Ако е с назален тест, твърдо не, иначе са съгласни...
Само няма такава опция в декларацията. 😜

# 81
В декларацията на щерката няма опция "не съм съгласен".

# 82
Добро утро.
Бубе,хубаво нещо е автоматът за кафе. Ние преди месец и нещо си взехме,доволни сме.
Руми,и аз се изкефих на този пост! Обаче не се пишат и казват тези работи,само негативни... 🥺
Хайде всички да се оправят,че идват празници,маси,трапези. Да са здрави всички до тогава! 🤗

# 83
  • Бургас
А аз искам нов аспиратор пък от дядо Коледа. Моя не си помни годините, от първия ремонт на кухнята е. Че и има нахалството да работи чудесно. Но се разпада и е с едни филтри дето след всяко пържене са за смяна. Не че не мога да си го купя и аз, ама монтажа ще ме озори. И съм замислила пъклен план- по празниците и мъж ми и зет ми ще са си в къщи, що пък да не ми свършат малко работа......

# 84
  • Germany

Ако е с назален тест, твърдо не, иначе са съгласни...

Боби, а споделят ли защо не?
Изпратих децата, допивам кафето и влизам на курс. Още една седмица до края, а след 2 седмици е теста. Не се чувствам подготвена. Много натъгъдък са нещата с този интензивен курс, ама каквото такова.
Хубав петък!

# 85
Болните да оздравяват!

Тук времето ще се разваля и пак ще вали дъжд. С нетърпение чакам края на работния ден.
Утре сестра ми пристига от Германия и ще остане цял месец.

За подаръците ми остана мъжа ми.
Пак да попитам някой дали зарежда на Шел, че Борис иска от техните колички.

# 86
Ние зареждаме в момента от там, заради прословутите колички. Вече взехме една, и не можехме да инсталираме апп-а.

# 87
  • Бургас
Добро утро!

Прекрасно време е тук, едно хубаво слънце пече. Минах невролог, още някой и друг витамин добави докторът.
Пия кафе на припек пред мола, събирам витамин Д, слушам готина латино музика и чакам да отворят магазините, сън не спала Joy В съседната сграда е и нямаше смисъл да се връщам до нас. Вчера куриерът ме върза цял ден да вися вкъщи и ми се размина връщането на панталоните.

Боби, никак не ти е лесно на работа. Поздравления за усилията, които полагаш за класа си.

Мони, ще се справиш. Всеки ден ли имате час? Водила съм интензивни курсове, 5 часа на ден, всеки ден в рамките на месец. Един да има да бави групата и програмата заминава на кино.

Ети, Flowers Four Leaf Clover

Съни, да пресечеш бързо хремата!

Мид, Фонс, явете се на визитация.

Прекрасен да е денят ви, момичета!

# 88
Чак сега се добирам да дошожа - поне още 3 дни АБ за мен. По-добре са  нещата, но не са идеални.

# 89
  • Germany
Селесте, всеки ден от 8,30 до 11,50. За младежите в курса не е чак толкова зле, защото имат предостатъчно време следобяд да учат, а аз през седмицата имам време само да си напиша домашното, а ученето е през уикенда. Освен това моя опит показва, че когато се учи бързо, после пак бързо изфирясва Simple Smile Но нямам избор, защото всички сутрешни курсове са всеки ден. За Б2 ще търся нещо по лежерно или ще го оставя за от септеври догодина.
Али, радвам се, че си по добре! Това да ти е боледуването за тази зима!

Общи условия

Активация на акаунт