Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 713
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!

Много коледно в темата  🤩

Честито на всички празнуващи днес!
Ние нямаме фамилен именик, но ще уважим рибната традиция у мама довечера. 

Боби, браво за добрите резултати!

Спорна седмица,  банда!

# 181
  • Бургас
Добро утро!
Честит Никулден! Честит празник на Бургас! ❤️
Днес ще празнуваме на работа, че си имаме именник. А и скоро не сме се събирали.
Този месец ни се очертават събиранки на работа. Много ни е хубаво заедно! ❤️
Хубав празничен ден ви желая!

# 182
Никитка, весел празник  дома! Здраве, много късмет и успехи.
Али, и на вашия празнуващ много здраве.
Румка, освен да качиш елхата на кухненския плот.

# 183
  • Germany
Честит празник! Честито на имениците!
Баща ми беше рибар и вкъщи се ядеше много риба и аз много обичам. Децата и мъжа ми, обаче не са фенове и ядем рядко. Ще видим днес какво ще мога да пробутам. Елха ще купим чак по другият уикенд. Ако я купим по рано, поизсъхва до НГ, въпреки, че е в специална стойка с вода, та ще я вземем по късно. Със светлинки ще украся тези дни, защото големият ще си празнува РД в петък и ще е по празнично.
Спокойна и усмихната седмица!

# 184
Добро утро и от мен!

Боби, обърни си внимание и посети специалист. Иначе поздравления за резултатите, продължавай все така.

Елха не сме украсявали още и се чудя дали изобщо да си го причинявам с котарака. Отделно, че където стоеше елхата, сега му стоят купичките...и трябва да сменям местата на нещо. Simple Smile

Сестра ми си дойде в събота и ще остане почти целия месец. За нова година ще си празнуват в София с приятели,  а ние още не сме измислили дали да оставаме вкъщи или и ние да се съберем с приятели, че да се забавляват децата.

Успешна седмица на всички!

# 185
  • Canada
Добро утро и честит празник на всички, които имат повод да почерпят днес!

Видимо съм свалила последните две седмици, ако и сили имах щеше да е чудесно.

Хубава седмица!

# 186
  • Бургас
Честит Никулден!
Не сме банкери, но мъжа ми беше в Морското училище, когато се срещнахме. Оженихме се и пътува доста време, морето му е голямата любов. Но щеше да ми го отнеме - при спускане на лодка от кораба се скъсва въжето от единия край и ги изсипва в студената вода. Каза, че си е видял живота за секунди.
От тогава паля свещ за негово здраве, ако и да съм невярваща.

# 187
Честит Никулден!

Да са здрави и щастливи имениците!

От днес пак на тръстиката. Но нищо, и без това взе да ми омръзва да съм вкъщи. Пък и се задават тепърва почивни дни.

Хубава и успешна седмица!

# 188
  • Бургас
Честити да са днешните празнуващи-именици, рибари, банкери, бургаски чеда!
Един брой именик имам, изпратихме го на работа, ние с децата ще украсяваме елхата и ще правим Нутелоти по заръка на джуджето /нашето много внимава със задачките Stuck Out Tongue Winking Eye/. Довечера ще слезем до центъра за празничното запалване на елхата и после ще си хапнем топла риба вкъщи, нищо че не съм я купила още.

БелФлор, дълги години да е до теб ТМ!

Никитка, весел празник!

Прекрасно време е тук. Слънчева, спокойна и усмихната да е седмицата ви, момичета!

Едит: Малко без кръчмар съм си направила сметките, нямало да има празнично запалване на светлините на елхата, но пък има достатъчно друга украса, както и Коледен базар, та и на тях ще се радваме.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 10:59 от selleste

# 189
Честит празник!
Никитка, Карз, весело празнуване!
Поръчах си риба от столовата. И без това Монката не яде, понеже е алергична, та ще ми се размине подготовката;)
Маре👻

# 190
  • Euskal Herria
Със здраве да си носят имената днешните именици! Честит празник на рибарите, банкерите и бургазлии!
Успешна седмица на всички!

# 191
  • някъде ... тук ...
Здрави да са имениците! Честит празник!

# 192
Честити да са празнуващите днес! Здрави и късметлии и да ги закриля Господ! Честит празник и на Бургас.
По традиция днес украсяваме елхата, но днес ще закачаме картини. Помагачите ще носят и риба, от мен другите неща.

# 193
Честит празник на всички празнуващи днес! Живи и здрави!
Шаран обичам пържен или татко да го направи печен на плоча. Риба никога не съм пържила, така че той отпада.
Ще направя сьомга на фурната, Бухтичка и тя днес опита сьомга за първи път, много ѝ хареса.
Хубава и успешна нова седмица на всички!

# 194
  • София
Здравейте момичета!
Честит имен ден на празнуващите! И ние си имаме именяк-внука, но са под карантина и няма да се виждаме.
Всички със здравословни проблеми да се оправят скоро!
Фонсе, за съжаление опита ми показва, че килограми свалени от здравословни неразположения бързо се наваксват, иначе ти пожелавам ти да ги запазиш!
Боби, и аз не бях ходила 2 години на ендокринолог, мислех си, че мога сама да си регулирам хормоните като си ги изследвам два пъти годишно, но не е само това, има си и други тънкости, които един добър лекар ще прецени. Аз сега съм с променена терапия и след 45 дни пак ще се изследвам да видя до къде съм се докарала. Успех на теб!
Елха не сме украсявали. Чакахме внуците да го направим заедно, но сега с карантинта ще чакаме поне до неделя!
Иначе този месец ми е доста натоварен във всички аспекти. И в работата ще е напрегнато до края на годината, у дома сме в ремонт, абе само да сме живи и здрави, другото ще се нареди!
Хубава седмица!

Общи условия

Активация на акаунт