Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 659
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 30
  • на Мелмак
От плат, сега за зимата. Щяла да си ходи с тях.
Намерих в Амазон, да видим дали ще одобри подметката Grinning

# 31
Имаш лично.

# 32
Добро утро!

Съни, дано не се разболяваш!

Фонс, Мид, как е ситуацията у вас?

Ети 🤗

Аз още си кашлям, днес ми е последният АБ. Утре съм при личната...Баааси бацила.

Снощи бяхме на бабим дом 🥰

Спорен ден, банда!

# 33
Добро утро и от мен!

Ети, неприятно много.

Алечка, да се оправяш вече.

Аз обичам зима без сняг. По простата причина, че при нас настава ад като завали сняг и се задържи, а след ден става на лед и се чудиш как да стъпиш, че да не се пребиеш.

С подаръците съм почти готова. Остана мъжа ми. И не мога, и не мога да измисля нищо.

Снощи си изпробвах подаръка от мен, за мен. Колан Maskateer. Добре съм се справила с меренето, ама на кантар го закопчах. Simple Smile Да видим дали ще стигна до третите кукички. Simple Smile
Че съм запланувала по-нататък и размер по-малък да поръчам.

# 34
Добро утро! Coffee

Много хубави пожелания за декември! Дано е успешен, да има здраве и късмет за всички!
И днес нямам излизания. Отидох рано до магазина да взема някои неща. Много е студено! Седнах да се сгрея с горещо кафе. Ще гледам филми и ще си чета, това е планът за днес.

Хубав да е денят ви!

# 35
  • София
Добро утро, хубаво сленце вън грее.
Тъкмо станахме с мм, децата спят.
Спокоен ден.
Нямам подаръци, да се възстановим пък има време и за това.
Мм си е харесал на Гармин един аксесоар, аз нз, големият иска нематериални подаръци, Ена е на Елза и Ана.

# 36
Добро утро.
Пия кафе, чета форума и чакам да ми доведат Бръмбарчето. Днес ще се гледаме с него. Децата отиват до Пловдив да си купуват полилеи. Буболечето ще ходи с тях.
Чудно слънчице е напекло. Остава да се стопли и мисля да изкараме с малкия бандит колкото се може повече време навън.

Ети, много неприятно. Дано все пак липсите да не са чак такива, каквито ги мислиш.

Спокоен и успешен ден.

# 37
  • Germany
Добро утро!
И двете деца днес са си вкъщи, заради положителният тест на големият и съответно цари спокойствие - мъж и деца спят, аз пия кафе Simple Smile Големият изпуска класно днес, дано е отрицателен, че другата седмица има още едно. Малкият има в петък и се надявам до тогава да си е на училище.
Хубав да ви е деня!

# 38
  • гр.София
Добро утро ☕
В метрото съм, поуспах се 😁
Лили, благодаря за темата!
Спокоен, уютен, здрав и щастлив декември 🎊

# 39
  • Бургас
Добър ви ден, момичета!

Ети, дано поне е по невнимание грешката, а не умишлено, че второто оставя по-горчив вкус.

Съни, Боби, да е безобидно и кратко неразположението ви.

Снощното писмо до стареца беше изключително кратко: флумастери и две енциклопедии за Вики, количка за Марти. И как аз да разпределя тези желания между 4 къщи, че и за рождения 'и ден да има.

Приятно временце е тук. Ще трябва пак да ходя до мола, че вчера не съм нацелила подходящия номер панталони, но първо трябва да мине куриер, а кой знае кога ще е това. Следобед кино с пуканки по заръка на джуджето.

# 40
  • дядовата ръкавичка
Страхотни орисници сте! За мен не остана неизказано пожелание Simple Smile

Скромни дечица, Селесте.
И моите нищо не искат.  Ако искат.

# 41
Ооо, Селесте, браво на децата. Моят иска толкова невъзможни неша, че ще остане без подарък накрая. Само един 3д пъзел от баба му съм взела. И поредния костюм на герой от филмче от едната леля. Театрална академия мога да облека с костюмите му.

# 42
Да се запиша и аз в темата. 🤗
Да се сбъднат всички пожелания!
Синеочка си написа сама писмото. Така де,първо ми диктува,аз написах и тя след мен си го преписа. Научи се да пише имената на трима ни и всеки ден от ДГ си идва с картинка с моето име. 🥰
Та в писмото пише Лего за момичета,дом за Барби,легло за Барби и не помня още какво беше. 😂 Все около Барбита се въртят нещата,нормално.
Пожелавам на всички здраве,спокойствие и усмивки през новия месец! ❤

# 43
И аз да се запиша.
Прекрасен декември пожелавам,нека сме здрави!

# 44
  • гр.София
MM, купил щука жива 3кг.от фантастико, сложил я в лигена в банята, показва ми я на вайбър, плува си рибката, жива и здрава, викам му пускай я в езерото, жал ми е за нея, сега ще се прибере щерката от тренировка и ако я види жива, и я сготвя, няма да хапне и ще страда не знам колко време! Егати проблема Grin Уж шаран щеше да купува, ама знае, че обичам щука, пффф! Оплаках се Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт