Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 666
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 45
  • Canada
И аз извадих торбата с късметите за декември 😁 Като за начало - двустранна пневмония 😁

Але, какво е положението при теб?

# 46
  • София
Неприятно Фонс, адекватно лечение да получиш. Ковид или?

# 47
Ееее, Фонсе, леко да мине и това.

# 48
Оф, бе, Фонс...

Аз кашлям много по-малко, но имам Т 37.1-37.2. Иначе си функционирам на макс. Днес ми беше последния АБ. Утре съм на лекар пак.

# 49
Фонсе, и на теб да пожелая бързо възстановяване и здрав Декември.

# 50
Фонсе, бързо да се оправяш. Как е мъжа ти?
Але, дано лекарката утре те успокои.

# 51
  • Canada
Добре е ММ, към края на лечението е.

Според доктора е ковид, тестове не сме правили. Обясни, че реално при тази пневмония възпаление в белия дроб няма, а тромби.
Намирането на лекарства обаче е някакъв безумен кошмар 😏

Але, всичко да е наред!

# 52
  • Бургас
Ех, Фонс, аз мислех, че ще са хубави новини покрай вас, пък то. На Марѝ не можахме да намерим учебници, на теб може да успеем с лекарствата. Все из някоя аптека ще ги има. Пиши ги и да действаме.

За скромните ми деца... Викчето е такава, да, обаче малкото иска всичко, което види. Още миналия месец вечер зареждахме изображения на коли/писти в гугъл и ги подкарваше по домова книга, всичко в графа "искам". Снощи не знам как са съгласували писмото, на мен само ми беше връчено да го пратя по пощата. Тези няколко желания са казани на баби и лели и всяка си мисли, че има сигурен подарък Joy Добре че аз купувам, а те после осребряват касовия бон, че да няма изненади.

Съни, поне ти дава идеи детето, пък друг е въпросът джуджетата какви умения имат и дали ще се справят с изработването на всичко Simple Smile

Браво на Синеочка! Готова е за училище.

Забравих, че имам да правя превод за утре и така хубаво си пийвам вино. Наздраве!

# 53
Фонсе, кажи лекарствата. Живея до аптека и до Спиди.

# 54
  • дядовата ръкавичка
Ех, Фонсе, бързо да минава и при теб Hug 

И при мен нещата май не са съвсем наред с хистологията. Утре ще нося материал за второ мнение, пък ще видим. Каквото-такова.

# 55
Айяла, стискам ти палци.

# 56
А, без такива, каквото стане. Ще стискаме палци всичко да е наред!

Фонс, и аз мога да потърся лекарства, пиши ако има нужда.

Наздраве, Селесте!

# 57
  • на Мелмак
Фонси, безпроблемно да минава Hug

На приятелка, брат й се бори за живота си с вируса, точно с тези тромби.
Кажи лекарствата, да ги проверим. Миналата година и ние се бяхме пощурили с има-няма. Гадно е.

Браво на Синеочка!

Аз продължавам с ревизията.

Айяла Hug

Али, правя мед, масло и ванилия за кашлица - чудно е. По рецепта е 100 гр мед, 100гр. Масло и 2-3 ванилии. Аз слагам в малък буркан 1:1 масло и мед, ванилия на очо. Вкусно и действа!

# 58
И аз днес на лекар заради кръвоизлив в окото. Според дежурният лекар заради високо кръвно ( а си беше нормално). Истината е че така си изплющях главата в плота, че чак плаках. Иначе кардиограми, ехографи- сърцето ОК, но дробът не е ( подозирам камъни в каналите), но това е защото от години ям каквото ми скимне, а си знаех че ще има проблеми. Утре пак на изследвания… знаех си, че не трябва да ходя на лекар.

Але, ако имаш инхалатор, започвай инхалации с физиологичен разтвор. Ужасната ми кашлица се успокои за две седмици.

ММ днес е рожденник, да ни е жив и здрав.

# 59
  • Бургас
Фонсе, кураж ти пожелавам и сили да се пребориш бързо!
И аз подпитвам внучките какво чакат от дядо Коледа-списъка е попълван от два месеца, някои желания сигурно вече са ги забравили. Ще карам на фантазия накрая. По мой избор им взех два странни инструмента,дървени кутии с метални пластини, на които свирят с пръсти. Може и на вас да ви излизат във фейса-Калимба се казват. Има и чукче, ако решат с него да свирят. Симпатично изглеждат, дойдоха си и с книжка с ноти. Голямата е пианистка, малката и тя сега започна, дано им е интересно. Звука е много нежен, на клавесин ми прилича.
Иначе другите неща, които са поискали са диско топка, /която ще е поне третата/и чаши от порцелан с техни снимки.Никак не са суетни,милите!

Общи условия

Активация на акаунт