Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 55 404
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 930
Мари,честит празник!
Ние сме си в къщи тази вечер,четирима от групата са с ковид!На обяд се обадиха,че са положителни,сега и за НГ ще сме си сами у дома,ама каквото такова.

# 931
  • при моите деца .....
Тази нощ ще будувам....
Марти ще празнува Коледа на ресторант с компания....
Ние вече сме вкъщи....
Минах през банята и сега по пижама с чаша вино ще прегледам нета...
Наздраве!

# 932
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

В 4ч кукнах Grinning, та днес ще е мързел задължително!
Едене има достатъчно, та не го мисля Wink. Вчера бая обиколихме краците ме болят. Купихме и ски на щерката, днес пак ще е по пистите. Ние с приятели някъде, още не знам.
Боби, чудна е! Спа ли?

# 933
Добро утро!

Отметнахме традиционната, семейна Коледа, да сме живи и здрави, все така да се събираме 🥰

Днес се събудих с идеята да се занимавам с фугирането на стената в хола, дано не ми мине меракът докато си изпия кафето 😆

# 934
  • при моите деца .....
Добро утро!
Ети, ще се наспя в някой друг живот - както се шегувам....
Аз кукнах в 6, като през нощта се пробуждах....
Завиждам на ММ как сладко спи....
Днес вече ще съм вкъщи....
Искам да почивам....
Е, пералните са задължителни, прахосмукачка - поне в коридора - внасяме пясък с обувките.... задължителна...
Ще трябва да сготвя....
Имам малък + от два дни, предимно въглехидратна храна...
Днес - режимна.
Много си харесвам всички късмети от играта.
Но днешния - особено - ще го споделя и тук - ДАНО се сбъдне!

Хубав ден!

# 935
  • на Мелмак
Але, мисля да ви събера с ММ, ако не друго, поне сте си адаши Grinning Та вчера той слагА фибран, гипскартон, който си мъкнахме от София с все багажи, деца, кучета, стока, свекърва. На два пъти идвахме. Wink Казвам това, 'щот си продадохме голямото возило и сега сме с кола 🚙, ма не е разтегателна. Ако вчера работеше случайно някоя железария или строителен магазин в Банско щеше и едната баня да мине лек ремонт. А, и идея има за нова настилка в коридора долу, ако не го беше страх, че ще го изкриви, щях да съм с нов коридор за Коледа

# 936
Прочетох ви и а-ха отида да чета отговори в другите теми се сетих, че трябва да се разпиша. Боби, видях каката и аз. Колко безгрижно се усмихва ми направи впечатление, щото моята прави едни жалки модерни физиономии.

# 937
Добро утро.
Спах до 8, а това  е е било от години. Сега пия кафе, наредила съм сладки, детето иска друга закуска, но няма да го огрее. След малко се къпя и оправям и на обяд сме при зълва ми. По- късно и до вуйчо ще ходя да напазарувам и почистя.
Хубава неделя.

# 938
О, Ети, аз не съм такъв ентусиаст като него... Тази стена я правя от.. поне 3 години? 😆 Ако се засиля за 2-3 дни ще я завърша ама... Само в плановете съм силна 😆

# 939
  • Canada
Боби, грее Марти!

Етти, чудесно си запълва времето ТМ 🙂

Съни, по-често да ти се случва!

Мари, отпразнувахте ли подобаващо?

Като куцо магаре съм от снощи, успях жестоко да си възпаля bunion-чето на единия крак. Половин тубичка волтарен измазах, сега пия кафе, прелиствам книга и правя упражнения за него 😁

# 940
  • Бургас
Добро утро!

Ети, твоят мъж чисто луд. Но пък щом му е кеф, що да не.

Съни, повечко такива мързеливи утрини да имаш.

Фонс, като пъргава сърна да си скоро Blush

Боби, децата са ти взели и двамата заразителната усмивка. Марти е прекрасна, много нежна.

Палачинки правя, Викчето хапна, баща и син спят още, та може и за обяд да са им. По някое време ще направя една пица и толкова. Днес ми е ден за коледни филми, но покрай някой от тях ще трябва и да изгладя.

# 941
Фонсе, празникът отбелязахме с още една вноска за бъдещото селско шато, така че смятам, че добре ни се получи вчерашния ден. Да се оправяш скоро.
Замесих тестото на Руми за бургер питки.

# 942
Здравейте и от мен,
Толкова ме мързи и нищо не ми се прави,че откакто съм отпуска не съм готвила нищо,освен няколко салати.
Тази.вечер много евентуално мога да замеся една фокача.  

Ето няколко снимки и от мен

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 21:57 от Essentiall

# 943
  • Бургас
Уау, Калина колко много е пораснала. Красива млада дама Heart А косата, ах, косата. Мини Дядо Коледа хубавко се е скрил, че да не му видя хубавата рижа коса и на него.

Днес понеже щях цял ден да лежа и то затова още никакъв коледен филм не съм гледала. По обед ММ предложи да се възползваме от хубавото време и да се разходим в Морската градина. Друг път все аз мрънкам да излизаме, нямаше как да му откажа. Походихме едно хубаво и се прибрахме гладни като вълци. Замесих сега тесто за соленки и докато стяга в хладилника, аз ще поработя малко, че испанците баш на 24-ти намерили да ми товарят стока и имам малко документи за оформяне. Получих си днес коледния бонус, затова ще работя и ще си свиркам. После соленки, баница, пица и за 20ч ММ е свалил да гледаме Джеймс Бонд.

# 944
  • при моите деца .....
Ес, Калина много е пораснала, вече си е госпожица.
Аз гледах един много хубав коледен филм, сега ще приготвям вечеря - таратор и пилешки крилца.

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 19:28 от * Боби *

Общи условия

Активация на акаунт