НПМГ - тема 7

• 65 132
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Туес е много удобен. Качва се на петицата от Лозен и след 30 мин спира на окръжна и има пеша пет минути. Смг е добре заради метрото. С петица до Метро магазин и после метро, ходил е - за под един час може да стигне. Обаче нмпг е друга планета сякаш - там е петица, метро със смята на линиите и после пеша…
Петица до Окръжна, после 204/604 до СГСАГ и от там трамвай 10?
Да, всички варианти гледахме на гугъл мапс и най-бързият маршрут е час и 39 мин. Даже дава като най-бърз с кола до Казичене и после влак 😂
В Гугъл мапс не са актуални пазписанията и маршрутите. От вашия адрес задайте нпмг в сайта на София трафик. Дайте да пристигне в 7:20 в нпмг и ще видите в колко трябва да излезе.

# 541
  • Sofia
Туес е много удобен. Качва се на петицата от Лозен и след 30 мин спира на окръжна и има пеша пет минути. Смг е добре заради метрото. С петица до Метро магазин и после метро, ходил е - за под един час може да стигне. Обаче нмпг е друга планета сякаш - там е петица, метро със смята на линиите и после пеша…
Петица до Окръжна, после 204/604 до СГСАГ и от там трамвай 10?
Да, всички варианти гледахме на гугъл мапс и най-бързият маршрут е час и 39 мин. Даже дава като най-бърз с кола до Казичене и после влак 😂
В Гугъл мапс не са актуални пазписанията и маршрутите. От вашия адрес задайте нпмг в сайта на София трафик. Дайте да пристигне в 7:20 в нпмг и ще видите в колко трябва да излезе.
Благодаря, ще пробвам 🥳

# 542
  • в страната на чудесата
Аз бих избрала Нпмг. Туес е професионална и в бъдеще може да има проблем с хорариума за някои университети

# 543
Здравейте !Ориентирахме се към НМПГ , но най - вероятно няма да ни стигне бала за паралелката с английски , математика и информационни, какво ви е мнението за тази с немски, дали изучават като втори език и английски?

# 544
  • София
Аз съм за ТУЕС , вае пак е по- висок и бала от НПМГ , а ще е и по- удобно !

# 545
  • София
По-висок? Наясно сте как се формира бала в НПМГ и ТУЕС, нали? Ако трябва да се сравнява, трябва да се гледат само математическите паралелки в НПМГ.

# 546
Здравейте,
Моята малка дъщеря също е ориентирана към НПМГ.Изкара онлайн курса по биология.Яви се на олимпиадите по химия и биология,както и на състезанията.Имам опасения обаче,че с бал 435 и 445 съответно за трите паралелки,химия,биология и смесена може би няма големи шансове.Ще опитаме,защото училището ни е единствено желание,пък каквото стане.
Успех на всички деца!

# 547
  • София
😂

# 548
  • София
[
Слънчева , какви са доводите за присмеха , който ви създаде поста !
Може би темата е специална за специални потребители !

quote author=Слънчевата link=topic=1391003.msg44964788#msg44964788 date=1656266997]
😂
[/quote]

# 549
  • София
Аз се опитах да го обясня по-горе. Не стана ли ясно? Математическите паралелки в НПМГ са с по-висок бал от ТУЕС. С останалите сравнението е нелепо, предвид съвсем различния начин на балообразуване.

# 550
  • София
Няколко са причините, но в един пост няма да мога да поясня всичко, което ми оправи настроението.
Санака е посочила една от причините.
Втората е посочена от Лейка.
Третата причина е в това, че все още има хора, които са на принципа "да не хабим бал" и въпреки това, не са достатъчно информирани и ще го изхабят. 😂
ТУЕС е училище с много достойнства, но не и тези, които посочвате.

# 551
  • София
Сигурно се опитвате да елиминирате конкуренцията, като ни задавите от смях.
В тази тема не си мерим баловете. И двете гимназии си имат достатъчно ученици. Също и учебният процес е застъпен сериозно. Ако някой се чуди къде да си прати детето, едва ли е защото едното училище е много по-добро. Притесненията за след пет години.

# 552
  • Sofia
Миналата година не е толкова голяма разликата. Нпмг е 472, туес 460. За мен са близки, но ме изкушава да използва бала си на макс 😀

# 553
  • София
Защо да “хабят бал”, ще пишат и двете места , пък каквото стане !Според мен разстоянието до училището е  от значение !

# 554
  • София
Е, то въпросът е кое да пишат на първо място.
За мен далеч по-голямо значение от разстоянието има видът на гимназията - професионална или профилирана.

Общи условия

Активация на акаунт