RYANAIR - 19

• 40 206
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • Враца
Мерси. Имах такива подозрения.
Полетът ще го има, в нас е причината.

Отново благодаря!

# 541
Вижте в таксите, има такса за отказ и връщат остатъка, но е приложимо само за скъпи билети.

# 542
Да, сега вече звучи друго яче. В първото съобщение написахте "полетът няма да се осъществи". Аз не съм голям оптимист във вашия случай. Когато е имало полет, но аз не съм отишъл на борда, винаги съм губел парите. Имам само един случай (но това беше май с Уизеър), когато заради ПТП не можах да пътувам и после (тъй като лежах в болница 1 седмица) пратих копие от епикризата и ми върнаха 50% от цената на билетите. Те си имат начин да проверят дали изобщо съм бил на летището.

# 543
  • Враца
Да, сега вече звучи друго яче. В първото съобщение написахте "полетът няма да се осъществи". Аз не съм голям оптимист във вашия случай. Когато е имало полет, но аз не съм отишъл на борда, винаги съм губел парите. Имам само един случай (но това беше май с Уизеър), когато заради ПТП не можах да пътувам и после (тъй като лежах в болница 1 седмица) пратих копие от епикризата и ми върнаха 50% от цената на билетите. Те си имат начин да проверят дали изобщо съм бил на летището.

Да, вярно така съм написала.
Ами, много рано ми е било за логична и плавна мисъл, явно Wink

Вижте в таксите, има такса за отказ и връщат остатъка, но е приложимо само за скъпи билети.

Евтин е билетът, някъде 70 лева, заедно с багажа- 100. Имам някакъв спомен за "такса за смяна на полет", която беше около 100 лева, ама не помня дали беше на Раян или на конкурентна фирма. Но се надявах, след като те реално не губят от моите действия, защото ще си продадат билета на друг, да има някаква изгодна за двете страни опция.
Пием студената вода и да сме мислили навреме!
Отново благодаря!

Редактирам:
Търся в сайта, но не се ориентирам къде са таксите за отделните услуги, поне да видя колко е таксата.
Моля да ми кажете, явно не е на много видимо място.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 20:39 от Трън в Очите

# 544
Здравейте! Утре летя за Нидерландия само с ръчен багаж! Ще мине ли това твърдо куфарче и на мен една малка чантичка през рамо? Размерите са му: 40/30/23

# 545
Ако решат да проверяват, няма да мине и ще плащате, вие си преценяте

# 546
Благодаря, веднъж минал не значи всеки път! Ще си летя с раница и малката чантичка тип банан.

# 547
Може и 20 пъти да мине и един да не мине и билетът да стане 'златен', за мен не си струва да се рискува.

# 548
@Desislava A, няма как да мине за безплатен ръчен багаж. Като се наредите на опашката на гейта, видят ли, че имате куфарче на колелца, автоматично ще ви искат да покажете билет със закупено прайорити. Безплатният ръчен багаж не е на колелца, а е тип малка раница или чанта (която да ви е на рамото или на гърба, не да се влачи по земята на колелца. Е... и с торбичка "Билла" съм виждал от братята, но все пак...). С две думи: куфар ли е... не е безплатен. Пазете го за пътуване с друга авиокомпания или за автобусно пътуване Wink Или просто си купете прайорити, ако искате с W!Zz Wink

"Вие си...." КАКВО? Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 21:24 от diziler

# 549
Здравейте, имам следния въпрос- направих резервация на синът ми, който няма 16г. но понеже системата не позволяваше да променя годините, го оставих така. Отделно, за същия полет имаме друга резервация със съпруга ми / направих две резервации за един и същ полет/. Ще мога ли да го го чекирам онлайн, ще ми позволи ли системата, след като му въведа данните от личната карта, не се сещам ЕГН дали се въвеждаше при чекиране или трябва да отида на място, и изобщо ще има ли проблем заради това?

# 550
Нали собствено и фамилно име е достаъчно? Никъде не съм попълвала презиме.

# 551
Здравейте, имам следния въпрос- направих резервация на синът ми, който няма 16г. но понеже системата не позволяваше да променя годините, го оставих така. Отделно, за същия полет имаме друга резервация със съпруга ми / направих две резервации за един и същ полет/. Ще мога ли да го го чекирам онлайн, ще ми позволи ли системата, след като му въведа данните от личната карта, не се сещам ЕГН дали се въвеждаше при чекиране или трябва да отида на място, и изобщо ще има ли проблем заради това?

Ще ти кажа, аз как правя, купувам билет на тийн, но с един възрастен в резервацията и до 48 часа се свързвам със съпорта, за да го коригират.

# 552
  • софия
Знаете ли кога излизат полетите за ноември и декември? За момента за Шарлероа са до края на октомври.

# 553

ще можете да го чекирате само ако въведете грешни данни при чекирането (които вероятно не ги проверяват, ама може и да ги проверят).
Това, което трябва да направите е, да се свържете със съпорта до 24 часа след покупката и да поискате да оправят нещата. Ако не успеете - вижте по-горе

# 554
Резервацията е направена преди повече от 48ч., какви са ми другите варианти Sad
Ако отидем за чекиране на летището, дали няма да могат да коригират нещо. На връщане стои същият въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт