RYANAIR - 19

• 39 865
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Не бе, просто отиваш на летището по паспорт Ана с билет на Анна. Или се обаждаш на човек да го смени, като кажеш корекция на грешка, не смяна на име, не през сайта, той няма да направи разлика дали сменяш две букви или цяло име.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 12:48 от neuromancer

# 706
  • На планетата Земя
neuromancer, свършена работата .... ти нали го написа това още вчера преди промяната, ама ....
С тез пари поне две дестинации можехме да отметнем Nerd

# 707
На кой човек можеш да се обадиш за корекция, не разбрах?

# 708
На кой човек можеш да се обадиш за корекция, не разбрах?

На Райънеър. Или по телефона, или в чата, но имам предвид да говориш с човек, не да разчиташ на сайта или бот.
Нещо не се изразявам достатъчно ясно днес, извинявам се.

# 709
И аз съжалявам, че продължавам темата, но пробвах с чата, дадоха ми линк към корекция на име, което всъщност се опитах да направя и което не стана безплатно, въпреки написаното. Друга възможност лично да говоря с някой аз не открих. Съжалявам, но не е коректна цялата схема, разочарована съм.

# 710
Ако бяхте почела малко повече тук...сто пъти е разисквано как става свързването с жив човек ...още веднъж, че за вас е късно :
Ако искате да се свържете с жив агент на Раян, пишете в чата - LIVE CHAT...и чакате да се свържат с вас
Ето и друга възможност

# 711
  • СОФИЯ
Не е 100 пъти. Не ми се е налагало, но няма и иф в първия пост.
Ползвам само от 10.2021 г., 8 двупосочни, само два излетяли по график.

# 712
Търсих в сайта ,но не открих,имам само ръчен багаж тоест раница под седалката,знам че мога да пренеса пакетирани стоки,сухи храни,интересува ме имам малки глави лук,тях мога ли да ги сложа или ще ги вземат.
Това със забраната за олио в багажа от 20 килограма ,от сега ли е ?

# 713
  • На планетата Земя
Какво олио, какъв лук, ще ме уморите!
Там, където отивате, лук няма ли? Ако пътувате в ЕС, лук може да вземете до разрешените килограми. И да се надявате, че няма да срещнете погледа на някой митничар, който ще се хили под мустак.
Олио може да вземете до един литър, но в шишенца по 100 мл всяко. Мисля, че това идеално би Ви устроило. Останалите КИЛОГРАМИ ще трябва предварително да ги погълнете.
А, и ако вземете този литър от 100 мл, други течности няма да може да пренесете - например ракия, мастика, оцет.

# 714
Mileto, става въпрос за чекирания багаж, защо в шишенца по 100мл😂 Тя наистина пише, че има само ръчен, но пита за 20килограмовия.
Иначе аз сефте чувам това за олиото. А малки главички лук може за семе да иска да вземе, защо не 😉

# 715
Нещо се говореше за забрана за изнасяне на някакви стоки вероятно и олио, като се предполага за големи количества, но не знам подробности защото не ме интересува особено.

# 716
  • На планетата Земя
Това с 20те кг чекиран няма как да го разбера, баба Ванга не ми остави никакво наследство Grinning

# 717
Не съм чувал за забрана за олио, освен ако не е от тия дни. Само си представям какво мазало ще стане, ако се спука бутилката.

# 718
Не съм чувал за забрана за олио, освен ако не е от тия дни. Само си представям какво мазало ще стане, ако се спука бутилката.
Ама ако има и лук в куфара, после само го мяташ в тигана.

# 719
Не съм сигурна дали ще взема лука,подариха ми го,затова питам.
Олио не искам да прекарвам само се зачетох в правилата за багажа и ми направи впечатление,затова и питам..

Общи условия

Активация на акаунт