Вили, тортата е страшно вкусна, но още не съм я правила, щото забравих да купя бадеми, а досега се борих да счупя орехи и лешници и после ми трябваше сума време да ги търся из кухнята, като нито един не успях да счупя ..
Та Драшко да ми ги счупи и утре като се върнем от срещата ни с Рени ще я правя .. тя не е нищо особено, щото е с бисквити и не се пече, но я обичам защото тестото е като на скаличките, а аз ги обожавам направо .. Ето и рецептата ..
Торта талалеж от бисквити
2 1/2 пакета меки бисквити се начупватв тава. Навлажняват се с 100гр. прясно мляко. Прибавя се 1/2ч.ч. орехи,
1 крем: 2п. масло /2*125гр/, 2ч.ч. пудра захар, 2 жълтъка, 2с.л. какао
2 крем: 2белтъка, 3с.л. захар се разбиват
Всичко се смесва и се оформя таралеж. За игли се слагат бадеми.
Ще пусна и снимка като го направя .. дано стане, въпреки че не виждам кое може да ме провали .. и все пак ..
Е този път се ядосях и другата седмица ще си пускаме нета вкъщи... 

,съсипа ме,отсега се чувствам една подута и тежка,а колко има още само
.Лека вечер и целувки на всички! 
. 

А и Вожда се разхожда около мен с едни секси боксерки, та се чудя кво да го правя...
Говори доста правилно, дори сам се поправя, когато сбърка рода или числото на думичката. Разбира се все още се намират и смешни думички типично негови си
Много му се ходи на детска градинка, но нали съм в отпуск ще изчака до март
Играе си с нещо 1 час и после само досажда. Нарочно застава пред телевизора, та да не гледам нищо. И само крещи: Музикааааа!! Подразбирайте черна музика. От чалгата харесва само Преславчето, незнам що?
и този път с пожелание за безаварийно сърфиране с новата ви МАШИНА с толкова ЪПГРЕЙДИ....