Добре дошла на Маргото. С пожелание да няма повече аварии с компа.
Ние отново не сме на ясла. Снощи доста кашляше, заведох го при докторицата, която каза, че нищо му нямало, но да си остане 3 дни в къщи
След като му няма нищо защо да седи в къщи? Днес изобщо не е кашлял и утре го пращам, ще му напиша бележка по домашни причини и това е.Сега умирам от смях с него, хванал е един телефон и ходи из цялата къща и вика - бабо, дадьо сушам сушам, дай бонче. От 15 мин. го повтаря.
Вили браво на Дидката за яслата няма да им се връзваш на номерата на лелките, да си гледат работата, те са си я избрали тази професия ние не сме виновни ,че има толкова много деца. Супер е творението, което си направила

Иренка, как е тортата? Направи ли я?
Приятна вечер от нас мили момичета
Иван даваше на Никол бонбони,а тя като истинска дама му отстъпи да покара колелото й
Дано найстина е безаварийно и по-често включването ти
Виж колко сме си редовни как ще ни закрият......предлагам да стачкуваме,ако има нещо такова 
Снимката е страхотна
Защо не вземеш с нещо такова,да се занимаваш,дизайн или нещо такова(не знам точно как се казва)но мисля,че си много добра
Не че и Иван седи и слуша приказката до край,но му е интересно като цяло.Разлиства,сочи животните,прави някакви опити да разкаже,много е смешен 
а цените като в Шератон.
Добре, че тортата си беше наша, та поне децата и се накефиха и си хапнаха повечко от нея.

Неможахме да се наговорим, затова сме си и оставили за следв. път, който се надявам да е скоро ...
а ЛЮБОВНИЦИТЕ нямам думи... много са ми сладки... чакай да ти подпаля ФИТИЛИТЕ, и аз като МИЛЕНКА.. че и ДИди му е фенка.. и от купона имаме малко компромати.. ..
Направо се е превъзбудил и май няма скоро да заспи,отдавна не му се е случвало такова нещо